Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MINKA22
Tak tatínek rozmazluje? Že jsou malinký?! No počkej za rok, za dva, aby Vám nepřerostli přes hlavu
. Takhle rozmazloval a rozmazluje můj švagr a neteř je tedy na facáka, kolikrát jen zírám a to jí je jen 4,5.
Spací vaky jsou super!
Taky jsme je dlouho měli, protože peřina nehrozila
.
@hupalka
No jo, je to paličák!
Ovšem na paní učitelku si netroufne, opravdu je jen chválí. Dokonce si po sobě ve školce uklízejí hračky!
To doma nehrozí.
Ráno už je to od včerejška úplně v pohodě, dostanu pusu, můžu si popovídat s paní učitelkou, odchází a za mnou žádný řev. Uvidíme co po neděli.
Teď už můžu konstatovat, že dvojky jsou pro školku ideální
. Prý si spolu hodně hrají, když Fílovi na chvíli zmizí Verča z očí, hned se po ní ptá. Na procházku chodí spolu za ruku (to nikdy nehrozilo), sice by měli chodit s někým starším, ale paní učitelka je nechává. Na mě se prý, na rozdíl od jiných dětí, za celý den ani nezeptají. I si spolu teď jinak doma hrají. Jo a ráno jim paní učitelka na chvíli pustí krtečka na PC
. Musím říct, že se mi tady ten přístup hodně líbí a jsem zrovna za tuhle učitelku moc ráda.
@smultul
Jojo, koupila jsem si vestu na ven sportovní a dva svetříky
.
Taky se Ti stává, že vidíš na ostatních něco moc pěkného, ale v obchodě na to nenatrefíš? ![]()
@Micka13
A víš, že do porodnice musíš mít dvě kombinace!
![]()
Já to třeba netušila
, tak jsem jim tam nadiktovala další dvě jména, co mě zrovna napadla
.
@stray a nevis proc? a bych rekla co si vyberem a rekla bych Gertruda a Vincent
jinak mame holku uz napsanou v papirech bude to Pavla a kluk budto Filip nebo Vojta
@Micka13 Jan a Ema, je moc pěkné. Někde jsem četla, že mají mít stejně dlouhé jméno, že jsou schopní si závidět i míň písmenek. Ale hlavně, vždycky když tu ječím, tak ráda, že mě neprošla Rozárka s Vojtíškem. To, než bych tu ze sebe afektu vyječela, tak bych u toho asi omdlela
.
Holky, nenapadlo Vás někdy, jen tak na chvíli, že by bývaly byly dobrý jména, co jsou stejně v kalendáři. Jak mám těch dětí tolik a furt chystám nějakou oslavu, tak jsem si jednou říkala, že jsem měla dát Adam-Eva, Linda-Samuel. Myslím kombinaci, co má svátek ve stejný den. I kupuju v každý svátek dárky pro oba. Taky kupujete, nebo to ten druhý zvládá?
@cecillka prave ale zase se nam nejake jmeno nelibilo tak jim budu tak do 6 let kazdymu takze budou mit svatek 2 do roka
@Micka13 píše:
@stray a nevis proc? a bych rekla co si vyberem a rekla bych Gertruda a Vincentjinak mame holku uz napsanou v papirech bude to Pavla a kluk budto Filip nebo Vojta
Vcera to byl jeste Marek ne?
Ja uz z tebe nemuzu ![]()
@cecillka píše:
Holky, nenapadlo Vás někdy, jen tak na chvíli, že by bývaly byly dobrý jména, co jsou stejně v kalendáři. Jak mám těch dětí tolik a furt chystám nějakou oslavu, tak jsem si jednou říkala, že jsem měla dát Adam-Eva, Linda-Samuel. Myslím kombinaci, co má svátek ve stejný den. I kupuju v každý svátek dárky pro oba. Taky kupujete, nebo to ten druhý zvládá?
jojo taky to tak mame…kupujem i tomu druhymu. Nastesti je jeden po tatovi, tak slavi spolu a nejstarsi david je po vanocich tak to s oslavou taky nejak nehrotime…jidla porad dost.
@hupalka jo byl ale uz mame v papirech napsano Pavla a Filip uz nemenime je to tutovka takze Pája a Fíla Novákovi a je to
@cecillka
My jsme zatím svátky neslavili
. Svátkům ještě nerozumí, tak to nehrotíme.
Jednou jsem četla článek od takové příjemné maminky s dvojčaty a ta to vymyslela jinak. Nekupuje dárek oběma, ale ten, kdo svátek nemá, pomáhá mamince s vybíráním dárku pro oslavence a je to jejich tajemství. A naopak. To se mi líbilo a možná bych to taky zavedla, až z toho budou mít rozum
.