Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se zeptat, vcera mi na gynde dali 8 pilulek, ctyri sem si vzala po 12h tak jak mi rekli.kdyz sem si po 12h vzala ty druhé ctyri, asi za tri hodiny sem zacla zvracet! stihly ty prasky účinkovat?
pritel se do me neudelal tak ja doufam ze tehotna nejsem! ![]()
Ahoj holky, stihla jsem vzít postinor do 12 hodin po nechráněném sexu, nemám žádné vedlejší účinky, menstruaci mám dostat až za 2 týdny. Podle výpočtu mi vyšlo, že jsem zrovna měla ovulaci. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má s tímhle zkušenost? Pomáhá postinor v době ovulace? Děkuji předem za odpovědi.
Postinor je pěkný hnus měla jsem ho jednou a myslela jsem že to nedám zvracela jsem krvácela a menstruace taky přišla pozdě ale raději zavolej k doktoru já osobně si ho už nikdy nevemu ![]()
@Martina411 mel by, nam rupnul kondom a mazala sem k doktorce a vzala ho po vice nez 12h a dobry. a zle mi nebylo
JA
@Martina411 mam dojem, ze kdyz jsem si ho kupovala, tak bylo v pribalovem letaku ucinnost okolo 70%, takze zarucit ti ani tyto prasky nemuzou s jistotou, ze neotehotnis. nejlepsi bude pockat na menstruaci jestli prijde nebo ne.ja ji po postinoru pak mela dost slabou a kratkou a prisla pozdeji.
@gabka1988 v létaku je mám takový pocit 78%, ale jak píšeš, prášky mi nemůžou zaručit jistotu. Mým kamarádkám většinou postinor zabral, ale ani jedné se to nestalo v den ovulace, takže jsem celkem na nervy ![]()
Je to už sice hooooodně dlouho, ale pamatuju si, že jsem taky zrovna měla ovulaci. Menzes jsem dostala cca až o 3 týdny dýl než jsem měla, ale ok.
@Martina411 neboj snad to bude v pohode a prasky zaberou:-) jen te muze prekvapit, ze ti ms prijde treba jinak nez mas klasicky. musis proste verit tomu, ze to zabere a tehu nebude;-)
@Martina411 píše:
Ahoj holky, stihla jsem vzít postinor do 12 hodin po nechráněném sexu, nemám žádné vedlejší účinky, menstruaci mám dostat až za 2 týdny. Podle výpočtu mi vyšlo, že jsem zrovna měla ovulaci. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má s tímhle zkušenost? Pomáhá postinor v době ovulace? Děkuji předem za odpovědi.
Mám čerstvou zkušenost-stala se nám nehoda, jelikož to bylo kolem ovulace, tak jsem hned ráno běžela do lékárny, Postinor jsem vzala 10 hod po styku, menstruace ale nepřišla v termínu, tak jsem běžela pro test a pozitivní
nechci tě strašit, jen že jsem četla, že se někdo uklidňuje tím, že po Postinoru může menzes přijít o pár dnů později. Takže raději nečekat a zavčas testovat. Pokud by ale měl fungovat jen mimo ovulaci, tak by to jaksi ztrácelo význam, že ![]()
@Anonymní píše:
Mám čerstvou zkušenost-stala se nám nehoda, jelikož to bylo kolem ovulace, tak jsem hned ráno běžela do lékárny, Postinor jsem vzala 10 hod po styku, menstruace ale nepřišla v termínu, tak jsem běžela pro test a pozitivnínechci tě strašit, jen že jsem četla, že se někdo uklidňuje tím, že po Postinoru může menzes přijít o pár dnů později. Takže raději nečekat a zavčas testovat. Pokud by ale měl fungovat jen mimo ovulaci, tak by to jaksi ztrácelo význam, že
ahoj, v pátek to bude 3 týden od „nehody“, testy mám zatím všechny negativní a myslím, že těhotná nejsem
ale kdo ví, ještě mě to může překvapit ![]()
@Martina411 tak to je dobře
To určitě těhotná nebudeš
Já mám za sebou miniinterupci ![]()
Ahoj holky,
je to čerstvé včera s přítelem se nám stala nehoda. Při sexu se kondom sesunul a zůstal uvnitř mě. Do hodiny jsme letěly do lékárny pro postinor a po 12h jsem měla další prášek. Jsem ale ve strašném stresu, nemám žádné vedlejší účinky. A od rána teče mi jen krev z nosu.
Má nějaká podobné zkušenosti? ![]()
Mělo by to být v pohodě, i když mě se stalo to, že se MS nedostavila a zkoušela jsem těhotenský test a byl pozitivní…Takže jsem byla celkem ve stresu, ale nakonec z toho nic nebylo, ale kdybych ho nespolkla tak by to bylo jasný…Ale buď v klidu pokus si použila hnedka a druhou tabletku taky tak se nic nestane…:-)
Postinor je absolutně zbytečná věc. Použila jsem ho jednou, byla to nehoda s kondomem, kdy se při sexu sesunul a zůstal ve mě… Teď jsem ve 4tt…