Kdo taky nemá rád Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41196
16.10.24 19:47
@Kelsey1 píše: Více

tak to já taky, ale zas vždy předtím volám, to mi přijde jako základ slušnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 19:47

Takže k vám kdokoliv z rodiny může bez ohlášení přijet přespat a rovnou vzít někoho dalšího z rodiny? :think:

• Citovat
  • Upravit
9026
16.10.24 19:52
@Snorlaxik píše: Více

A já píšu, že si nevoláme, že dojedeme? Předem si voláme. Ale ano. Sestra běžně přejíždí okolí Prahy - VM. Zastávka je u nás na JM. Vyjíždí v pátek večer po práci. U nás přespí, ať si odpočinou. Druhý den pokračují. Nevidím v tom problém. I kdybych nebyl nikdo doma. Otevřu jim přes mobil vrata, ať se k nám dostanou a můžou si u nás udělat zázemí. Je to rodina. Nikdo cizí.
Stejné je to, když jedeme k nim a oni jsou v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148903
16.10.24 19:54

Tak nám se to nehodí, nejezděte! Teď chceme abyste dojeli, tak koukejte dovalit i když jste den předtím v práci sem jedete x hodin, to nás nezajímá. Hmmm, to je láska jak trám. To musí být svátky jak víno. Hlavně že jsme spolu. To stojí za to. Ještě že toho jsem byla celé roky ušetřena. Není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24282
16.10.24 19:55
@Anonymní píše: Více

Ne, už jsi návštěva. Tak ono když jezdíš z daleka jednou za čas, tak si z tebe nesednou na zadek. A teda nechápu, že když jsou na tom tak špatně, že zvládnou dovolenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 19:56

No tady zakladatelka taky zavolala. Dozvěděla se, že se ním to nehodí a přesto trvala na návštěvě. To ti nepřijde sobecké a bezohledné? 8o a když by ti někdo z rodiny řekl, že s to zrovna nehodí, tak bys tam přesto jela a dožadovala se přespání? 8o

• Citovat
  • Upravit
9026
16.10.24 19:59

A proč ty ji tady nadáváš a jsi hnusná? Jak tímhle vztekáním situaci pomůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
16.10.24 19:59

A o tom to ale prave je ne? Ona psala ze se snazila domluvit, ale domluva proste neni mozna. Bud bude po jejich, nebo nic. A ty z ni delas nevdecnou mrchu, ktera nema rada rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
16.10.24 20:01

Vidis to, na me nedavno v noci tukala dcera, ze jde k nam spat. A vubec zadny problem jsem s tim nemela. Priste ji vyhodim, bez domluvy tady nema co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
16.10.24 20:02
@Keyllah píše: Více

To s tou vránou sedí, však taky vidíme, kdo se těch rodičů nejvíc zuřivě zastává tady :mrgreen:

Takové společenstvo si já klidně odpustím a najdu si nějakou normálnější větev radši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
16.10.24 20:07
@anavi13 píše: Více

to se jí nějak nepovedlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24282
16.10.24 20:11

S tim zdravotním stavem rodičů je to teda divné. Psala, že jsou nemohoucí. Když byli u nich, tak maminku dvakrát odvezla záchranka. Takže k nim kvůli zdravotnímu stavu nemůžou dorazit. A teď už je to teda jinak :think: má v tom nějaký zmatek. By mě zajímalo kolik je dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
16.10.24 20:12
@Anonymní píše: Více

a jak se nemohoucí lidi balí na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.10.24 20:14
@anavi13 píše: Více

Na to se tu ptalo už X lidí, a asi věk dítěte na zdravotní stav rodičů nezná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
76754
16.10.24 20:14
@Keyllah píše: Více

a na tu dovolenou se balili i s invalidními vozíky a cévkami, chudáčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie