Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
16.10.24 16:39
@Anonymní píše: Více
:poblion: práce a kolegové jsou víc jak vlastní rodiče?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.24 16:40
@Snorlaxik píše: Více

Ale oni vůbec nechtěli, abych chodila. To by bylo, že se mám asi dobře, když vyhazují peníze za hotel..a výtky tyou, peníze za hotel jsem radši měla návrat si dítěte. A jen tak mimochodem, ty by ses hnala někam, kde nejsi vítána, kde musíš v rodným měste jít na hotel, protože oni někam jedou a jen jejich potřeby? No to já bych novou postel třeba hned koupila..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.24 16:43

Přestaň tady zvracet, nikdo není má to zvědavý
Zaměstnavatele jaksi může vyhodit, vís? A já jednou taky měla horečky a máma šla na noční, protože kolegyně by museli tahat 24 hod. smenu
sice byl doma táta, ale stejně..já to chápala, tehdy možná mě, teď už jo. A rodiče mě pak živit nebudou a budou mi to vyčítat
Že kvůli jedním Vánocům nemám práci..

• Citovat
  • Upravit
7188
16.10.24 16:47

Mam Vánoce ráda a přesně to, co popisuješ, nedělám. Nevím proč bych měla mýt v prosinci okna, kupovat dárky pro širokou rodinu - kupuju jen nejbližším, návštěvy - babička, naši. Loni jsem teda měla přítele, tak jsme byli i u jeho rodičů. Letos jsem single. Příští rok budu šetřit a na Vánoce vypadnu do pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.10.24 17:00

@anavi13 mně se líbí takový ty filmový Vánoce, jak se sejde celá rodina právě, každý něco přinese, je veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 17:25

A ty běžně jezdíš někam bez toho, že se předem domluvíš na tom, jestli jim to v ten čas vyhovuje? Sama píšeš, že měli před dovolenou, tak asi řešili jiné věci.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
16.10.24 17:27

A ty pracuješ 7 dnů v týdnu? Asi těžko, že. Takže kdyby chtěla a záleželo ti na nich, tak by sis ten čas udělala. Ale ty jsi madam Nejde to.

• Citovat
  • Upravit
41196
16.10.24 17:30

aha, takže prožívají Vánoce a chtěli by být alespon ten jeden večer o Vánocích s vnoučetem :think: tak to je mi jich je líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
16.10.24 17:38
@unuděná píše: Více

Já se musela naučit, ona mě dřív honila jako nadmutou kozu, v sedmém měsíci těhotenství mně čtyřikrát zvedla od snídaně (vždy po jednom soustu) ať jí podám to či ono, na přípravu čaje Jejímu Majestátu aby člověk měl sedmistránkový návod (mimochodem povinnou součástí býval čerstvý rakytník, jako ty bobulky) a podobně :D

Teď už se s ní tak nepářu a hle, taky žije 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.24 18:15

Madam chytrá tady se bavíme o Vánocích
Vánoce jsou jak víme pár dní v roku, nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.24 18:16
@Keyllah píše: Více

No líto ti je může být, lituji sebe, ty zase je. Tak tam zajed a založte Klub lítosti.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
16.10.24 18:17

Bavíme se o 3 svátečních dnech a když ti nevyhovují a musíš nutně být s rodinou chlapa v té době, tak o víkendu před Vánoci a po Vánocích. Ale to musíš zdobit dokonalý stromeček jak do reklamy a jít do přírody s kamarády :roll:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
16.10.24 18:18

Proč jsi vlastně obnovila diskuzi, když ti vyhovuje současný stav, kdy Vánoce trávíš s rodinou chlapa a na tm
Své rodiče kašleš? :think:

• Citovat
  • Upravit
41196
16.10.24 18:20

jak dospělé :think: začínám chápat, proč ostatním přijdeš sobecká a rodiče se litují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
16.10.24 18:22

A oni na ni nekašlou? Když negují cokoli udělá, navrhne? Když za nimi přijela se synem a chtěla mu udělat výlet do zoo ve Vídni, tak měli řeči i k tomu, kdyby řeči, ale bránili ji v tom.
Někdo to tady už napsal a vidím to úplně přesně stejně - když chci, aby se mnou rodina chtěla trávit čas, tak se musím taky přičinit, minimálně tak, že je nebudu prudit, otravovat.

Jdu dočíst další komentáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová