Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nadus ten zákazník byl prej někdo od ní vyslaly je do terénu obhlídnout obchody. Ale je mi jasné že oni budou stát při sobě protože oni jsou něco víc
Do inventůry odejít nemůžu ale mám ješt 5dní dovolené ak si jí vyberu a 14dní bychom měli mít inventůru. Ale nevím jak dlouho denně můžu pracovat jako těhotná kolegině chce totiž ve čt příští týden dovolenou a já mám být 11hodin na nohou v práci
@Petík30 píše:
Do inventůry odejít nemůžu ale mám ješt 5dní dovolené ak si jí vyberu a 14dní bychom měli mít inventůru. Ale nevím jak dlouho denně můžu pracovat jako těhotná kolegině chce totiž ve čt příští týden dovolenou a já mám být 11hodin na nohou v práci
zakon uvadi, ze zamestnavatel ma povinnost prizpusobit obtiznost prace tehotenstvi / a je vyslovene zakazane pracovat prescasy!!!
odejit muzes / i pred inventurou / staci neschopenka
kazdopadne kdyz ti bude delat naschvaly tak ji rekni, ze bud se bude k tobe chovat korektne nebo jim odejdes hned… ja bych byla pekne tvrda… to take v praci jsem / pac myslim na mimi… to je nejdulezitejsi..
@Petik30, to je mi lito, ze to provozni v praci vzala tak blbe
Od pani provozni bych si vyzadala nejaky kontretni dukaz, ze si na tebe nekdo stezoval - pokud to nema pisemne, tak jako by si nestezoval
Pokud ti chce na zaklade nejake vymyslene stiznosti strhnout premie, tak bych resila, zda je moznost si takovy postup stezovat - u sefa pod kterou provozni spada..? Kazdopadne bych se nenechala zastrasit, ty jsi byla moc hodna, ze jsi ji to oznamila dopredu, taky jsi ji nemusela hlasit nic a odejit na nemocenskou, ze ![]()
Nevim, v jakym obchode delas, ale je nejaky duvod, proc pujdes na nemocenskou tak brzy?
Nadus no naštěstí se s provozní uvidím až při inventůže a nějak to tam chci vydržet a nedělat problémy kolegyni ikdyž ta ke mě taky nebyla moc fér ale dovolenou si vyberu na to vemte jed. Už to tam tak tak zvládám
Důvod je to že když mám ranní směnu vstávám ve tři hodiny a dělám do dvanácti a je mi po ránu tak blbě že se sotva držím na nohou. Prostě to už nezvládám jsem unavená a vyčerpaná
To chapu, to musi byt hodne vycerpavajici a narocne
Jako ono ti za par tydnu nejspis bude lip (alespon na nejakou dobu), ale jestli mas pocit, ze to nedavas, muzes bud rovnou jit na nemocenskou nebo se zkusit domluvit, ze bys delala odpoledni, ale jak vidim, s pani provozni asi moc domluva nebude, ze ![]()
To bych se musela domluvit s koleginí ale to nehrozí protože ona nechce chodit na ranní a každej den stávat ve tři my jsme tam jenom dvě a to je to nahouby
Já být tebou, jdu na neschopenku, na tvrdku, a ať se tam třeba zblázněj…
Motka nechci se zachovat hnusně a být svině, třeba vychladnou za ty tři roky a budou mě tam chtít zpádky co já vím.
@Petík30 : ahojky, teda, ted jsi me dostala.. a naprosto vytocila, tim, co se ti v praci stalo. Jsem na takovy jednani naprosto alergicka. jsem zvykla, ze mi lidi na hlavu s..t nebudou… a tobe udelala provozni zrovna tohle.. jako bych ji rekla, ze jestli se ji o nelibi, ze budes doma na neschopenku a premie zadny strhavani, ale at ti to dokaze…a kdyz by se nechtela bavit, sla bych vejs.. ja vim, ze se to lehce rekne, ale rekneme si narovinu, takovyho chovani clovek zaziva denne dost a dost a treba me uz to vylozene leze krkem.. kazdej jen penize penize…navysovani prace atd.. ale kdyz pak neco potrebujes ty, jako zamestnanec - navic neco takovyho jako je tehotenstvi, kdy uz zodpovidas za 2 clovicky… no to bych ji hnala svinskym krokem slepici jednu…:-((( tyjo jako todle ne… fuj..to jsem se rozcilila…
kasli tam na ne.. vem si dovcu, pak neschpenku a jen tak, te pak vyhodit nemuze.. po MD
@Petík30 : to cos psala o to mvychladnuti atd… to neni o tom, ze tam 3 roky nebudes.. je to o slusnym chovani…nic vic, nic min.. nem, ze se k tobe budou chovat jak ke zlocinci…
normalne bych sebrala veskerou svoji silu a vyflakla bych se tam na ne.. jakypa copa… da ti pak nektera z nich neco?? neda…
Chico14 tvoji sílu a kuráž bych chtěla dneska mít jsi mě akorád rozbrečela nic ve zlém ale dneska je toho na mě fakt moc asi si to moc beru nebo hormony či co
@Petík30 to je fakt drsny, no nekteri lide jsou proste zli a pitomy
ja toho mam dnes taky dost jsem se dnes taky malem rozbrecela. To ty hormony nejak nezvladam malou jsem porad takova nastavana a mala ma sve obdobi vzdoru a je to na moje nervy nejak moc.