Kdy je pravý čas na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
8.2.13 21:01

@megi18 hele popravde dobry je to s obojim, ale dite ti muze udelat jen jeden..:P…s holkou je to hezky nezny…prijemny s chlapem je to trosku inteznivejsi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:02
@megi18 píše:
já ji zvýrazňovat nechtěla ty potvoro :mrgreen: :mrgreen: než by ty trencle dorazily, mohla bych si to tam nadrobit a voschlý dítě teda nechci :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:

Hele po době, kdy to měl v pytlíku se divím, že to předtím nemusela rozpustit v kyselině :mrgreen: :zed:

@megi18 píše:
ty voléééé, to si nám neřekla, hlavně že mrkve si nám popsala :lol: :lol: :lol: :lol: no a jaký to bylo? :P

Mrkev ne, s tím zkušenost nemám :D Já nevím, ti říkám, že to byl jenom MALEJ úlet, tj. akorát jsme se pošahaly :roll: :oops: :mrgreen:

@megi18 píše:
nj když se @Seizdra všude sere :lol: :lol: :lol:

O to pardón :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:04
@LayLi píše:
@megi18 hele popravde dobry je to s obojim, ale dite ti muze udelat jen jeden..:P…s holkou je to hezky nezny…prijemny s chlapem je to trosku inteznivejsi… ;)

Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku… :nevim: Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
8.2.13 21:04
@megi18
@megi18 píše:
nj když se @Seizdra všude sere :lol: :lol: :lol:
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:06

@megi18 A propó - poslala bych ti čerstvý expresem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
8.2.13 21:06
@Seizdra píše:
Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku… :nevim: Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu :zed: :pocitac:

Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me.. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:07
@LayLi píše:
Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me.. :oops: ;)

No právě že pro mě je jediný možný uspokojení s chlapem. OS je fajn, moná i něco slabšího zažiju, ale to je tak celý. Ohňostroje se dočkávám až při normálním sexu :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
8.2.13 21:07
@Seizdra píše:
O to pardón :P

víš prd, kolikrát ti hermegildu hodil do záchodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
8.2.13 21:08
@Seizdra píše:
Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku… :nevim: Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu :zed: :pocitac:

a už ani představovat nebudeš maminko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:09
@LayLi píše:
Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me.. :oops: ;)

No právě že pro mě je jediný možný uspokojení s chlapem. OS je fajn, moná i něco slabšího zažiju, ale to je tak celý. Ohňostroje se dočkávám až při normálním sexu :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:10
@megi18 píše:
víš prd, kolikrát ti hermegildu hodil do záchodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Určitě ani jednou, už se mu tam to jedno houpe aspoň půl roku :D :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
8.2.13 21:10
@Seizdra píše:
@megi18 A propó - poslala bych ti čerstvý expresem :pankac:
:x :x já mám doma své zásoby schované v pytlíku…teď teda jel pytlík do Dvora, ale to se časem poddá :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:11
@megi18 píše:
a už ani představovat nebudeš maminko :lol: :lol:

No co ty víš, mě chytne ta druhá míza a ještě se budete divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
8.2.13 21:12
@Seizdra píše:
Určitě ani jednou, už se mu tam to jedno houpe aspoň půl roku :D :D :D :mrgreen:

a nechceš mi ho půjčit celýho?? musí být nadrbanej, ať z toho něco mám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.2.13 21:12
@megi18 píše: :x :x já mám doma své zásoby schované v pytlíku…teď teda jel pytlík do Dvora, ale to se časem poddá :lol: :lol: :lol:

Pytlík si máš nechávat doma, když chce zbytek cestovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital