Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slečno, normálně bych napsal, že jsi žena, tak uklízej… jenže v tvém případě napíšu: vykašli se na něj! Mladý pán potřebuje služku a ty mu ji nejsi povinná dělat. Najdi si někoho s kým si budeš víc rozumět, kdo tě někam vezme, bude si tě vážit a hýčkat. Někoho, s kým si budeš užívat života. Jsi mladá na to, abys život zahodila s volem.
Pryč od něj, v 18 se takhle nezahrab. A odpověď na otázku? To je těžký a není to univerzální. V případě tvého přítele (bývalého?) by to mělo být na obou, pokud nic jiného nedělá.
Můj chlap má dílnu, práci kolem baráku a hromadu dalšího, takže by mi byla hanba chtít, aby uklízel. Ale když je potřeba pomůže a neřekne ani slovo.
Holka utikej, chce si te nastehovat domu, aby mu mel kdo uklidit, vyprat a uvarit a jako bonus si bude moct jeste zasunout.
A vali se doma jak padesatiletej fotr. Jeste bych zkusila panackovi rict, ze mu prijedes uklidit a vyprat, ale za sazbu kolik si berou uklidove firmy a uvidis to tango… ![]()
Hlavne se nenech uchlacholit a nevracej se k nemu, jsi mlada, akcnich kluku, pro ktere nebudes uklizecka, najdes vic nez dost…
@Hanka1 teda tak ted´ses mě dotkla teda
mýmu muži táhne na padesát a doma se fakt neválí..co se týká uklidu je spíš on ta hospodyňka než já ![]()
jinak souhlas
@brumdinka píše:
@Hanka1 teda tak ted´ses mě dotkla tedamýmu muži táhne na padesát a doma se fakt neválí..co se týká uklidu je spíš on ta hospodyňka než já
jinak souhlas
To ja nemyslela doslova, muj muz ma taky bliz k 50 nez ke 40 a dneska uklidil kuchyn a jeste mne tahal na kolo a nastesti zaclo prset ![]()
@Hanka1 vsak ja vim
ten muj me tou posedlosti uklidem nekdy az stve…
Jak píšou holky, utíkej
Mě by víc než ten úklid vadilo, že je takový pecivál. Jako v tomhle věku jsme pořád něco podnikali, televizi jsme ani neměli několik let. A o úklid jsme se střídali a střídáme dodnes.
Jsem asi naivní, ale myslím si, že i dneska jsou kluci, co jsou normální, umí uklízet, váží si vztahu a zvou partnerky do kina