Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
29.5.16 20:41

Ahoj holky..prosim sos uz s klistatama..mame foresto obojek asi už dva měsíce..to ze z ni denně sundavam lezouci klíšťata by mi tak nevadilo..každý den ma ale prisaty tak dvě a dnes jsem jich vyndavala deset..už na to nemám nervy. myslíte ze k tomu obojku můžu kapat ještě pipetu? jsem uz z toho fakt zoufala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 08:51
@Duckula píše:
@hrubik hele, včera sem potírala koně tím lemongrasem a neměl na sobě nic, ani komáry, vůbec nic, komáry sem dokonce neviděla vůbec, potíž jediná je, že se to rychle odpařuje, takže to chce častější aplikaci, tak po půlhodině, dám si to do rozprašovače a zkusím, jak to bude fungovat. Po té půlhodině na něm sedělo mrak komárů, potřela sem a zase nic a tak pořád dokola :D

To je super že to funguje. Jen by to mohlo vydržet dýl :think: Ta aplikace co půl hodiny je vražedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 08:54
@zolik18 píše:
Ahoj holky..prosim sos uz s klistatama..mame foresto obojek asi už dva měsíce..to ze z ni denně sundavam lezouci klíšťata by mi tak nevadilo..každý den ma ale prisaty tak dvě a dnes jsem jich vyndavala deset..už na to nemám nervy. myslíte ze k tomu obojku můžu kapat ještě pipetu? jsem uz z toho fakt zoufala :(

Ty kráso, to je teda mazec. A zkoušela jsi tu pipetu už někdy? Já nevím, jestli bych spíš obojek nesundala a nevyzkoušela jen tu pipetu. Aby té chemie nebylo dohromady moc, toho bych se bála. A víš jak to je, co sedí jednomu, nesedí druhýmu. Je možný, že prostě pipeta by pro vás byla lepší. I z těch recenzí co čtu, tak jsou lidi, co na foresto nedají dopustit a některým naprosto nevyhovuje. Já bych ale taky z deseti přisátých klíšťat šílela :zed: Jsou to mrchy, fakt je nesnáším :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.16 09:34
@hrubik píše:
Ty kráso, to je teda mazec. A zkoušela jsi tu pipetu už někdy? Já nevím, jestli bych spíš obojek nesundala a nevyzkoušela jen tu pipetu. Aby té chemie nebylo dohromady moc, toho bych se bála. A víš jak to je, co sedí jednomu, nesedí druhýmu. Je možný, že prostě pipeta by pro vás byla lepší. I z těch recenzí co čtu, tak jsou lidi, co na foresto nedají dopustit a některým naprosto nevyhovuje. Já bych ale taky z deseti přisátých klíšťat šílela :zed: Jsou to mrchy, fakt je nesnáším :cert:

Neměla jsem nikdy pipetu..akorát na kočku..ale kočka je samy klíště ale jsou mrtvý, píšou i v návodu ze to nezabrání zakousnutí takže na co to je když je z ni stejně musím tahat..už si připadám jak v hororu, všude samy klistata :)..taky si myslím ze obojek budu muset stáhnout..jinak teď ráno jsem ji tahala ještě dve amyne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
30.5.16 11:23
@hrubik píše:
To je super že to funguje. Jen by to mohlo vydržet dýl :think: Ta aplikace co půl hodiny je vražedná.

to je, ae je to eterický olej že, má to ve jméně, ae kamarádka mi říkala, že sou nějaké oleje zapracované někam nějak, že to v kůži nějakou dobu vydrží, je to přírodní produkt, tak ho zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 11:58
@zolik18 píše:
Neměla jsem nikdy pipetu..akorát na kočku..ale kočka je samy klíště ale jsou mrtvý, píšou i v návodu ze to nezabrání zakousnutí takže na co to je když je z ni stejně musím tahat..už si připadám jak v hororu, všude samy klistata :)..taky si myslím ze obojek budu muset stáhnout..jinak teď ráno jsem ji tahala ještě dve amyne. :zed:

No kámoška i přes obojek tahala 3 mrtvý klíšťata ze psa, pěkně přisátý a nešly vůbec oddělat. Je fakt, že jak po Baltovi ty mrchy lezou, tak jsou takový jakoby doblblý. Vypadají, že jsou mrtvý, nehýbou se, ale jakmile je sundáš, hned se začnou hýbat. Já už prostě nevěřím tomu, že je něco tak spolehlivýho, aby si to klíště ani na toho psa nesedlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 11:59
@Duckula píše:
to je, ae je to eterický olej že, má to ve jméně, ae kamarádka mi říkala, že sou nějaké oleje zapracované někam nějak, že to v kůži nějakou dobu vydrží, je to přírodní produkt, tak ho zkusim.

To by bylo super, kdyby to dýl vydrželo. Tak pak poreferuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 12:01

@Duckula A ještě jsi vůbec nenapsala, jak tvoje děti reagují na nový přírůstek do rodiny? :) A co Deli na ně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
30.5.16 12:55

@hrubik Je to v pohodě, Petinek (rok) se s ní mazlí, ona ho má ráda, chodí ho olizovat, a Kajdou je to horší, dnes na Deli zavolala, ta ji povalila, začala ji kousat drápat, Kajda spadla na kachle, třískla se do hlavy, dostaly obě dvě že, Káti se mi nedaří vysvětlit, že ji má nechat na pokoji, tak ji většinou kousne, a pak jí doteče, že má Deli nechat být a je klid. Takže takové vzájemné oťukávání a Kačenka je moc ráda, že máme psa :D

je to tady toto http://www.heapco.cz/index.php?…
něco tam vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 13:41
@Duckula píše:
@hrubik Je to v pohodě, Petinek (rok) se s ní mazlí, ona ho má ráda, chodí ho olizovat, a Kajdou je to horší, dnes na Deli zavolala, ta ji povalila, začala ji kousat drápat, Kajda spadla na kachle, třískla se do hlavy, dostaly obě dvě že, Káti se mi nedaří vysvětlit, že ji má nechat na pokoji, tak ji většinou kousne, a pak jí doteče, že má Deli nechat být a je klid. Takže takové vzájemné oťukávání a Kačenka je moc ráda, že máme psa :Dje to tady toto http://www.heapco.cz/index.php?…
něco tam vyberu

Jj, to známe s dětma. Taky jsme si tím doma prošli a museli si děti a pes vysvětlit navzájem, jak to bude nebo nebude fungovat. Lukáš ten to dává bez problémů, ale je mu skoro 8, tak už má z toho rozum. Ale Anička je šestiletá opica a má svou hlavu, tak občas taky řve, když dělá něco, čím Balťase vyprovokuje ke hře, která končí jeho i nechtěným kousnutím. Je to někdy boj to soužití děti a pes :lol:

Díky za ten odkaz a určo pak napiš, jestli se ti to osvědčilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
30.5.16 14:10

@hrubik Kačka má tři a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.16 14:59

No holky jak to tady čtu, tak koukám ze je to všude stejny..ja mam patnáctiletou a dvanáctiletou holku a tu mladší jsem včera vezla na chirurgii..Amy ji nešťastnou náhodou prokousla obočí..tahaly se o klacek a bylo to.ma dva stehy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
30.5.16 15:14

@zolik18 ty kráso, tak aspoň že to bylo jenom obočí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.16 19:24
@Duckula píše:
@zolik18 ty kráso, tak aspoň že to bylo jenom obočí :hug:

No řvala jak tur a krve jak z vola, jsem myslela ze ji urafla pul obliceje :D ale v poho. malá jizva bude v oboci..ja vlastně dřív byla na chirurgii jak doma..ta starší když zacla jezdit na koni tak to byly samy pády a ta mladší je zas jak kluk takže pády ze stromu a z kola..no nenudime se. :pankac:joo a ja vlastně před třemi týdny jsem si ufikla prst zahradnima nuzkama..no asi to mají po me :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 19:55
@Duckula píše:
@hrubik Kačka má tři a půl :mrgreen:

To je dobrej věk :mrgreen: Ale ona to časem pochopí, že takhle to nejde. A najdou si holky k sobě cestu tak, aby z toho nebyly tyhle plačící akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný