Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snorlaxik píše: Více
Ty mi vidíš do hlavy, že? Rentgenový snímek jak vyšitý. Ono to prostě někdy nejde, pochopíš to? Ne každý má takové geniální podmínky, jaké jsi měla asi ty. A nejdu i přes mrtvoly a za každou cenu. Natáhnu i den na víc hodin. A rodiče by se divili, proč si to tak komplikuji.
@Anonymní píše: Více
Kecy v kleci. Člověk v 6 vyjede a v poledne je v Budapešti. Nechápu, proč ty bys nemohla ráno vyjet a kolem poledne být u rodičů? Pokud teda nebydlí na Marzu
já bych toho navíc využila a dítě tam nechala pár dní navíc. Pak si ho můžete předat někde nanpul cesty ![]()
@unuděná píše: Více
Zas když je někdo vědec nebo odborník ve specifické oblasti, tak se kvůli práci/výzkumu kolikrát musí stěhovat i tisíce kilometrů, a nic to o vztazích v rodině nevypovídá.
Vyměň slova „nejde“ za „nechci“ a můžeš si celou tuhle diskuzi ušetřit. Fakt se nemusíš nikomu zodpovídat, proč nechceš jet za rodiči na Vánoce a vymýšlet výmluvy. Kdybys chtěla, nějak by se to vymyslelo. Ty nechceš a je to v pohodě, tvoje volba a tvoje následky. Ospravedlň si to před sebou a je to.
je to její volba a bude to mít důsledky, jako všechna rozhodnutí
tak není nutné tady vymýšlet, jak nic nejde, až se z nemohoucích rodičů stanou čilí dovolenkáři
já ji to psala hned na začátku, její volba, tak a´t si za tím stojí. Ale ostatní zas mají svaté právo si na ni podle toho udělat názor. Nicméně myslím, že zakladatelka podle předcházejících diskuzí, má těch problémů daleko víc…
@Liberalissima píše: Více
Zase otázka volby, nic víc, nic míň
Syn třeba chce být pilot a už teď má vymyšleno, že se bude snažit létat s Lufthansou, protože z Německa do Prahy je kousek, narozdíl třeba od Emirates ![]()
syn chce být veterinářem slonů, ale když zjistil, že do Afriky by to bylo na dlouho ( a už podle něj budu stará na delší cestování
), rozhodl se pro pražskou zoo ![]()
@Keyllah píše: Více
@Annonymní_007 píše: Více
Máma sama říká, že přjít tam na den, to nic neřeší a nechat tam dítě. Oni se nebudou pak někam táhnout, aby mi předali dítě.
Apropo, rodiče by dítě ani nechtěli v zimě. Protože jít ven - musí se oblíknout máma, dítě, zatím je ten druhý zpocený až za ušima, pak to samý po návratu, to se jí nechce. Jiné je to v létě, že se dá triko, kraťasy a boty a jde se. V zimě je dovolená o ničem.
@Liberalissima píše: Více
Což rozhodně není případ zakladatelky ![]()
Proč bys tam to dítě měla nechávat, aby se o něj starali? Snad tam s ním jsi i ty ne? ![]()
Ale ono to opravdu nejde a ne že nechci. Ono by to i šlo, ale rodiče do toho hází vidle. Třeba já by stála o to jít 25.12. na noc k nim (podle nich zbytečnost a chudák dítě), takže ne. Já klidně přijdu v lednu, až v lednu. Pozor, teď nastoupí Lucena s její - TO UZ NEBUDOU VANOCE.
Já reaguji, jak tady někdo psal, že jim tam můžu dítě pár dnů nechat, aby nebyl přemotivovaný a pak si ho někde na půlcesty předat.