Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proto my máme Míšu a Aničku
a třetí bude buď Marek nebo Alžběta:o)))
Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2. ![]()
vosmej8 píše:
Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2.
Tak to vím docela přesně protože máme Ellu doma
Pořád jsem nevěděla kdy má svátek a proto jsem tenkrát tohle téma zakládala já.Jedna paní mi poslala kaledář a tam je na každý den přidané ještě jedno jméno,takže Ella má opravdu svátek na Elenu to je 16.3. je tam i napsaá,je tam Elena,Ella.Přikládám obrázek kalendáře jsou tam nově schválená jména.Jsou tam třeba u Tomáše,i Tom prostě ke každému ještě jedno.Je tam i plno nových pěkných jmen,co jsem ani nevěděla,že takové můžou být.
Tak doufám,že seženu i další kalendář na 2012 s Ellou,nebo pokud ne,tak si ji tam 16.3.připíšu k Eleně
Andulinečka píše:vosmej8 píše:Tak to vím docela přesně protože máme Ellu doma
Ahoj. Tento rok se narodila vnučka Ella mému synovi. Svátek má společně s Patrikem a to 19.2.Pořád jsem nevěděla kdy má svátek a proto jsem tenkrát tohle téma zakládala já.Jedna paní mi poslala kaledář a tam je na každý den přidané ještě jedno jméno,takže Ella má opravdu svátek na Elenu to je 16.3. je tam i napsaá,je tam Elena,Ella.Přikládám obrázek kalendáře jsou tam nově schválená jména.Jsou tam třeba u Tomáše,i Tom prostě ke každému ještě jedno.Je tam i plno nových pěkných jmen,co jsem ani nevěděla,že takové můžou být.
Tak doufám,že seženu i další kalendář na 2012 s Ellou,nebo pokud ne,tak si ji tam 16.3.připíšu k Eleně
Je ale jen v tomhle co jsem tu dala,snad co nejdřív přidají do všech.Je to moc krásné jméno.
ty musíš být dobrá kravka. vynadat vlastním rodičům za svoje jméno. radit, aby si každý vybral den v kalendáři, kdy bude mít svátek - byl by to pak trochu zmatek, nemyslíš?
OC píše:
ty musíš být dobrá kravka. vynadat vlastním rodičům za svoje jméno. radit, aby si každý vybral den v kalendáři, kdy bude mít svátek - byl by to pak trochu zmatek, nemyslíš?
No to jsou teda slova
Myslím,že má každý právo na svůj názor a hned nemusí být kravka,né?
Vzdycky jsem si prala Elisku, ale momentalne ziju v Irsku a muj mazel je Rus, takze kdyz se nam tadu vloni v kvetnu narodila dcera, ceskou Elisku jsem „zmezinarodnila“ a nase holcicka se jmenuje Ella.
Letos v srpnu se planuju - s moji novou rodinou - presunou (natrvalo) do Cech, a tak „resim“, kdy bude mit nase Ella svatek. uz jsme jednou „slavili“ 5.10. na Elisku
, ale dnes mi psala moje mamka, ze v ceskem kalendari je letos poprve taky Ella (19.2. s Patrikem), tak jeste uvidime, jak se rozhodneme. Prijemne starosti! ![]()
Včera jsem objevila Ellu napsanou v kalendáři u Patrika-19.2. Přitom loni jsem měla kalendá a tam byla Ella až 16.3. Tak teda nevím
, jak to je.
Taky jsemměla kalendář kde byla 16.3. ale takový kalendář už jsem nesehnala.Platí tento a je tam 19.2.tak je to super!!!!!!slavíme 19.2. Ellinku. ![]()
Ja se jmenuju Marketa (svatek 13.7.), ale kdyz jsem se narodila, byl muj svatek v kalendari 10.6. Pozdeji tam dali Gitu, ale moje mamka mi nechala svatek v cervnu, protoze v cervenci mam narozeniny, tak abych to nemela vsechno najednou. Cely zivot mam „problemy“ s gratulacema k svatku v cervenci, ac muj svatek uz byl mesic predtim (a znova rikam - prijemne „starosti“!).
Takze ac jsem planovala nechat svatek nasi Elle na Elisku, asi ted, kdyz uz ma svuj vlastni den (ac sdilen s Patrikem), bude slavit 19.2. na svuj „opravdovy“ svatek. Narozena je v kvetnu, tak je to jedno. At ji kamaradi gratulujou tak, jak maji!
Navic nase Ella je napul Irka, takze mit svatek s Patrikem, ktereho tu vsichni oslavuji, je vlastne super!
Holky tak už to vím:-) ELLA je přidaná k 19.2. k patrikovi,je to už v kalendářích,skoro ve všech ale někde třeba ještě není,je to podle vydání.
Tak papa.
Stephany v něm nejspíš není, že?
Bude ho nejspíš slavit na Štěpánku. Bohužel se mi zrovna toto jméno vůbec nelíbí ![]()
Jsem Ela a slavím svátek na Helenu 18.srpna jak už někdo psal myslím podle amerického kalendáře