Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mimochodem, pokud její muž nevychází s jeho rodiči, tak mi přijde naprosto samozřejmé, že dává přednost jemu, před nimi, na vánoční svátky. Sebrat se a nechat manžela na Štědrý den doma, abych jela s dětmi za rodiči sama, to by byla hodně velká ubohost vůči němu.
@unuděná píše: Více
už jsem se do toho nechtěla znovu zaplétat, ale sama zakladatelka na začátku psala, že oni přijet nemohou, že jsou nemohoucí a maminku od nich dvakrát vezla sanitka
ted už teda nejsou nemohoucí, tak kdo ví, co je vlastně pravda. Jinak psala že ani týden před a po vánocích nemůže/nechce, takže bud 14 dní před nebo až po novém roce, cože teda taky zní trochu jinak než 23.12. ![]()
takže za tvé situace je ok, být na vánoce každoročně jen s jedněmi rodiči?
a kdyby zakladatelka za rodiči chtěla, tak by taky byla ubohost za nimi jet? měla by být každý rok na přání manžela s tchánem, kterého taky moc nemusí? ![]()
@Keyllah píše: Více
Oni nejsou s jeho rodiči. Jsou s jeho otcem, který u nich bydlí. To je fakt rozdíl oproti pozvání jen jedněch rodičů na Štědrý večer.
@Zmatka píše: Více
Taky preferuji mini rodiny na Štědrý den…návštěvy u širší rodiny další dny
ale jsou tam s ním každý rok, ikdyž zakladatelka nechce ![]()
No to je samozřejmě druhá věc. Ale těžko ho můžou vyhodit z jeho bydlení, aby měli Vánoce jen pro sebe
A pokud se nedokáží domluvit s mužem, jak trávit Vánoce, ani nějakým kompromisem, tak je problém jako obvykle úplně jinde ![]()
Jasne, mela by se na vsechno vykaslat a byt pripravena k odjezdu, kdykoliv rodice zavelej
At navrhne co navrhne, tak vsechno spatne.
tak když tak pročítám její diskuze, tak je to stejně nejspíš baron prášil v sukních, tak kdoví co je vlastně pravda ![]()
@arinecka píše: Více
Vždyť jsem.si to přečetla. Rodiče řekli, že se jim to nehodí, buď se balí na dovolenou. Přesto se jim tam chtěla nacpat a cítila se uražená, že řekli ne.
Právě, je to celé nějaké divné, chvíli jsou rodiče imobilní, pak jezdí na dovolenou, pak je tam chtějí na vánoce, pak zase ne, původní problém mi zněl jako že by chtěla na Štědrý den odjet na hory, teď se tu zase řeší něco úplně jiného ![]()
@Snorlaxik píše: Více
Stejne tak, jako oni, kdyz navrhovala kdy by prijela na vanoce ze jo? Jak nebylo po jejich, tak ma radsi sedet doma na zadku.
@arinecka píše: Více
Tak přijet na začátku prosince nebo v půlce ledna, není žádná návštěva na Vánoce a chápu, že se jim takovy návrh nelíbil.
@Liberalissima píše: Více
To jsem vždycky nesnášela nejvíc
Vánoce až tak od večeře dál