Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snorlaxik píše: Více
Máma mi řekla, že jsem tam doma. Že je to i můj domov, mám tam domovské právo.
Mám od toho bytu klíče. Já možná sobec, ty nechapava nána. Já jim dala příležitost bez toho, aby nějako omezili balení
Ještě bych jim s tím pomohla a napekla na cestu štrůdl nebo vánočku, bábovku
Jejich smůla.
@Anonymní píše: Více
Taky mám od mamky klíče, taky mi řekla že tam mám domov a jsme tam vítána. Ale nenapadlo by mě, přijet k ní bez toho, aniž bych se s ní předem domluvila.
Den předem pracují, termíny nepusti a po Vanocich Detto. A jako 25. Celý den vlak. a 26.rovnez celý den vlak. A do toho řeči, jak je vše na hov. o.
tak to zase asi nebudou tak hrozně nemocní, když jezdí na dovolenou
Jak říkám, máš jiné priority a tvoji rodiče mezi ně rozhodně nepatří. Jen doufej, té tvé dítě nebude stejné jako ty.
Ale já se měsíc předtím domlouvala. Rezolutně ne. Bez snahy to nějak překousnout, dohodnout se. Já se musím přemáhat, musím si to nějak komplikované zařizovat, musím se trápit, ale rodice nemusi nic. Trochu snahy na obou stranách tam chybí, ne?
@Keyllah píše: Více
Jestli si dobře vybavuju, oba tyhle termíny jim nabízela a nevonělo jim to ![]()
Stejně jako když chtěla jet se synem v létě a spojit to s tou zoo. ![]()
Ja hlavně doufám, že nebudu jakooji rodiče. Moje dítě nech na pokoji
@Liberalissima píše: Více
Ja tam v létě jít chtěla a má si diktovala podmínky, takže ZOO ne, tamto ne, hento ne, s tím nesouhlas. A vlastně jim můj neprichod moc líto nebyl.
Takže se jim to nehodilo a přesto jsi trvala na tom, té přijedeš? Ty fakt nejsi normální ![]()
Tak to asi zase záleží jak to mají (nečetla jsem celou diskuzi). Já k našim jezdím úplně nahodile, někdy v týdnu, většinou o víkendu. Nikdy se nehlásím předem. Je by to snad i urazilo, kdybych se zeptala, jestli můžu přijet. V nejhorším případě nikdo není doma. Zjevuju se téměř vždycky úplně bez domluvy, pokud se nedomluvíme s mamkou předem že budeme třeba dělat kytky nebo péct a tak. Běžný návštěvy nikdy nehlásím a nikomu to nevadí. A to mám svojí domácnost možná 10 let.
A ano, na druhou stranu to nefunguje, naši svoje návštěvy u mě hlásí předem, ale spíš proto, že já nejsem věčně doma, buď v práci nebo venku se psem. Ale klíče mají.
Aha, takze je jen obycejna navsteva, a mela by tam jet jen po predchozi domluve? Hm, ty taky nutis navstevy aby prijeli jen kdyz se to hodi tobe, a jak to vyhovuje jim te nezajima?
Ona tam je porad doma, je to jejich dcera jestli sis nevsimla. Je vtipny jak si porad protirecis.
Nema cenu se obhajovat, spatna jsi proste ty. I kdyby ses postavila na hlavu, navrhla x terminu a moznosti, tak smula. Je fuk jak se tvoji rodice chovaji, ze te vlastne vydiraji a stejne jim neni nic po chuti. To je marny tohleto.
Tak můžeš vyrazit den předem
nebo tam jet 25.12. když už je pro tebe štědrý den takový problém