Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray jo jejich pokojík je největší místnost v baráku, ale jako není zas tak veliký. Taky si ale hrají nejvíc v kuchyni a obýváku, protože pokojíčky máme nahoře. Tak pak hoď taky fotečku, ať se můžu inspirovat. ![]()
@stray Nazdárek, tak jak se dětem líbí nový pokojíček? Určitě se na něj hodně těšili
.
Dělala jsi ho vícebarevný? Nebo v neutrální barvě pro holku i kluka?
Přemýšlela jsem, jestli vymalovat třeba růžovou a modrou, nebo zelenou a oranžovou.
Ahoj holky, dočetla jsem se, že si povídáte o pokojíčkách. Taky máme dvojčata spolu, dokud se nejstarší nevdá. I když zatím to vypadá, že dřív se vdá Nelinka:-). Mimina mají postýlky 140cm, tak doufám, že v nich ještě vydrží, ale pak nevím co dál. Kupujete holky ty postele pro děti, nebo už rovnou dospělácké?
Dnes jsem byla s prostřední v kině, dvě hodiny jsem měla vypnnuté senzory, docela fajn relax. Mimina byli u babičky, vypadali nadšeně. Babička snad také. Takže úspěšný den. Co u Vás?
@333Katynka spadl, právě že nebyl v postýlce, byl se mnou v ložnici, manžel byl v obýváku. Jsem pitomá, dalo se čekat, že to takhle dopadne.
@cecillka Neboj, děti jsou v tomhle v pohodě, nám malá spadla, když měla tak 7 měsíců…pořád ležela, stačilo dát kolem zábrany z peřin a najednou hup a byla na zemi. Manžel se pořádně vyděsil.
My máme postýlky normální dětské, ale od toho pokojíčku už jim nechám udělat velké se zábranami, ať už se to nemusí řešit. Stejně ty děti rostou jak z vody
.Teď nám zatím spí děti každé jinde, aby jsme se trochu vyspali. Ještě že tak, protože Sofinka dnes prokašlala celou noc
.
Na čem jste byly? Já byla taky s Nelčou v Praze v kině a bylo to super, pak nákupy…dlouho jsem si tak neodpočinula.
Jak to, že se bude vdávat provní Nelinka? To se jí tolik líbí malí kluci? ![]()
@333Katynka Nelince se líbí pytel piškotů, malí kluci jsou jí jedno, pokud jí ho tedy neberou
Ale ta nejstarší je lenoška, nedostanu jí na mejdan, ani když jí nabízím, že jí tam odvezu i přivezu zpět. To jako, aby se mohla v klidu opít:-). Ještě, že jsme si pořídili dvojčata, nevím nevím, jak to dopadne s vnoučatama. Teď mě napadlo, že jsme jí nikdy neřekli, že bez chlapa to nepůjde:-D. Přitom je hrozně fajn, ale nikdo to neví:-).
V kině jsme byly na :Nádherné bytosti. Natálce se to líbilo a mě docela taky, tedy jako film pro náctileté. Když jsem kdysi přežila Ijáčkovy narozeniny, přežiju všechno:-). Ještě mě čeká: Terapie láskou, ale upoutávky docela šly.
Pak jsem také byla odvlečena k oblečení, sice jsme šly jen pro bačkory do školy, ale donesly jsme toho víc:-).
Koukám poctivě ny ty kšíry, ale nic. Jen mě napadlo, že to mohou být jakékoliv, koukala jsem na ty Farlin, ale jsem ujetá na modrou, tak proto se mě líbí. Jen, že jediný rozdíl, je v tom pásku pro matku, ale to jsem ještě nepoužila, protože, se přes sebe motaj, a Nelinka je rychlejší, kdežto Adámka vleču. Když jeden upadně, nebo nasazuji rukavice atd, vážu si toho druhého třeba k plotu, nebo k poutku od kalhot, ke dveřím d auta. Třeba ještě čas poutání do pásku příjde, ale teď by stejnou funkci splnily jakákoliv dvě vodítka. Na mmb jich je. Zrovna když jsme byli v kině, hlídala je babička, a řekla že je chce jen s vodítkama. Máme osvícenou babičku.
@333Katynka Na čm jste byli v kině vy? Potřebujeme nějaký tip, ona chtěla na Annu Kareninu, asi bych jí teď ani nepobrala, to radši toho Ijáčka:-).
@cecillka @333Katynka @Andris
Ahoj děvčata, vůbec nestíhám
!
Pokojíček je v takové světloulinké hnědé/béžové, pár šuplat zelených. Nejdřív jsem chtěla bílé dveře, ale pak jsme to nějak zamluvili a nakonec jsou taky béžové. Ještě jsem si u jedné paní objednala samolepky, včera jsem nakoupila ozdobné obaly na květináče a příští týden mě a segru manžel hodí do Ikey v Rakousku a nakoupíme nějaké úložné boxy. Malovat už se mi nechtělo, stěny jsou bílé, akorát v jednom rohu mají namalovaný strom, to ještě z minula. Až to budu mít „vystajlované“, pošlu fotku
.
Tady zas od včera kydá
, děti byli dopoledne na odstřel, neustále vymýšleli nějaké kraviny, dělali bordel, tak jsem rychle uvařila, jen jsem vyluxovala a hnala je ven odklízet sníh. Samozřejmě s nima
. Musela jsem postavit 3 miniaturní sněhuláky a udělat asi 1000koulí. Nakonec zas Filipovi přeletělo něco přes nos a vztekal je jak blázen, domů jsem ho táhla smykem a tam si ještě 20minut zavřískal
.
Až se vyspí, jedem ke kamarádce, tak tam to snad bude v pohodě. U cizích jsou totiž andílci.
Jo postýlky máme taky 140cm, díky bohu z nich nevylézají a až začnou, koupili jsme k nim rovnou bočnice, takže budou mít postele a nemusíme kupovat nové.
Tak už slyším, že se v ložnici něco vrtí, musím běžet.
Mějte pěkný den!
![]()
@stray jen mě napadlo, že jsme včera vlezli i do Tchiba a měli tam zelené úložné krabice, to jen kdyby jsi sháněla zelené, páč zelené jsem v Ikee neviděla, al eto neznamená, že jsme blbě koukala.
Naši loupežníci z postýlky nevylezou nikdy, spí totiž odmala v pytlích a v nich nepřehodí pře okraj nožičku- úžasný vynález
.
Dneska mě taky štvou, a sníh taky!
Je Ikea v Rakousku jiná?
Ahoj holky, taky se chystáme dvojčátkům dělat pokojíček, pořád čučím po netu, abych měla nějakou inspiraci, jestli máte fotky, tak se pochlubte ![]()
@cecillka Ahojky, Nelča je sice mladší jen o rok, ale romantiku zatím těžce nesnáší…rozčiljuje se, když se v televizi někdo líbá a pod. Asi to bude tím, že kluci jsou pro ni něco absolutně nesnesitelného
.
A vzhledem k tomu, že nesnáší číst titulky, je náš výběr poněkud omezen
. Takže nám zbývají animáky a takové ty rodinné. Na Zličíně jsme spolu byly na Legendární partě…pohádka, ale moc hezká.
A buď ráda, že se ta nejstarší drží doma…horší varianta je, když holka řádí jak utržená z řetězu
. Neboj, on se někde vynoří princ na bílém koni a už ji neuvidíte
.
Kšíry zkusím nějak vymyslet, mám jedny úplně obyč, abych je měla přivázané v jídelních židličkách, tak k tomu něco připnu ![]()
@evicka82 ahojky,jestli narazíš na netu někde na hezké fotky pokojíčků, tak sem dej odkaz, taky potřebuji inspiraci ![]()
@stray tady dnes taky sněžilo…úplná vánice, ale naštěstí to na velké odklízení nebylo. Já už jsem vnitřně vyladěná na jaro, takže mě ten sníh začíná docela rozčilovat. Stejně jsme už 3 týden na hromadě, tím pádem žádné zimní radovánky nehrozí. Už mi ten televizní ovladač přirostl k ruce
.
A pokojíček bude určitě super, těším se na fotečky
.
Užij si návštěvu s hodnýma dětičkama
. Hezký den
@cecillka píše:
@stray jen mě napadlo, že jsme včera vlezli i do Tchiba a měli tam zelené úložné krabice, to jen kdyby jsi sháněla zelené, páč zelené jsem v Ikee neviděla, al eto neznamená, že jsme blbě koukala.
Naši loupežníci z postýlky nevylezou nikdy, spí totiž odmala v pytlích a v nich nepřehodí pře okraj nožičku- úžasný vynález.
Dneska mě taky štvou, a sníh taky!
Je Ikea v Rakousku jiná?
Díky za tip! ![]()
Jestli jsou to ale úložné boxy plastové, ty už nechci, protože jak na ně lezou, vozí se v nich a stoupají na ně, všechny nám praskli
. V Ikea maj pevné, látkové, skládací, naprosto nezničitelné, ale na netu jsem je taky neviděla, uklázala mi je až segra.
Pytle jsme taky měli, super věc!
, jenže jednou z toho vyrostou… Navíc když jsou pak větší, vypadá to divně
.
Rakouská Ikea je stejná, možná kapánek větší, ale my jí máme blíž a lepší cestu.
Ahoj holky,
jen vás jdu v rychlosti pozdravit, že jsem na vás nezapoměla. ![]()