Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Zanedlouho mu bude šest. A věř si nebo ne, pravdu nezměnis..
@Liberalissima píše: Více
Oni nebydlí v Rakousku, ale na Slovensku. Kousek.od hranic s Rakouskem
Kde oni a Rakousko s jejich němčinou.
@Snorlaxik píše: Více
Já se nezamotavam, to ty už nechápeš..ale ty vlastně nechápeš celou diskuzi, hlavně dělat psychologické rozbory, to ko, to ti jde. Jen škoda, že naprosto mimo mísu
@Anonymní píše: Více
Tak to je hustý, 6 let nedopřát dítěti Vánoce u prarodičů.
Nebyl tam jen na Vánoce, je tam toho
Ale byl tam třeba v létě, na podzim, jako už tam byl párkrát. Já třeba byla u babičky na Vánoce poprvé, co si pamatuju ve 12 letech? Krvavé šrámy na duši z toho nemám, podlomené zdraví taky ne, rodičům nikdy nevyčetla. Letní prázdniny u ní stejně lepsi
Asi to bude celkově problém ve vaší rodině, že na starší generaci kašlete.
Tak nemocní lidé mají s horkem potíž. Stáří lidé také. Zoo ve Vídni bude na celý den, tak nebylo to spíš tak, že chtěla vidět vnuka, ale výlet by nezvládla a jinak by ho neviděla, tak vás tam nechtěla pustit. Máš to nějaké domotané. Vždyť ty ani nevíš jak na tom jsou tvoji rodiče zdravotně.
Vidíš. A moje babička ten pocit nikdy neměla. Nikdy nic nevyčítala, hlavně.
@anavi13 píše: Více
Ten pobyt byl plánovaný na 3 dny, i 4 by šli. Čti už konečně všechno. Tak jeden den by ho neviděla..ale tady snad jde, že kluk bude mít zážitky, že si užije? Doma v panelaku, kde praží slunce celý den, tak to zrovna nic moc. Pak brečí stejně, že se mu u nás nelíbí, ale ven jít nechce.
Co ty další otázky?
Edit: Teď vidím, že synovi má být šest, ale nechápu teda jak s tím zdravotním stavem rodičů.
A ty jsi původně z toho Slovenska a šla jsi sem?
Jak často jezdíte k rodičům do roka? Kolikrát tam byl syn?
Občas se lituji. Do té ZOO měla jít původněama taky..já ji pozvala a že jo, půjde. Pak začala, že asi ne, protože bude asi vedro. V létě bývá většinou horko. Pak zase jo, zkusí to. Psk zase ne, bude moc vedro, a pak když nemůžu já, tak nemůže nikdo