Kdo z Ulice vám přijde asexuální?

7205
7.12.22 17:29

Kdo z Ulice vám přijde asexuální?

Na odlehčení, diskuze o " prdu" :mrgreen: Za mě Franta.Ten bude snad ještě x let dítě :D absolutně pro mě není chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65292
7.12.22 17:32
@GabinkaCh píše:
Na odlehčení, diskuze o " prdu" :mrgreen: Za mě Franta.Ten bude snad ještě x let dítě :D absolutně pro mě není chlap :oops:

jo, viděla jsem ho ve vedení nějakého festivalu a pořád mi tam připadal jako dítě vedle ženské, která to šéfovala s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
7.12.22 17:37

Spíš bych se zeptala, kdo mi přijde sexuální.. 8) :lol:
Protože za mě aktuálně nikdo.., líbil se mi Martin, který tam dřív hrál roli toho truhláře, jinak fyzicky asi nikdo, možná ještě trochu nový ředitel a přítel od Magdy by šel.. :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
7.12.22 17:38
@Zwetta píše:
Spíš bych se zeptala, kdo mi přijde sexuální.. 8) :lol:
Protože za mě aktuálně nikdo.., líbil se mi Martin, který tam dřív hrál roli toho truhláře, jinak fyzicky asi nikdo, možná ještě trochu nový ředitel a přítel od Magdy by šel.. :think: 8)

Neeee, otázka byla jasně daná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
7.12.22 17:40

Cely tento seriál je těžce asexualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.22 17:41
@freeport píše:
Cely tento seriál je těžce asexualni

Bylas rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 17:54

To si taky dycky říkám… Že Franta… Jako to není chlap, není na něm nic sexy, to je prostě takový chlapec… A jelikož nemám ráda chlapy s dlouhýma vlasama, tak pro mě než se ostříhal byl asexualni i Mára. Teď už je ok…

• Citovat
  • Upravit
12610
7.12.22 17:57

Mně přijde nejhorší ten typek s obličejem dítěte a chlupatou hrudí, má hrozně kulatej obličej. Jméno nevím, já na to kouknu fakt sporadicky. Měla jsem celou dobu, že hraje 15letýho kluka a on snad studuje medicínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
7.12.22 17:59
@bjetuschka píše:
Mně přijde nejhorší ten typek s obličejem dítěte a chlupatou hrudí, má hrozně kulatej obličej. Jméno nevím, já na to kouknu fakt sporadicky. Měla jsem celou dobu, že hraje 15letýho kluka a on snad studuje medicínu.

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
7.12.22 18:03

Adam a Franta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.12.22 18:05

Lumír a Franta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.12.22 18:07

Celé je to hrozné. Jsem se na ten nesmysl dívala po letech teď krátce, když tam finišovala ta šikana ve škole. Tak jsem se rozčílila, když jsem viděla následně řešení situace. A zas je na několik let vystaráno.
Jediný seriál, který se Nově trochu povedl. Tak je teď ten nový ve čtvrtek. Tím končí jejich um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
7.12.22 18:17

Ulici jsem už X let naštěstí neviděla, ale z těch co znám pro mně Bedřich. Ale nejspíš už tam nehraje. Jak to vlastně s nimi dopadlo, s ním, s Aničkou (?) a s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
7.12.22 18:30

Vždycky Bedřich a Franta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12610
7.12.22 18:33
@vokishka píše: