Kdy je čas vyřešit pindíka ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7904
25.9.15 20:03

@AlphaOmega a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
25.9.15 20:06
@Chotebor píše:
To jsem právě taky četla, ale v žádné diskuzi nikdo nenapsal něco jako nešlo to ani v 8, ale teď slečny prohání bez problémů.
řídím se svým vlastním rozumem… vždy jsem četla jen o problémech po zákroku, nikoli bez něj ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.9.15 20:12
@analoja píše: řídím se svým vlastním rozumem… vždy jsem četla jen o problémech po zákroku, nikoli bez něj ;-)

Já narazila na diskuzích (nikoliv o dětech) na mladé muže, který kvůli tomu se vyhýbají vztahu. Že by byly po zákroku se nikdo nezmiňoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.9.15 20:18

Jako muž jsme jednoznačně proto to řešit. Vím jak mi bylo trapně jen při běžné prohlídce v pozdějších letech (10 a dál), natož řešit nějaký problém.

Za komunistů se na vše spěchalo, takže mně to uvolňovaly ve dvou letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
25.9.15 20:41

Zdravím. U nás to bylo tak. Respektive muj bratr.. je mu 8 let Tedka.. loni byl na přetažení v nemocnici. Jeli tam na půl 8..pod narkozou udělali zákrok asi 5min. a v 10 az se probral jeli domu.. nic hrozného. Pochopil to. Nesel mu taky přetáhnout.
A doktor mu řekl.. Martinka uspime te na chvili..proto ze na tu bolest by jsi do smrti nezapomněl. Jen to jakoby obrizli.. (ne obřízku ale) krásne mu to Tedka jde.. museli pravidelne denne asi 5× přetahovat a mazat…a supr. Je rad ze to má v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
25.9.15 20:41

Starsi 6 let /asi/ nepretahne, kdyz zahlidnu, ze mu pindik stoji, tak kouka jen uplne spicicka. Mladsi si pretahuje sam od sebe, odjakziva si ho dlachnil a tim se to uvolneni nejspis urychlilo, starsi takovy honic neni, aspon jsem ho ani jako maleho nevidela, ze by si nejak extra se sebou hral.
Porad jeste to nejak neresim :nevim: Pocitam, ze kdyby byl problem /bolest pri erekci, zanety/, ze by hlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
25.9.15 20:44

Ja vam reknu jeden pripad je me 23 let mam na predkozce zuzene misto ktere me prinasi docela problemy a radil bych vam zacit to resit co nejdriv nenechavat to naposledni chvilku kdy se tam v dospelosti udela takovy prstenec a nijak jinak nez obrizkou to vyresit nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
25.9.15 20:45

Synovi to ve třech letech šlo přetáhnout jen maličko, doktorka nás poslala na chirurgii, kde znají jediné řešení - strhnout (absolvoval to tam synovec, takže o krvi, bolesti při močení ještě dlouho po zákroku a traumatu na strašně dlouho jsem toho vyslechla dost). Odmítla jsem tam jít a pomalu jsme přetahovali doma sami. Dnes je synovi 12 a až na malý kousíček kůžičky už to jde celé.
Jestli to ale synovi zakladatelky v 7 letech nejde ani trochu, zašla bych k DOBRÉMU a nejlépe dětskému urologovi (kterých je bohužel jako šafránu) pouze na konzultaci. Ať pindíka zkoukne a doporučí postup, ne to okamžitě strhávat, jako to dělají u nás. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
25.9.15 20:47

Neresila bych to na forech, ale u odbornika. nebo spis zalozit tema- doporucte odborne pracoviste naklonene konzervativnimu reseni predkozky. a tam se poptat na realne sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.9.15 21:03

Zrovna dnes jsem otazku pretahovani cetla tady v poradne detskeho urologa
https://www.emimino.cz/…i-predkozky/
Ale nazory se samozrejmne ruzni.
Ja mam syna 32m a s pindikem nic nedelam…moje doktorka se o tom se mnou ani nikdy nebavila. Asi se ji na to na 3 lete prohlidce budu muset zeptat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
25.9.15 21:11

Mně sdělila pediatrička na 3/4 roční prohlídce, že na roční mu to přetáhne. No to jedině přes moji mrtvolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.9.15 23:41

Jenže u tebe je to něco sekundárního, o tom jsme se už bavili i mimo, teda o zcela něco jiného než u malého klučíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.9.15 23:47

U odborníka?

Jak napsal Michael na www.netdoktor.at a vystihl to přesně:

na toto mají 3 různí odborníci naprosto 4 protichůdné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
26.9.15 00:00

Tyto webové stránky nejsou z mé dílny, ale je to pěkně udělané, proto na ně dám link:

www.predkozkapenisu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
26.9.15 00:01
@Bethuska píše:
Mně sdělila pediatrička na 3/4 roční prohlídce, že na roční mu to přetáhne. No to jedině přes moji mrtvolu :cert:

No to mě na nic neupozorňoval, a než jsem se nadála, měl jí dole… chudák si nechtěl nechat na pincka šáhnout ještě 3 týdny… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí