Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na odlehčení, diskuze o " prdu"
Za mě Franta.Ten bude snad ještě x let dítě
absolutně pro mě není chlap ![]()
@GabinkaCh píše:
Na odlehčení, diskuze o " prdu"Za mě Franta.Ten bude snad ještě x let dítě
absolutně pro mě není chlap
jo, viděla jsem ho ve vedení nějakého festivalu a pořád mi tam připadal jako dítě vedle ženské, která to šéfovala s ním
Spíš bych se zeptala, kdo mi přijde sexuální..
![]()
Protože za mě aktuálně nikdo.., líbil se mi Martin, který tam dřív hrál roli toho truhláře, jinak fyzicky asi nikdo, možná ještě trochu nový ředitel a přítel od Magdy by šel..
![]()
@Zwetta píše:
Spíš bych se zeptala, kdo mi přijde sexuální..![]()
Protože za mě aktuálně nikdo.., líbil se mi Martin, který tam dřív hrál roli toho truhláře, jinak fyzicky asi nikdo, možná ještě trochu nový ředitel a přítel od Magdy by šel..![]()
Neeee, otázka byla jasně daná ![]()
@freeport píše:
Cely tento seriál je těžce asexualni
Bylas rychlejší ![]()
To si taky dycky říkám… Že Franta… Jako to není chlap, není na něm nic sexy, to je prostě takový chlapec… A jelikož nemám ráda chlapy s dlouhýma vlasama, tak pro mě než se ostříhal byl asexualni i Mára. Teď už je ok…
Mně přijde nejhorší ten typek s obličejem dítěte a chlupatou hrudí, má hrozně kulatej obličej. Jméno nevím, já na to kouknu fakt sporadicky. Měla jsem celou dobu, že hraje 15letýho kluka a on snad studuje medicínu.
@bjetuschka píše:
Mně přijde nejhorší ten typek s obličejem dítěte a chlupatou hrudí, má hrozně kulatej obličej. Jméno nevím, já na to kouknu fakt sporadicky. Měla jsem celou dobu, že hraje 15letýho kluka a on snad studuje medicínu.
Adam
Celé je to hrozné. Jsem se na ten nesmysl dívala po letech teď krátce, když tam finišovala ta šikana ve škole. Tak jsem se rozčílila, když jsem viděla následně řešení situace. A zas je na několik let vystaráno.
Jediný seriál, který se Nově trochu povedl. Tak je teď ten nový ve čtvrtek. Tím končí jejich um.
Ulici jsem už X let naštěstí neviděla, ale z těch co znám pro mně Bedřich. Ale nejspíš už tam nehraje. Jak to vlastně s nimi dopadlo, s ním, s Aničkou (?) a s dětmi?