Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@megi18 hele popravde dobry je to s obojim, ale dite ti muze udelat jen jeden..:P…s holkou je to hezky nezny…prijemny s chlapem je to trosku inteznivejsi… ![]()
@megi18 píše:
já ji zvýrazňovat nechtěla ty potvoro![]()
než by ty trencle dorazily, mohla bych si to tam nadrobit a voschlý dítě teda nechci
![]()
![]()
![]()
Hele po době, kdy to měl v pytlíku se divím, že to předtím nemusela rozpustit v kyselině
![]()
@megi18 píše:
ty voléééé, to si nám neřekla, hlavně že mrkve si nám popsala![]()
![]()
![]()
no a jaký to bylo?
Mrkev ne, s tím zkušenost nemám
Já nevím, ti říkám, že to byl jenom MALEJ úlet, tj. akorát jsme se pošahaly
![]()
@megi18 píše:
nj když se @Seizdra všude sere![]()
![]()
O to pardón ![]()
@LayLi píše:
@megi18 hele popravde dobry je to s obojim, ale dite ti muze udelat jen jeden..:P…s holkou je to hezky nezny…prijemny s chlapem je to trosku inteznivejsi…
Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku…
Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu
![]()
@Seizdra píše:
Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku…Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu
![]()
Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me..
![]()
@LayLi píše:
Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me..![]()
No právě že pro mě je jediný možný uspokojení s chlapem. OS je fajn, moná i něco slabšího zažiju, ale to je tak celý. Ohňostroje se dočkávám až při normálním sexu
![]()
@Seizdra píše:
O to pardón
víš prd, kolikrát ti hermegildu hodil do záchodu
![]()
@Seizdra píše:
Ty jo, tak to já si s holkou takhle naplno nedovedu představit, já k uspokojení potřebuju kolík dovnitřku…Bohužel… Nějaká autoerotika u mě je tedy taky tabu
![]()
a už ani představovat nebudeš maminko
![]()
@LayLi píše:
Kolkrat nejde jen o autoerotiku..kdyz k tomu mas jeste chlapa..je to uzasny teda aspon pro me..![]()
No právě že pro mě je jediný možný uspokojení s chlapem. OS je fajn, moná i něco slabšího zažiju, ale to je tak celý. Ohňostroje se dočkávám až při normálním sexu
![]()
@megi18 píše:
víš prd, kolikrát ti hermegildu hodil do záchodu![]()
![]()
![]()
![]()
Určitě ani jednou, už se mu tam to jedno houpe aspoň půl roku
![]()
@Seizdra píše:
@megi18 A propó - poslala bych ti čerstvý expresem
@megi18 píše:
a už ani představovat nebudeš maminko![]()
No co ty víš, mě chytne ta druhá míza a ještě se budete divit ![]()
@Seizdra píše:
Určitě ani jednou, už se mu tam to jedno houpe aspoň půl roku![]()
![]()
![]()
a nechceš mi ho půjčit celýho?? musí být nadrbanej, ať z toho něco mám
![]()
@megi18 píše:![]()
já mám doma své zásoby schované v pytlíku…teď teda jel pytlík do Dvora, ale to se časem poddá
![]()
![]()
Pytlík si máš nechávat doma, když chce zbytek cestovat ![]()