Kdy má svátek Ella?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
20.2.11 23:55

A proto my máme Míšu a Aničku :lol: :lol: :lol: a třetí bude buď Marek nebo Alžběta:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vosmej8
13.12.11 13:59

ELLA

Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2. :)

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
13.12.11 16:59

vosmej8

vosmej8 píše:
Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2. :)

Tak to vím docela přesně protože máme Ellu doma :D Pořád jsem nevěděla kdy má svátek a proto jsem tenkrát tohle téma zakládala já.Jedna paní mi poslala kaledář a tam je na každý den přidané ještě jedno jméno,takže Ella má opravdu svátek na Elenu to je 16.3. je tam i napsaá,je tam Elena,Ella.Přikládám obrázek kalendáře jsou tam nově schválená jména.Jsou tam třeba u Tomáše,i Tom prostě ke každému ještě jedno.Je tam i plno nových pěkných jmen,co jsem ani nevěděla,že takové můžou být. :D Tak doufám,že seženu i další kalendář na 2012 s Ellou,nebo pokud ne,tak si ji tam 16.3.připíšu k Eleně

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
13.12.11 17:21

Takhle vypadá ten kalendář úvodní stránka

• Citovat
  • Upravit
6292
13.12.11 17:26
no tak to je supr,zrovna máme těžké dilema mě se hrozně moc líbí Ella ale myslela sem že není v kalendáři tak sme chtěli na ten papír do porodky napsat buď Elen nebo Elenu
Andulinečka píše:
vosmej8 píše:
Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2. :)
Tak to vím docela přesně protože máme Ellu doma :D Pořád jsem nevěděla kdy má svátek a proto jsem tenkrát tohle téma zakládala já.Jedna paní mi poslala kaledář a tam je na každý den přidané ještě jedno jméno,takže Ella má opravdu svátek na Elenu to je 16.3. je tam i napsaá,je tam Elena,Ella.Přikládám obrázek kalendáře jsou tam nově schválená jména.Jsou tam třeba u Tomáše,i Tom prostě ke každému ještě jedno.Je tam i plno nových pěkných jmen,co jsem ani nevěděla,že takové můžou být. :D Tak doufám,že seženu i další kalendář na 2012 s Ellou,nebo pokud ne,tak si ji tam 16.3.připíšu k Eleně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
13.12.11 18:15

Je ale jen v tomhle co jsem tu dala,snad co nejdřív přidají do všech.Je to moc krásné jméno.

• Citovat
  • Upravit
OC
24.1.12 11:37

2 Pettule

ty musíš být dobrá kravka. vynadat vlastním rodičům za svoje jméno. radit, aby si každý vybral den v kalendáři, kdy bude mít svátek - byl by to pak trochu zmatek, nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
24.1.12 13:42
OC píše:
ty musíš být dobrá kravka. vynadat vlastním rodičům za svoje jméno. radit, aby si každý vybral den v kalendáři, kdy bude mít svátek - byl by to pak trochu zmatek, nemyslíš?

No to jsou teda slova :evil:Myslím,že má každý právo na svůj názor a hned nemusí být kravka,né?

• Citovat
  • Upravit
Peggy76
6.2.12 09:52

Vzdycky jsem si prala Elisku, ale momentalne ziju v Irsku a muj mazel je Rus, takze kdyz se nam tadu vloni v kvetnu narodila dcera, ceskou Elisku jsem „zmezinarodnila“ a nase holcicka se jmenuje Ella.

Letos v srpnu se planuju - s moji novou rodinou - presunou (natrvalo) do Cech, a tak „resim“, kdy bude mit nase Ella svatek. uz jsme jednou „slavili“ 5.10. na Elisku :) , ale dnes mi psala moje mamka, ze v ceskem kalendari je letos poprve taky Ella (19.2. s Patrikem), tak jeste uvidime, jak se rozhodneme. Prijemne starosti! :)

• Citovat
  • Upravit
1556
6.2.12 13:07

Včera jsem objevila Ellu napsanou v kalendáři u Patrika-19.2. Přitom loni jsem měla kalendá a tam byla Ella až 16.3. Tak teda nevím :nevim: , jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
6.2.12 13:17

Taky jsemměla kalendář kde byla 16.3. ale takový kalendář už jsem nesehnala.Platí tento a je tam 19.2.tak je to super!!!!!!slavíme 19.2. Ellinku. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Peggy76
6.2.12 13:21

Ja se jmenuju Marketa (svatek 13.7.), ale kdyz jsem se narodila, byl muj svatek v kalendari 10.6. Pozdeji tam dali Gitu, ale moje mamka mi nechala svatek v cervnu, protoze v cervenci mam narozeniny, tak abych to nemela vsechno najednou. Cely zivot mam „problemy“ s gratulacema k svatku v cervenci, ac muj svatek uz byl mesic predtim (a znova rikam - prijemne „starosti“!).

Takze ac jsem planovala nechat svatek nasi Elle na Elisku, asi ted, kdyz uz ma svuj vlastni den (ac sdilen s Patrikem), bude slavit 19.2. na svuj „opravdovy“ svatek. Narozena je v kvetnu, tak je to jedno. At ji kamaradi gratulujou tak, jak maji! :) Navic nase Ella je napul Irka, takze mit svatek s Patrikem, ktereho tu vsichni oslavuji, je vlastne super!

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
13.3.12 18:03

Holky tak už to vím:-) ELLA je přidaná k 19.2. k patrikovi,je to už v kalendářích,skoro ve všech ale někde třeba ještě není,je to podle vydání.

Tak papa.

• Citovat
  • Upravit
klaravd
26.4.12 00:23

Stephany v něm nejspíš není, že? :( Bude ho nejspíš slavit na Štěpánku. Bohužel se mi zrovna toto jméno vůbec nelíbí :(

• Citovat
  • Upravit
Zollla
4.6.13 21:48

Jsem Ela a slavím svátek na Helenu 18.srpna jak už někdo psal myslím podle amerického kalendáře

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová