Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33725
17.10.24 08:30
@Snorlaxik píše: Více

A co dela zalkadatelka tak strasnyho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
17.10.24 08:35
@Venetia píše: Více

Právě, pak stojej celý vánoce za starou bačkoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 08:42
@arinecka píše: Více

Třeba to, že se k nim cpe v době, kdy se jim to nehodí a ještě se kvůli tomu uráží. Není schopna nějakého kompromisu. Musí být vše jen podle ní.

• Citovat
  • Upravit
7188
17.10.24 08:45

Já reaguju pouze na to, že jsi psala, že to teď není už její domov a nemůže tam přijít jak chce.

Ano, pokud mají jinou domluvu, tak samozřejmě je třeba to respektovat. A nakýblovat se k někomu s dítětem/i bez něj, je bezohlednost. A pokud ten druhej má nějakej program, tak je základní slušnost respektovat i to, i kdyby to mělo být jen válení se na gauči. Já když k našim přijedu, a mají třeba hodně práce, nebo dělají něco jinýho, nebo třeba koukají na telku a mají pohodičku, tak to nenarušuju, dám si čaj, pokecám a pokud cítím, že nemají náladu na návštěvy, tak se zase sbalím a jedu domů. Ale jak říkám - já to mám 10 km. A je mi to jedno. Jestli to má zakladatelka 7 hodin cesty, tak tam už asi nějakej plán prostě být musí, to souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
17.10.24 08:45
@Liberalissima píše: Více

Psala že nemá smysl to vysvětlovat někomu, kdo má rodinu za zadkem. Tak jsem dala příklad, že to jde i když nejsou za zadkem.

Ona taky není dle vyjadřování zrovna miláček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.10.24 08:47

Ale oni taky ne :nevim: Chtěla přijet 23.12., špatně. Chtěla přijet po svátcích, taky špatně. Má sedět doma na zadku a věnovat se rodině. To ti přijde jako normální reakce rodičů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
17.10.24 08:57
@Temnástranasíly píše: Více

To není, na kafe bych s ní taky nešla. O to spíš jí věřím, že to rodiče takoví taky budou…jak jí vychovali, taková evidentně je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
17.10.24 08:59

Tam je riziko jediné, že ten kolektivní oddech úlevy syna a snachy způsobí další hurikán a škody v lesích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 08:59
@unuděná píše: Více

23.12. musí být v práci ;)

• Citovat
  • Upravit
12884
17.10.24 09:01

Až tak strašně dobré, že jakmile v budoucnu nenakluše s vnoučetem přesně tak často, jak si nadiktuješ, tak ho odřízneš a smažeš ze života, a už teď to tak plánuješ. To je mateřská láska jak stehno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.10.24 09:02

Hele upřímně, tahat se o svátcích s dětma 7 hodin vlakem tam a zpět jen proto, abych poslouchala kecy, že jsem měla zůstat doma, na to bych se taky… :roll: A přijet můžou i oni, když zvládnou dovolenou, proč by nezvládli pobyt u dcery. To jim nabízela. Nechtějí, mraky výmluv, lepší je sedět doma a plakat, že jsou tam na Štědrý večer sami. Rodiče jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 09:03
@Liberalissima píše: Více

Tak doufám, že nebude takový sobeček, co umožní kontakt s vnoučetem maximálně tak 3× ročně ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
17.10.24 09:03

Tak pokud vychováváš tak dokonale, jak se tu prezentuješ, tak by tě to nemělo ani napadnout ne? Pokud ti umožní kontakt jen 3× ročně, bude to tvoje selhání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 09:04
@unuděná píše: Více

Psala že o i nemůžou přijet, protože když u nich byli, tak jim museli několikrát volat sanitku. A je otázka, co to bylo za dovolenou, třeba to byl nějaký lázeňský pobyt.

• Citovat
  • Upravit
53190
17.10.24 09:06

Nojo, tak evidentně se tu hledají výmluvy na obou stranách. Fakt si nemají co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová