Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
9.4.13 11:37

@Nastys Přesně tak… ještě když je venku hezky, tak to nemá chybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 12:05

@Týna K. svatá pravda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.4.13 13:06

Ahoj dneska jsem byla v poradne..dr prohlásila, že si to malej rozmyslel a najednou ven nechce.. nalez porad stejny, ale to prej nehraje roli.. prvorodicka se otevre sup sup a kontrakce i prasknuti vody muze prijit z minuty na minutu vicerodicka se prej otvira postupne tim padem se da odhadnout kdy bude rodit.. prej se muzem jeste za tyden videt nebo ne a muzu odjet i dnes nebo za dva tydny
uz mi z toho slusne hrabe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 13:34

@anicka18
To máš pravdu.. je to tak :)..
Tak snad se brzy dočkáš ;)
Mě kontrola čeká ve čtvrtek, takže jsem na to zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 13:37

Čusky…tak sem prisla z poslední návštěvy poradny kde mi udělali hamiltna a když do zítřka neporodím mám volat do porodnice kde mi řeknou co semnou. přibrala sem totiž další 3kg protože sem otekla jako blázen..i v obličeji..:( pozítří mám termín ale malej už je uplně sestouplej hlavičku má dole a jsem otevřená na 1,5prstu…:) tak doufám že se to dnes nějak vyvine…nerada bych na vyvolání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.4.13 13:51

@wiki čiki
ahojky..tak snad ti ten hamilton pomůže..mně min. týden rozjel jen kontrakce, které po vaně přešly.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 13:55

@MiriamK no když ne tak zítra volam do porodnice…nemuzu uz dele cekat kvuli tem otokum…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.4.13 13:59

@wiki čiki
je to tak hrozný jo? a vysokej tlak? taky jsem začala otíkat.. :| je to děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 14:02

@MiriamK tlak právě normální..ale tentokrát to viděla i doktorka a sestra že sem napuchlá jako blázen…i v obličeji. a prý už by to chtelo porodit… jsem pribrala 30kg v tehu…takze mazec. a myslim ze samá voda ve mě…a poslední dobou už je to vazne neunosný.,.takze neni na co cekat a zrejme me nenechaji po terminu prenaset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.4.13 14:08

Tak uz to mam za sebou, v patek jsem mela jit na vyvolani, ale ve ctvrtek vecer v 8 mipraskla voda, tak jsem jela… maly se narodil v 7.30 rano… bylo to dlouhe a unavne, ale kontrakce jsem nemela silne a hlavne jsem se neotvirala :zed: v 7 mi dali kapacku, behem 5 minut jsem se otevrela ze 4 na 8cm a pak uz to slo raz naraz…takze teoreticky to nejhorsi trvalo jen pul hodiny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 14:10

@lenkaleni gratulujuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 14:11

@lenkaleni tak to gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
9.4.13 14:13

@wiki čiki
Ufff.. 30 kg je dost.. to ti vůbec nezávidím, musí to být náročný :?
To já jsem otevřená na 1,5 prstu už asi 14 dní :mrgreen:
Tak snad se mrňous umoudří a bude chtít ven bez vyvolání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.4.13 14:17

@wiki čiki
chůdě to bude asi voda no..tak snad ti to pomůže a nebudou ti to muset vyvolávat.. :| zkoušíš aji nějaké babské rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.13 14:18

@Nastys náročný to je…ale je to halvně kvůli těm otokum..ne že bych byla az takový sumo…i když samozrejme taky je to vidět že sem macatější…ale spíš ta nateklost…:( a břicho mam obrovitánský..to se divila i doktorka :D do me sahala dnes poprvé takze nevim jak dlouho sem takle otevřená…ale než znova natékat tak bych radsi snad to vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí