Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janule34 Máš můj obdiv a věř, že teď už to bude to pravé ořechové ![]()
@Motka já chci jít na první ultrazvuk tak v 7.týdnu abych si ušetřila nervy jeslti bude srdíčko. ale vidím, že je to stejný. Stejně furt přemýšlím a dny se vlečou jak smrad
jinak děkuju.
@Motka Krásný srdíčko, moc hezký… No mažel říká doktorovi, jestli bude fotečka a on říkal že to je ještě malinký a sotva mi jako „lajci“ tam něco uvidíme… Tak jsme řekli že příště, hihi. Ale manža byl dojatej, to jo:)) a děkuju:))
Zdraviim holky, tak jsem se konecne premystila taky k Vám… testik vysel, carky pekne zesilujou a 8.11. jdu na prvni UTZ… jupiii… tesim se, ale, musim se nejak zabavit, abych to vydrzela
@Bezinkaa Já právě yla na pohotovosti, takže muž sedělv čekárně… tak mě to mrzí.. ale za dva týdny uvidíme víc
No mlj koukal na tu fotečku… úplně mimo byl… ![]()
@Janule34 píše:
@nadus no ráda bych tomu věřila ale je to hodně těžký
tomu verim, hlavne po tak spatne zkusenosti, ale snad uz si si vypila horkej kalich az do dna…
a smim se zeptat co se vam stalo, ze jste o miminko prisli? samozrejme uplne budu respektovat, kdyz se k tomu nevyjadris a hlavne kdyz se k tomu nechces zrejme vracet… ![]()
@nadus No tak to jsme na tom stejně…,my jsme se taky brali když jsem byla ve 20TT.,na uřadě, v kruhu jen nejbližších, pak oběd v restauraci a oslava u nás.
![]()
@hannnka My to odkládáme až po mimi… páč jsme motorkáři a to ybch se vdávala skoro v devátém
aby mohli kamarádi přijet
@Janule34 teda holka… neboj, určitě už všechno dobře dopadne, musí! To by nebyla na světě žádná spravedlnost… Jinak vítám všechny nové příchozí! Koukám, že letošní podzim byl velmi plodný… ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 7+3 a v 11h mám kontrolu, doufám, že bude vše ok ![]()
@nadus ahojky, dobré ránnko. Mě to problém nedělá o tom mluvit. I když někdy je to těžké a vhání mi to slzy do očí. Měl pravý uzel na puupečníku. To znamená, uzavře se kyslík a udusil se. Jinak podle pitvy byl zdravý. Kdyby byl aspon nemocný, tak si člověk řekne, že takhle je to pro všechny lepší. ale byla to hodně těžká etapa života.
No tak já dneska snídala uzený matjesy s cibulí. Nějak nemám chut jíst, nic mi nechutná už na pohled. ale ty matjesy to byl orgasmus
no dobrá už jsem zase slušná ![]()