Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24265
17.10.24 15:02
@Anonymní píše: Více

Tak to jsem tentokrát blázen :D hele ona ti hodně pije krev viď. Jsi jak kolovrátek. Přitom si zrovna myslím, že tady má dost pravdu. Kolikrát s ní taky souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 15:09
@anavi13 píše: Více

Někdo jako ona mi rozhodně krev nepije. Přitom jak kolovrátek je ona. Vánoce 10.12. a 10.1. nejsou Vánoce, proč nejdeš, nešla si, nepůjdeš na hotel…

• Citovat
  • Upravit
53190
17.10.24 15:14

Ale vždyť je to přesně o tom, jaký si to uděláš, takový to máš. Taky jsem dělala v eshopu. Bláznění lidí mě nechává klidnou, já si svátky užila po svém. Nikdo tě do nákupáků s koledama za nohu netahá, žejo. Nakup si v klidu po eshopech, pokliď co chceš nebo taky vůbec nic a užij si s dítětem pečení jednoho druhu cukroví, fertig. Nevím, proč podléhat té davové masírce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24265
17.10.24 15:21

Ty se chováš úplně stejně. přitom by stačilo napsat, že o rodiče takto často zájem nemáš. Důvody jsou jasné, vztahy máte naprd. Jen si musíš uvědomit, že tak jak ty se teď chováš k rodičům, tak se jednou bude chovat ke starým lidem tvůj syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 17:56
@anavi13 píše: Více

Nebyka bych tak přísná. Takhle nemuzes pausalizovat. To, jak se bude chovat ke starým lidem můj syn, to závidí především na mne a na něm. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
17.10.24 18:56

A taky na vzoru z rodiny, což v tobě moc dobrý vzor nemá.

• Citovat
  • Upravit
8999
17.10.24 19:14

Tak hoď klapky na oči a uši. Ve smyslu nevidím, neslyším. Proč si tolik nějakou reklamu bereš? Pustím ji do života, až chci. Ale mít problém, že v obchodech je nějaká tématika, jako proč? Mimochodem manžel chodil minulý týden při video hovoru v Německu v obchodě. Tam mi toho na kameru ukazoval mnohem víc, než jsem kdy viděla tady v obchodech. Jsme se domlouvali, co bych chtěla, ať doveze našim a jiným děckám v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 19:18
@Snorlaxik píše: Více

Pani jasnovidka promluvila. Moje mila zlata, hlavně s ním buduji pilíře upřímnosti, spolehlivosti a odpovídám na všechny jeho dotazy, což mi někdy od rodičů chybělo, víš? Tím nechci říct, že by nebyli dobří, ale chyb se našlo dost a dost. To tady nechci rozebírat, to bychom tu debatovali do rána. Nechci aby to vyznělo, že já jsem bezchybná. Nejsem, a já to vím. Dělám chyby i já, ale chci, aby se moje dítě mělo líp než já. Rodiče mi nastavují zrcadlo - tohle určitě jo, ale takhle teda ne. Oni za to nemůžou, taky je vychovali nějak, ale doba se změnila, ne vše se ukázalo jako správné a prospěšné. Máma to trochu začíná chápat, táta si pořád jede v tom, že jen tak to bylo správné, co já vím o životě. Ať si to tak myslí. Ale určitě rodiče před ním nepomlouvam, ke starším lidem se chovám s úctou a pokorou, to bych nemohla dělat cvičení jógy pro seniory za hubičku. Já taky k babičce nechodila extrémně často, ale vztah jsem si s ní vytvořila. A druhou nevlastní babičku jsem začala brát až tak v 18 letech, zemřela, když mne bylo 29 let a já dodnes za ní občas brečím a už to bude deset let. Prober si to, jak chceš.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
17.10.24 19:21

Vždyť jo.. ukaž mu, že v dětství není potřeba pravidelně navštěvovat prarodiče. Pak tady za 40 let nebreč, že ti ještě tvé dítě neukázalo tvé vnouče :mavam:

• Citovat
  • Upravit
564
17.10.24 19:28
@Venetia píše: Více

Já opačně, nevedu velký uklizení ani pečení. Ale miluju výzdobu, tak tu dělám. Líbí se mi i jak jsou vyzdobená města, trhy. Ráda vymýšlím dárky a kupuju je on-line už od teď. Ta adventní doba má za mě největší kouzlo :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
17.10.24 19:55

Ty si jenom rada vedeš svou za každou cenu vid? Jako ze by toho 25 sbalila dítě od veškeré vánoční atmosféry a především táty a jela s nim bivakovat do hotelového pokoje a příležitostně navštěvovala rodiče se kterými má evidentně na prd vztah 8o

To jestli to “má cenu” na jeden by podle mě měla posoudit zakladatelka jako máma a ne babička. Diktovat si několikadenní návštěvu v době vánočních svátků je proste mimo a to píšu jako někdo, kdo na svátky (ne na štědrý den) rodinu navštěvuje pravidelně.

Zakladatelko tak objednej chatu na horách s více pokoji, vemte i tchána a rodiče a zkuste to tak. Nebo s pětiletým se dá už prakticky cokoli. Nosíme dobroty zvěři do lesa, jeden rok jsme byli v psím útulku s dárky a venčit, bruslení je super u nás se dá bruslit i promo na adventním trhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 19:58
@Hrnek kafe píše: Více

Tak záleží na těch vztazích. Navíc otec by přeci mohl jet s nimi, jen by nešel k tchyni. A v tomhle věku si to dítě užije vánoční atmosféru doma i u tchýně a v hotelu si může v klidu pohrát.

• Citovat
  • Upravit
564
17.10.24 20:12
@Kateřina19955 píše: Více

Vždyť je to nesmysl, většina národa má na Vánoce víc volna než obvykle. Kam jako skáčeš? Vždyť si je můžeš udělat podle sebe úplně, my jednou, právě s miminkem usnuli o štědrém dnu odpoledne na gauci a stalo se… hádej? Vůbec nic. Dali jsme si pak v klidu vanu, obalili ty 4ks ryby a měli těžkou pohodu dál. Já blbnu s výzdobou, ale proto, ze to miluju, jinak bych žádnou nedělala. Pravidelně 23. večer zdobime stromek a já pak do půlnoci uklízím, ale dobrovolně, dáme si k tomu domácí vaječňák, pustíme film a já se těším jak ráno vstanou děti do uklizeneho a uvidí svítící stromeček. Ten úklid je po pravdě jen v moji hlavě duležitej, oni by cestou ke stromečku klidně překročili hromadu hnoje :lol: to já chci alespoň jednou za rok vstávat do načančaného.
Nechápu co je na Vánocích tak na prd, vždyť jsou takové jaké si je uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 20:14

Zas sis to vysvetlila po svém a zas špatně. Nepochopila jsi vůbec nic. Ale neboj, snad budu aktivní dlouho, a když nepřijde vnouče za mnou, přijdu já za ním. A jako křivdu ti brát nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 20:22

Takže já nechám manžela na Štědrý den večer osamoceneho na hotelovém pokoji v cizim městě, když já si půjdu pro titul dcera roku, který stejně nedostanu, protože rodiče si něco stejně najdou. Ale jaký pak dám synovi vzor do života? Terno to taky asi nebude. Co tak hroznyho dělám, že trávím Vánoce s manželem a synem a tchánem, který tak nebo tak bydlí u nás. Já myslím, že tak to tráví snad každý.
Hrnek kafe - to s tím pobytem na horách my nebylo špatný, ale tchán by se mohl zabejcit, že Vánoce se musí trávit doma a za každou cenu doma. A moji rodiče zase oni jsou nemocní a nemůžou, nejde to, cesta daleka, samý přestup, plno zavazadel, teplé věci, všude zima, ne ne ne. Jako bych je slyšela. Když byl problém jít má jeden den na adventní trhy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová