Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
16.10.24 19:34
@Keyllah píše: Více

Důvod je, že ona má svojí rodinu a život x set kilometrů daleko. Tchán tam bydlí, to je jiná situace. Proč se oni nepřestěhovali vnoučeti blíž, dokud mohli, když je to pro ně teda tak strašně zásadní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 19:34
@Azeretereza píše: Více

Jenže zakladatelka se k nim chtěla nakýblovat přes noc i s dítětem, když se jim to nehodilo a chystali se na dovolenou. To sand nikdo soudný nemá takovou drzost něco takového udělat.

• Citovat
  • Upravit
12884
16.10.24 19:35

Předpokládám, že jsou takový ten typ, co je „děsně nemocný“, ale všechny nás přežije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
16.10.24 19:35
@Liberalissima píše: Více

a to se stěhovali oni? a už byli nemohoucí? teda ti jsou drsní :think: no nic, podle zakladatelky už asi nemohoucí nejsou, tak to nemá ani cenu moc diskutovat…prostě někde ty vztahy jsou na dvě věci, jako tady, a není to vina jen jedné strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.24 19:36
@Snorlaxik píše: Více

Oni se pouze balili. Já když se někam balím, tak normálně návštěvy přijímám
Ani na 3 měsíční sluzebku v moři jsem se nesbalila celý den a normálně návštěvy přijímala, dokonce 10 hodin před odjezdem ještě dělala ve škole dvě zkoušky. Oni prostě chtěli prudit. Já nabídka řešení, že se teda vyspím v obýváku, když tu moji postel životně potřebuji, bylo problém dítě, že tam bude běhat. Já řekla, že dítě si srovnam, tak náhodou to nepůjde a bude brečet. Nikdy tam nebrečel, ale oni dopředu věděli, že ten jeden večer 100% bude.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
@Anonymní píše: Více

Odstěhovala jsem se dál než ty. A přesto jsem si našla čas a když byla možnost, tak na Vánoce být spolu :srdce: ale nikdy bych se nezachovala jak ty a nejela k mamce ve chvíli, kdy se jí to nehodí.

• Citovat
  • Upravit
41186

jasně a proto o nich zakladatelka psala nejdřív jako že nemohoucí opravdu jsou…a jak se diskuze vyvíjela, tak už vypadá líp, když tu nemohoucnost hrají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
16.10.24 19:37

Přesně, tak proč neuznáš, že rodiče jsou taky pěkný výlupci, se kterýma by nejspíš nechtěl trávit svátky nikdo, I kdyby nežili 7 hodin daleko?

Hele, ve finále co si vychovali a jak se sami k ostatním chovají, to mají :nevim:

Příspěvek upraven 16.10.24 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 19:38
@Anonymní píše: Více

A chápeš, že někdo nemusí být jak ty a chce na to mít klid? Ty jsi fakt naprosto bezohledný sobec.

• Citovat
  • Upravit
9015
16.10.24 19:41

Tobě zas přestávají působit uklidňující léky nebo proč se vlastně takhle chováš? To je příšerné, jaké máš evidentní záchvaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 19:42
@Kelsey1 píše: Více

A tobě přijde normální přijet na návštěvu i když ti jasně řeknou, že se jim to nehodí? 8o

• Citovat
  • Upravit
41186
16.10.24 19:42

vážně? oni jako nemohoucí se měli stěhovat na stáří do cizí země? kvůli dceři, která s nimi čas trávit evidentně nechce? to myslíš opravdu vážně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
16.10.24 19:45

no, evidetně vrána k vráně :think: já bych z dítka jako zakladatelka teda smutná byla a mrzelo by mě, co jsme vychovala :think: jako navrhovat přestěhování starších nemohoucích 350km daleko, no to by taky nenapadlo každého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
16.10.24 19:45

U nás se tohle nikdy nestalo. Máme všichni klíče od domu mých rodičů. I můj muž. Kolikrát jel okolo sám a stavil se za nimi. Jak tady padlo. Jsme i tam doma. Můžeme kdykoli dojet i během cesty na otočku, přestože doma nikdo není.

Příspěvek upraven 16.10.24 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
16.10.24 19:46
@Kelsey1 píše: Více

tak zas, pokud někomu opakovaně řeknu, že se mi ta návšteva v ten konkrétní čas nehodí, tak mi teda přijde bezohledný na té navstevě trvat nebo dokonce dojet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová