Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6374
10.2.13 22:14

Ahoj maminky, tak ten víkend rychle uběhl a všem krásnou dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 22:43

Taky mame dvojcatka - kluka a holku. pekne nam se to namichalo :-)
ted uz maji 15 mesicu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
10.2.13 22:49

@aanicka.1977 páreček to je krásné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 23:15

@Andris bylo to moc hezke prekvapeni :-) je taky super sledovat jak odlisne se rozvii :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
10.2.13 23:26

@aanicka.1977 můj si přál aspoň jednoho chlapečka, kyž už jsme zjistili, že čekáme dvojčátka, ale já už předem tušila, že to zas budou holky a já holky chtěla. Ale teď bych si toho chlapečka i přála, ale to už u mě nehrozí. A jak se bobišci jmenují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 00:01

@Andris mame Ivoska (po tatinkovi) a Viktorku. prala by jsem dalsi miminko. fakt! :-) kluk nebo holka, nam uz by to bylo asi jedno.
ti urcite rozumim. nam pan doktor napred rekl, ze budou dve holky. ja jsem si rekla v duchu „aaach“ jako by „neni idealni ze ‚jen‘ holky. ale dve mimi? super!!!“ :-D a manzel na to doktorovi „to ne, vim ze budou kluk a holka“. a stalo se :-)
preji hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.13 17:40

@aanicka.1977 To je hezké mi máme dvě holky mají rok. Doma mám staršího bráchu a segru. Byl to pro nás šok, když řekl doktor že tam jsou dvě. Ale za nic na světě bych je nedala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
11.2.13 17:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
12.2.13 23:30

@betky @aanicka.1977 stejně je to hezké mít dvojčátka, ono přijde, že je to záhul a to určitě je, hlavně ze začátku, ale pak je to pěkné, jak si spolu vyhrají, teď se jim kolikrát potaji směju a říkám si, jak jsou sehrané. A opravdu, když je pozoruju, tak to sdtojí za to. A s mou první, tu jsem si rozmazlila, s dvojkama to už tak nešlo a hned je to lepší, i když víc práce bylo, ale zas nejsou tak rozmazlené. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.13 09:56

@Andris To máš pravdu je to záhul, ale je to velký dar. Holky si už taky celkem hezky spolu hrajou a to je něco užasného a taky se pěkně perou :) Už, aby bylo po zimě holky se nechtějí oblékat. Jen mám hrůzu až budou chtít sami chodit po venku jak to člověk sám ukočíruje, když jde každá někam jinam.Bude to ještě asi velká sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.2.13 15:09

Ahoj holky, náš chlapeček, během šesti dnů, má už druhou virozu, a byl 3× u doktora! Pravda, jednu z toho na urologii, páč jsem tu šílela, že nemá nic v pytlíku, ale neštěstí má vše na svém místě, pouze byla diagnostikována maminčina neznalost tohoto orgánu :-). No a teď má laryngitidu- tu si asi přinesl z té urologie :-). Holčička nic, ta je držák. Chtěli jsme o víkendu do Plzně, do Zoo, Dinoparku a prodejny zdravotní obuvi, kde by snad mohli mít botičky co scháním, prtože mám jedny doma, tak jsem chtěla stejné. Ale výlet odložen, kvůli larangitidě a taky nikomu se nechce, všichni mají už plné zuby toho hnusného bílého venku.
Takže, mám alespoň víc času na organizaci, a prosím holky plzeňačky, o nápady a tipy. A taky kam chodíte třeba na kafe, oběd atd.- kde mají koutek pro děti a milují dvojčata :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
13.2.13 19:15

@cecillka
Tak se z toho rychle dostaňte! :pankac: Laryngitida je prý pěkná potvora a ráda se vrací, tak to pořádně dolečte!
Nám budou v pátek nebo pondělí dělat pokojíček, takže vyklízím, přenáším, uklízím, do toho vařím atd., děti jsou teď skutečně na odstřel! Neustále vymýšlí kraviny a ječí a ječí. Jsem úplně KO. Do toho mě nějak pořád pobolívá břicho a jsem unavená, tak čekám, co se z toho vyklube :roll:.
Tak až budem mít víc času, napíšu více.

A co Vy ostatní, jak se daří?
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.2.13 20:37

@cecillka Nazdárek všem marodům, přeji brzké uzdravení.
Jak se pozná laryngitida od horšího kašle? Malej je už docela dobrej, jen začal kašlat. Zatím ho léčím stodalem, Sofinka je stále v pohodě :D.
A neznalost orgánu při dvojčatech? :lol: Hlavně že je malej v pořádku ;)

@stray pokojíček jsi vymyslela sama, nebo ti někdo dělal návrh? A koupili jste hotový nábytek nebo od stoláře? Nás to čeká asi na jaro, tak pomalu začnu vymýšlet.
Já jsem pěkně nachlazená, ale i tak jsem byla dnes s Nelinkou na bazéně v Berouně, co bych pro ni o prázdninách neudělala ;). Aquapark v Praze se odkládá na příště, až budeme všichni zdraví a bude puštěná divoká řeka, tu Nelča miluje. Sice jsem z ní vždycky naklepaná jak řízek a jsem i lehce přitopená, ale je to super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.2.13 20:40

@aanicka.1977 to máš stejně stará prťata :D, jak spolu vychází? Jsou si povahově podobní? U nás každý naprosto jiný, snad není nic, co by měli úplně stejné. Ale k odvaze mít k takhle malým dvojkám ještě další mimi tedy gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová