Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106377
17.10.24 11:46
@Keyllah píše: Více

Já myslím, že tak nemohoucí nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.10.24 11:47
@Anonymní píše: Více

A co takhle navrhnout, že seženete pěkné ubytování někde napůl cesty, v zemi, kde bydlí oni (kvůli případné potřebě lékařské péče) - klidně na těch horách, jak sis přála, a udělat to jednou prostě jinak a s ohledem na ně a na tebe? ;) Vlk se nažere a koza zůstane celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.10.24 11:48
@Venetia píše: Více

Jestli ona je ta rychlá nevezla s glykemickým šokem poté, co jim naservírovala smaženou hlívu :lol: :lol: Ne, to byl vtip samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
17.10.24 11:48
@Snorlaxik píše: Více

Rychlá odvezla zakladatelku, udělalo se jí z toho nevolno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
17.10.24 11:49

tak teď už zcela jistě nebudou :mrgreen: jen je otázka, zda je to pravda, nebo jen doupravení od dotyčné, když to bylo potřeba :think: v jiné diskuzi je tatínek na vozíku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 11:50
@unuděná píše: Více

Tak jak nám kamarád psal, Štědrý den a oni jdou lyžovat na prázdnou sjezdovku a všude klid, dechberoucí výhledy, vzduch a tak.
Tak já si třeba můžu zajít pro betlémské světlo, což on nemůže, do kostela k jesličkám, to on uznal, že tam teda není, procházku dám v lese taky, sníh sice asi nebude, ale bude snad jindy, koledy můžu pustit, kde chci, stromek bude, dárky budou, svíčky taky. Vlastně já Vánoce jinak než doma, ještě neslavila. Nejprve s rodičema, pak s mužem a dítětem. Jiná místa, podle toho, kde jsem bydlela, ale vždy doma. Tak možná zkusit to na úplně jiném místě a netradičně. I když mám bratrance, on se pravidelně 17.12. chodí lyžovat a na Štědrý den přijde. Protože maminka všechno připraví, on přijde na hotové.

• Citovat
  • Upravit
106377
17.10.24 11:51

Tak to by vezla i mně nastoupit na mne s hlivou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.10.24 11:53

Jenže tohle musíte vykomunikovat s manželem, s tím my ti tady nepomůžeme. Pokud on striktně odmítá, tak máte problém mezi sebou. Nemá to nic společného s tchánem ani tvými rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 11:54

Když se chce, tak jde všechno. Dá se být v hotelu, když mají malý byt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 11:56

Tak to už rovnou můžu jít k nim, protože bydlí 6 km od hranic. :mrgreen:
A stejně by nešli, protože taxík stojí hodně peněz. Oni totiž poslední dobou jezdí všude taxíkem. Nevím, jaký je problém jít autobusem, jezdí každou chvíli na místa, kam chodí, ale ne, chodí taxíkem. A na hory by v zimě nešli. Lyžovat se neumí, ale i kdyby tak nemůžou a budou tam mrznout? To je pro mladé. A pak covid, ten útočí a naco jít tomu naproti - slova mámy.
Já je pozývala ještě před narozením dítěte na trhy do Prahy i do Vídně. Vídeň je kousek. Ale ne. Problém - teroristé. Táta se začal hrozně bát atentátu. Nakazil hysterií i mámu a tak nešla taky, protože teroristé. Pochopitelně nic se nestalo, už to tak nejde a litují toho. Já mámě říkala, tak strachy podělaného necháme doma a půjdeme my dvě na dámskou jízdu. Ne, ne, ne pak litovala a lituje podnes

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 11:57

Na Vánoce budeme na hotelu v místě, kde nechceme? Aby nebylo, že na horách by hotel nevadil. Jseš při smyslech? Luceno, dala sis ráno prášky?

• Citovat
  • Upravit
53190
17.10.24 11:58

Hele tahle diskuze nemá cenu. Ty k nim nechceš, je to tvoje volba, není potřeba se obhajovat ani před nimi, ale před Lucenou ani před nikým. Udělejte si svátky takové, jaké chcete vy s manželem. A k tomu je potřeba spolu o tom mluvit. Tady to nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.10.24 11:59

Tak jde o čas s rodinou, ne? Strávili byste spolu večeři, část večera a zbytek pobytu bys měla klid na hotelu. Ale jak je vidět, tak ty se s nimi prostě jen nechceš vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 11:59

Ale já rodičům hlivu nedělala, máma hříby nejí a já to vím. Já jsem se na ten týden přizpůsobila. Vždy se dohodlo, co se bude jíst.

• Citovat
  • Upravit
41196
17.10.24 12:00

ona s nimi ten čas trávit nechce, a o tom to je…proto nic nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie