Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kateřina19955 píše: Více
Nevím, asi všichni vnímáme, že v tom období jde jistě i o ten byznys, obchody narvané lidmi, ale zase zajít na punč do města nebo vnímat to množství světýlek…
Proč ne? Je to jen jedno období v roce. Docela ráda peču drobné cukroví, které mi můj tatínek potom do nebes chválí… Vánoce beru jako takovou „společnou“ pohodu, tím myslím i s lidmi, které s tím punčem v ruce potkám na náměstí a tak. A doma teplíčko a válení se u filmů, na které jindy nemám čas.
Dřív jsme jezdili na pár dní mezi svátky na malou dovču, Teď už se nám nechce. Prostě si užíváme nazdobeného volna a těšíme se na příjezd dospělých děcek.
@Anonymní píše: Více
Já už to vůbec nechápu. V zakládajícím příspěvku tu fňukáš, že jsou vánoce naprd, že sedíte doma a teď tu píšeš, co všechno o vánocích podnikáte. Rodiče jsou nemohoucí, ale klidně si trajdají po dovolených. Myslím, že tady všechny pěkně lakuješ, nevěřím ti ani slovo.
@Roxy ivka píše: Více
Sedět doma znamená, že jsme jako doma v tom městě, kde bydlíme, že nejedeme má dovolenou.
A to rodiče mluví, že jsou nemohoucí, hrozně nemocní, čekají jen na smrt
A to, že někdo před rokem na dovolenou mohl, ještě neznamena, že může i rok poté..
@Snorlaxik píše: Více
To spis já v tobě, šla ses zbláznit z každýho příspěvků. A vím, jaké vztahy s kým mám, to buď klidná.
@Snorlaxik píše: Více
Akorát, že nikdo s námi nežil a neví, jak to doopravdy bylo. Něco si musí člověk zažít.