Kdo má zkušenosti s Postinorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anniye
6.6.13 16:31

Postinor je absolutně zbytečná věc. Použila jsem ho jednou, byla to nehoda s kondomem, kdy se při sexu sesunul a zůstal ve mě… Teď jsem ve 4tt… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
8.6.13 18:30

Chci se zeptat, vcera mi na gynde dali 8 pilulek, ctyri sem si vzala po 12h tak jak mi rekli.kdyz sem si po 12h vzala ty druhé ctyri, asi za tri hodiny sem zacla zvracet! stihly ty prasky účinkovat? :( pritel se do me neudelal tak ja doufam ze tehotna nejsem! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 21:28

Ahoj holky, stihla jsem vzít postinor do 12 hodin po nechráněném sexu, nemám žádné vedlejší účinky, menstruaci mám dostat až za 2 týdny. Podle výpočtu mi vyšlo, že jsem zrovna měla ovulaci. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má s tímhle zkušenost? Pomáhá postinor v době ovulace? Děkuji předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
27.6.13 21:42

Postinor je pěkný hnus měla jsem ho jednou a myslela jsem že to nedám zvracela jsem krvácela a menstruace taky přišla pozdě ale raději zavolej k doktoru já osobně si ho už nikdy nevemu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 21:46

@Martina411 mel by, nam rupnul kondom a mazala sem k doktorce a vzala ho po vice nez 12h a dobry. a zle mi nebylo
 JA

• Citovat
  • Upravit
1522
27.6.13 21:54

@Martina411 mam dojem, ze kdyz jsem si ho kupovala, tak bylo v pribalovem letaku ucinnost okolo 70%, takze zarucit ti ani tyto prasky nemuzou s jistotou, ze neotehotnis. nejlepsi bude pockat na menstruaci jestli prijde nebo ne.ja ji po postinoru pak mela dost slabou a kratkou a prisla pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 22:12

@gabka1988 v létaku je mám takový pocit 78%, ale jak píšeš, prášky mi nemůžou zaručit jistotu. Mým kamarádkám většinou postinor zabral, ale ani jedné se to nestalo v den ovulace, takže jsem celkem na nervy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.6.13 22:19

Je to už sice hooooodně dlouho, ale pamatuju si, že jsem taky zrovna měla ovulaci. Menzes jsem dostala cca až o 3 týdny dýl než jsem měla, ale ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
28.6.13 09:25

@Martina411 neboj snad to bude v pohode a prasky zaberou:-) jen te muze prekvapit, ze ti ms prijde treba jinak nez mas klasicky. musis proste verit tomu, ze to zabere a tehu nebude;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 10:31

@gabka1988 ok, budu doufat, dekuji za podporu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.13 21:48
@Martina411 píše:
Ahoj holky, stihla jsem vzít postinor do 12 hodin po nechráněném sexu, nemám žádné vedlejší účinky, menstruaci mám dostat až za 2 týdny. Podle výpočtu mi vyšlo, že jsem zrovna měla ovulaci. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má s tímhle zkušenost? Pomáhá postinor v době ovulace? Děkuji předem za odpovědi.

Mám čerstvou zkušenost-stala se nám nehoda, jelikož to bylo kolem ovulace, tak jsem hned ráno běžela do lékárny, Postinor jsem vzala 10 hod po styku, menstruace ale nepřišla v termínu, tak jsem běžela pro test a pozitivní :cert: nechci tě strašit, jen že jsem četla, že se někdo uklidňuje tím, že po Postinoru může menzes přijít o pár dnů později. Takže raději nečekat a zavčas testovat. Pokud by ale měl fungovat jen mimo ovulaci, tak by to jaksi ztrácelo význam, že :roll:

• Citovat
  • Upravit
11.7.13 20:35
@Anonymní píše:
Mám čerstvou zkušenost-stala se nám nehoda, jelikož to bylo kolem ovulace, tak jsem hned ráno běžela do lékárny, Postinor jsem vzala 10 hod po styku, menstruace ale nepřišla v termínu, tak jsem běžela pro test a pozitivní :cert: nechci tě strašit, jen že jsem četla, že se někdo uklidňuje tím, že po Postinoru může menzes přijít o pár dnů později. Takže raději nečekat a zavčas testovat. Pokud by ale měl fungovat jen mimo ovulaci, tak by to jaksi ztrácelo význam, že :roll:

ahoj, v pátek to bude 3 týden od „nehody“, testy mám zatím všechny negativní a myslím, že těhotná nejsem :) ale kdo ví, ještě mě to může překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 08:51

@Martina411 tak to je dobře ;) To určitě těhotná nebudeš :palec: Já mám za sebou miniinterupci :roll:

• Citovat
  • Upravit
2
17.8.13 00:06

Postinor

Ahoj holky,

je to čerstvé včera s přítelem se nám stala nehoda. Při sexu se kondom sesunul a zůstal uvnitř mě. Do hodiny jsme letěly do lékárny pro postinor a po 12h jsem měla další prášek. Jsem ale ve strašném stresu, nemám žádné vedlejší účinky. A od rána teče mi jen krev z nosu.

Má nějaká podobné zkušenosti? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.8.13 20:16

Mělo by to být v pohodě, i když mě se stalo to, že se MS nedostavila a zkoušela jsem těhotenský test a byl pozitivní…Takže jsem byla celkem ve stresu, ale nakonec z toho nic nebylo, ale kdybych ho nespolkla tak by to bylo jasný…Ale buď v klidu pokus si použila hnedka a druhou tabletku taky tak se nic nestane…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí