Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
19.10.24 21:06
@Kateřina19955 píše: Více

Nevím, asi všichni vnímáme, že v tom období jde jistě i o ten byznys, obchody narvané lidmi, ale zase zajít na punč do města nebo vnímat to množství světýlek… :-) Proč ne? Je to jen jedno období v roce. Docela ráda peču drobné cukroví, které mi můj tatínek potom do nebes chválí… Vánoce beru jako takovou „společnou“ pohodu, tím myslím i s lidmi, které s tím punčem v ruce potkám na náměstí a tak. A doma teplíčko a válení se u filmů, na které jindy nemám čas. :-) :-) Dřív jsme jezdili na pár dní mezi svátky na malou dovču, Teď už se nám nechce. Prostě si užíváme nazdobeného volna a těšíme se na příjezd dospělých děcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
19.10.24 21:57
@Anonymní píše: Více

Já už to vůbec nechápu. V zakládajícím příspěvku tu fňukáš, že jsou vánoce naprd, že sedíte doma a teď tu píšeš, co všechno o vánocích podnikáte. Rodiče jsou nemohoucí, ale klidně si trajdají po dovolených. Myslím, že tady všechny pěkně lakuješ, nevěřím ti ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
19.10.24 22:35
@Roxy ivka píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.24 07:12
@Roxy ivka píše: Více

Sedět doma znamená, že jsme jako doma v tom městě, kde bydlíme, že nejedeme má dovolenou.
A to rodiče mluví, že jsou nemohoucí, hrozně nemocní, čekají jen na smrt
A to, že někdo před rokem na dovolenou mohl, ještě neznamena, že může i rok poté..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.24 07:38
@Snorlaxik píše: Více

To spis já v tobě, šla ses zbláznit z každýho příspěvků. A vím, jaké vztahy s kým mám, to buď klidná.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
20.10.24 07:57
@Anonymní píše: Více

Nevypadá to. I ti to píše víc lidí :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.24 08:25
@Snorlaxik píše: Více

Akorát, že nikdo s námi nežil a neví, jak to doopravdy bylo. Něco si musí člověk zažít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová