Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám 2děti, o 3 se nesnažíme. Manžel bude rád. Kdybychom se snažili, nebrala bych si Postinor
. Asi jsem jen musela mít něco extra, že jsem pocítila neg. účinky až teď nebo co ![]()
Já jen,že mi to tak vyznělo,že ani nevíš,jestli jsi rada.jasně,kdybys chtěla dítko neberes si ten postinor,to mi ale jaksi docvaklo až teď,promiň-mateřská demence v pokročilém stádiu
Myslím, že předevčírem při sexu s partnerem se nám „zadařilo“ oplodnění. Minulé těhotenství jsem věděla hned na 3.den, že jsem těhotná, podle určitých věcí a teď mám stejné pocity. Moc ráda bych si myslela, že na mě jen něco leze, ale na 90 procent si myslím, že je to těhu v samém počátku. Byla jsem v lékárně se ptát na Postinor a ten neměli, ani, že ho asi nedostanou, měli jen Escapelle. Mám čas do zítra se rozmyslet, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímhle, jestli jsou vedlejší účinky jako u Postinoru.
Escapelle jsem použila během 2let 2×. Zásadní účinky si nevybavuji. Postinor jsem nikdy neměla
Gabinka1 píše:Ani to nerozhodilo MS?
Escapelle jsem použila během 2let 2×. Zásadní účinky si nevybavuji. Postinor jsem nikdy neměla
Anonymní píše:
Myslím, že předevčírem při sexu s partnerem se nám „zadařilo“ oplodnění. Minulé těhotenství jsem věděla hned na 3.den, že jsem těhotná, podle určitých věcí a teď mám stejné pocity. Moc ráda bych si myslela, že na mě jen něco leze, ale na 90 procent si myslím, že je to těhu v samém počátku. Byla jsem v lékárně se ptát na Postinor a ten neměli, ani, že ho asi nedostanou, měli jen Escapelle. Mám čas do zítra se rozmyslet, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímhle, jestli jsou vedlejší účinky jako u Postinoru.
Ahoj,
ja tohle mela a tvrdili mi, že je to uplne a to same…ja mela potom prujmy, napnuta prsa a 14dní zpozdenou menstruaci.
Tenkrat mi doktorka rekla, ze to je jako bych najednou snedla cele platicko antikoncepce najednou… ![]()
Tak jsem volala gynekologovi a říkal, že je to s Postinorem totožné. Ale že na každého to může mít jiné účinky, že někomu je blbě a někdo to ani nepocítí, to jsem zvědavá, jak dopadnu já ![]()
tak ale to je jasné, že na každého to může působit jinak:)
Já problémy po něm neměla. MS dorazila v pohodě
Podle mě to je stejný driák jako Postinor…mně stačil jednou a byl to šrumec ![]()
Junkyska píše:Já bych to nejraději taky nebrala, právě čekám do zítra, jestli mi nebude lépe, když ne, tak si ho koupit budu muset a je to docela i dost peněz
Podle mě to je stejný driák jako Postinor…mně stačil jednou a byl to šrumec
Anonymní píše:Junkyska píše:Já bych to nejraději taky nebrala, právě čekám do zítra, jestli mi nebude lépe, když ne, tak si ho koupit budu muset a je to docela i dost peněz
Mě stál na recept tuším 450,– docela darda za to, že je ti pak zle ![]()
Junkyska píše:Teď už to jde koupit bez receptu, ale 450 to stojí, vůůůbec se nám to tento měsíc nehodí. Ale zase riskovat nechci, ještě jsem v takové situaci nebyla..Anonymní píše:Mě stál na recept tuším 450,– docela darda za to, že je ti pak zleJunkyska píše:Já bych to nejraději taky nebrala, právě čekám do zítra, jestli mi nebude lépe, když ne, tak si ho koupit budu muset a je to docela i dost peněz
Junkyska píše:Anonymní píše:Mě stál na recept tuším 450,– docela darda za to, že je ti pak zleJunkyska píše:Já bych to nejraději taky nebrala, právě čekám do zítra, jestli mi nebude lépe, když ne, tak si ho koupit budu muset a je to docela i dost peněz
Já platila i s receptem 500,–…a moooc jsem si to uzila..
![]()
Postinor u nás 600Kč, měla jsem všechny vedlejší účinky - zvracení, nevolnost, únava, špinění…bylo mi hrozně…studený pot, omdlévání…fuj ![]()
Spostu informací o Postinoru naleznete také v jeho příbalovém letáku - http://pribalove-letaky.cz/postinor-2