Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2967
30.5.16 19:55
@zolik18 píše:
No holky jak to tady čtu, tak koukám ze je to všude stejny..ja mam patnáctiletou a dvanáctiletou holku a tu mladší jsem včera vezla na chirurgii..Amy ji nešťastnou náhodou prokousla obočí..tahaly se o klacek a bylo to.ma dva stehy :D

Taky hustý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 19:57
@zolik18 píše:
No řvala jak tur a krve jak z vola, jsem myslela ze ji urafla pul obliceje :D ale v poho. malá jizva bude v oboci..ja vlastně dřív byla na chirurgii jak doma..ta starší když zacla jezdit na koni tak to byly samy pády a ta mladší je zas jak kluk takže pády ze stromu a z kola..no nenudime se. :pankac:joo a ja vlastně před třemi týdny jsem si ufikla prst zahradnima nuzkama..no asi to mají po me :jazyk:

No to je hned. Já to vidím, jak mě Balto kolikrát kousne při přetahování, ale on nechce, je to prostě v rámci hry, on chce chytnout ten uzel a já tam dám ruku že :roll: Ale to obočí… bych v tu chvilku umřela hrůzou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 20:04

Já jsem se dnes tak nasr… na procházce. Jdeme s neteří a jejím psem a z dáli se k nám řídí jack russel a nevypadá, že by chtěl jen přátelsky se pozdravit s klukama (psama) ale vletěl mezi nás a hned se pustil do Balta. Já už jak jsem ho viděla z dálky, tak jsem si Balta naváděla za sebe a stavěla se psovi do cesty, ale nevyšlo to, vůbec se nezastavil a hned se vrhl na Balťase. Ten i chudák vykvikl, jak ho asi někde rafl. Čapla jsem psa za vodítko, který naštěstí měl, a odtáhla ho od svého psa. Předala paničce, která doběhla a omlouvala se, že se jí vysmekl. No já se do ní pustila, že toto není možný, že má mít pes košík, pokud je agresivní. Že já svého psa taky neodvolám, že to chápu, ale můj pes neutočí na jiný psy a že toto jsme fakt nepotřebovali, že už jednou napadej byl. No řvala jsem na ni, že mi tu teď brečí děcko, pes má další blbou zkušenost a že jí teda fakt moc děkuju :cert: Na to, že to byla ženská starší jak já, tak jsem se do ní pustila pěkně, ale já byla tak naštvaná :pocitac: Ach jo. Balto byl ale hned v pohodě, nic jsem nenašla, že by měl nějaký zranění, tak doufám, že i ta psychika nebude poznamenaná. I tak je po tom prvním napadení taková knedla a všeho se bojí, je opatrnej co se psů týče, a teď tato kráva ještě přidá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.16 20:32
@hrubik píše:
Já jsem se dnes tak nasr… na procházce. Jdeme s neteří a jejím psem a z dáli se k nám řídí jack russel a nevypadá, že by chtěl jen přátelsky se pozdravit s klukama (psama) ale vletěl mezi nás a hned se pustil do Balta. Já už jak jsem ho viděla z dálky, tak jsem si Balta naváděla za sebe a stavěla se psovi do cesty, ale nevyšlo to, vůbec se nezastavil a hned se vrhl na Balťase. Ten i chudák vykvikl, jak ho asi někde rafl. Čapla jsem psa za vodítko, který naštěstí měl, a odtáhla ho od svého psa. Předala paničce, která doběhla a omlouvala se, že se jí vysmekl. No já se do ní pustila, že toto není možný, že má mít pes košík, pokud je agresivní. Že já svého psa taky neodvolám, že to chápu, ale můj pes neutočí na jiný psy a že toto jsme fakt nepotřebovali, že už jednou napadej byl. No řvala jsem na ni, že mi tu teď brečí děcko, pes má další blbou zkušenost a že jí teda fakt moc děkuju :cert: Na to, že to byla ženská starší jak já, tak jsem se do ní pustila pěkně, ale já byla tak naštvaná :pocitac: Ach jo. Balto byl ale hned v pohodě, nic jsem nenašla, že by měl nějaký zranění, tak doufám, že i ta psychika nebude poznamenaná. I tak je po tom prvním napadení taková knedla a všeho se bojí, je opatrnej co se psů týče, a teď tato kráva ještě přidá :(

No to bych taky radila jak černá ruka..nechápu lidi co mají agresivní psi a mají je na volno nebo jak pises ze se jim utrhnou..chudák Baltik uz druhá negativní zkušenost. :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.16 20:39
@hrubik píše:
No to je hned. Já to vidím, jak mě Balto kolikrát kousne při přetahování, ale on nechce, je to prostě v rámci hry, on chce chytnout ten uzel a já tam dám ruku že :roll: Ale to obočí… bych v tu chvilku umřela hrůzou :(

Taky me Amy minule rafla do prstů při hře..jsem myslela ze se pos…jak to bolelo…ale to obočí bylo v poho ani jsem neplasila, jak uz jsem psala měly jsme horší úrazy..před rokem si hrala s klukama tady v lese u nás za barákem a jeden ji hodil kámen do hlavy a díra v hlavě..to jsem myslela ze se zblaznim, druhá zas kopytem do hlavy.dnes se tomu smeju ale bylo to drsny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 20:44
@zolik18 píše:
No to bych taky radila jak černá ruka..nechápu lidi co mají agresivní psi a mají je na volno nebo jak pises ze se jim utrhnou..chudák Baltik uz druhá negativní zkušenost. :cert:..

Já to taky nechápu. Kéž by se z toho aspoň poučila a ten košík příště nosila. Bylo vidět, že je jí to líto, ale já ji v tu chvilku fakt nešetřila. Strašně se snažím těmto situacím vyhnout, předvídat, oči na šťopkách, odvádět Balta od psů, kteří vím, že vyjíždí po druhých, prostě ho do takové situace vůbec nedostat. Snad to ví, že jsem ho bránila, brouček můj malej :(

Třeba moje trenérka na cvičáku má díky takovým opakovaným napadením ve štěněcím věku agresivního psa. Prostě ten její pes jiný psy nesnáší. Ale ona ho má jednak perfektně zmáklýho co do poslušnosti a druhák nosí košík. A já mám vždycky hrozný strach, aby takovýhle zkušenosti z Balta taky neudělaly psa, kterej se prostě od teď bude jiný psy nesnášet a vyjíždět po nich. Ale spíš si myslím, že bude ještě větší knedla. On je taková povaha, dobráček od kosti a radši stáhne ocas a ustoupí, než aby se rval. Což taky není úplně dobře, mám strach, aby se uměl někdy v takové situaci bránit a nebyl ten knedlík, kterej se nechá pokousat. No jo, vím, že se musím smířit s tím, že takových situací ještě v životě bude, ale já to prostě nějak nedávám. Vždyť je to moje „třetí dítě“ a já chci pro něj to nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.5.16 20:48
@zolik18 píše:
Taky me Amy minule rafla do prstů při hře..jsem myslela ze se pos…jak to bolelo…ale to obočí bylo v poho ani jsem neplasila, jak uz jsem psala měly jsme horší úrazy..před rokem si hrala s klukama tady v lese u nás za barákem a jeden ji hodil kámen do hlavy a díra v hlavě..to jsem myslela ze se zblaznim, druhá zas kopytem do hlavy.dnes se tomu smeju ale bylo to drsny :mrgreen:

To máš doma dobrý kaskadérky. By mě z nich kleplo :mrgreen: Moje Anička je taky takovej kluk, věčně na zemi, odřený koleno, modráky… bože co mě ještě čeká jak to tak čtu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
31.5.16 08:49
@hrubik píše:
Já to taky nechápu. Kéž by se z toho aspoň poučila a ten košík příště nosila. Bylo vidět, že je jí to líto, ale já ji v tu chvilku fakt nešetřila. Strašně se snažím těmto situacím vyhnout, předvídat, oči na šťopkách, odvádět Balta od psů, kteří vím, že vyjíždí po druhých, prostě ho do takové situace vůbec nedostat. Snad to ví, že jsem ho bránila, brouček můj malej :(Třeba moje trenérka na cvičáku má díky takovým opakovaným napadením ve štěněcím věku agresivního psa. Prostě ten její pes jiný psy nesnáší. Ale ona ho má jednak perfektně zmáklýho co do poslušnosti a druhák nosí košík. A já mám vždycky hrozný strach, aby takovýhle zkušenosti z Balta taky neudělaly psa, kterej se prostě od teď bude jiný psy nesnášet a vyjíždět po nich. Ale spíš si myslím, že bude ještě větší knedla. On je taková povaha, dobráček od kosti a radši stáhne ocas a ustoupí, než aby se rval. Což taky není úplně dobře, mám strach, aby se uměl někdy v takové situaci bránit a nebyl ten knedlík, kterej se nechá pokousat. No jo, vím, že se musím smířit s tím, že takových situací ještě v životě bude, ale já to prostě nějak nedávám. Vždyť je to moje „třetí dítě“ a já chci pro něj to nej :srdce:

No to je prostě jak s detma, za ty se bijes taky..někdo ti řekne „dyt je to jen pes“ale pro me je to jak moje dítě, někdy si říkám ze bych radši ale aby to tak nebylo, pak je to vše lehčí…a nedej bože az se ji neco stane..se poseru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
31.5.16 09:28
@zolik18 píše:
No to je prostě jak s detma, za ty se bijes taky..někdo ti řekne „dyt je to jen pes“ale pro me je to jak moje dítě, někdy si říkám ze bych radši ale aby to tak nebylo, pak je to vše lehčí…a nedej bože az se ji neco stane..se poseru…

Já to mám stejně. Taky si říkám, že bych ho měla brát víc jako psa a ne jako svý dítě a víc pochopit ten „psí svět“ a jeho fungování, protože občas prostě tyhle inetrakce mezi psy nechápu a nerozumím jim a beru si je hrozně osobně. No jo, stejná knedla jako Balťas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
31.5.16 11:40
@hrubik píše:
Já to mám stejně. Taky si říkám, že bych ho měla brát víc jako psa a ne jako svý dítě a víc pochopit ten „psí svět“ a jeho fungování, protože občas prostě tyhle inetrakce mezi psy nechápu a nerozumím jim a beru si je hrozně osobně. No jo, stejná knedla jako Balťas :lol:

No ale všichni to tak určitě nemají..naši sousedi mají krásnou vlcici roční, ta pořád kňučí za plotem, nejdou s ní na prochazku, prý ji zahrada stačí..je mi ji hrozně líto, když jdu kolem tak strká tu hlavu mezi planky ja tam samozřejmě rvu hned ruce abych ji aspoň pohladila..ale oni ji prostě mají jen jako toho"psa"…když to srovnam tak nás pes se ma pomalu líp jak naše deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
31.5.16 13:58
@zolik18 píše:
No ale všichni to tak určitě nemají..naši sousedi mají krásnou vlcici roční, ta pořád kňučí za plotem, nejdou s ní na prochazku, prý ji zahrada stačí..je mi ji hrozně líto, když jdu kolem tak strká tu hlavu mezi planky ja tam samozřejmě rvu hned ruce abych ji aspoň pohladila..ale oni ji prostě mají jen jako toho"psa"…když to srovnam tak nás pes se ma pomalu líp jak naše deti :)

Jj, bohužel to tak každý nemá a myslím, že nejhůř jsou na tom právě tihle velcí hlídací psi, kteří jsou fakt jen na zahradě a jak říkáš, nějaký kontakt s lidma, procházky, pomazlení, to si moc neužijí. Já bych taky chtěla být naším psem, myslím že se nemá zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
31.5.16 18:22
@hrubik píše:
Jj, bohužel to tak každý nemá a myslím, že nejhůř jsou na tom právě tihle velcí hlídací psi, kteří jsou fakt jen na zahradě a jak říkáš, nějaký kontakt s lidma, procházky, pomazlení, to si moc neužijí. Já bych taky chtěla být naším psem, myslím že se nemá zle :mrgreen:

To jo no :).včera jsem sundala obojek a dnes aplikovala adventix..tak jsem zvědavá..dnes ještě čtyři nacucany koule odpadly, jedno jsem ji tahala a jedno ještě na terase, takze když to sectu tak 18 klistat během dvou dnů..a to ji každý den prohledavam..a nenašla jsem..no hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
31.5.16 19:05
@zolik18 píše:
To jo no :).včera jsem sundala obojek a dnes aplikovala adventix..tak jsem zvědavá..dnes ještě čtyři nacucany koule odpadly, jedno jsem ji tahala a jedno ještě na terase, takze když to sectu tak 18 klistat během dvou dnů..a to ji každý den prohledavam..a nenašla jsem..no hnus.

To je síla s těma klíšťatama :cert: Tak držím palce, aby se advantix víc osvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
5.6.16 20:16

Holky, tak naše „miminko“ se už narodilo. V srpnu bude doma :) teď řešíme jestli ho nechat doma nebo je lepší mu to uzpůsobit venku na zahradě, postavit kotec a boudu. Nemáme plot, chodíme do práce, nejhorší bude po a st, bude muset vydržet od osmi do tří sám… a zde je…http://sarinka54.webnode.cz/ pejsek sable

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
5.6.16 20:16

A v od 20.srpna jsme chtěli na dovču. Někde jenom v čr, max slovensko, je to v pohodě nebo byste raději byli doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný