Kdy ovulace po biochemickém těhotenství-dřív či později?

Anonymní
10.8.16 13:16

Kdy ovulace po biochemickém těhotenství-dřív či později?

Ahoj holky, jsem po biochemickém těhotenství, zpoždění s pozitivními testy bylo týden a pak přišla menstruace, která trvala 10 dní. Normálně mi trvá týden. Máte někdo podobnou zkušenost s tím, že víte kdy byla v tomto cyklu ovulace? Normálně, dříve nebo později? Mívám ji pravidelně 16 den, ale teď nikde. Nevím zda jsem ji už neprošvihla, příznakama bych právě měla pocit, že ano, že byla dříve…je to ale vůbec možné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13788
10.8.16 13:25

Úplně neporadím, bude to asi u každého jiné, mně několik cyklů po bioch. těhotenství vymizely příznaky ovulace, takže jsem nepoznala, že jí mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 13:28

Vcera jsem obnovovala podobne tema-Cyklus po biochemickem tehotenstvi.. Me se to nejak splasilo a ovu test byl pozitivni uz 8dc a to mam bezne ovu kolem 16dc…je to nejake divne :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 13:30

Ahoj holky.
Mam za sebou biochemicke tehotenstvi.. MS, ktera zpusobila potrat byla 20.7. dalsi ms (nejspis ze spadu homonu po vysazeni utrogestanu) prisla uz 31.7…a uz osmy den cyklu byl jasne pozitivni ovu test (normalne mam ovu kolem 16dc)… 9 a 10dc (tj.dnes) silneji spinim, bt leze nahoru pomalu…Muze jit skutecne o ovulaci? Ptam se hlavne skrz nasazeni utrogestanu popripade a taky ze zvedavosti…je normalni, ze cyklus naskocil tak divoce? Vetsinou ctu, ze spousta zen otehotnela bez problemu hned dalsi cyklus a me to takto hapruje… Jak naskocil cyklus vam? Diky za reakce a hezky vecer =Muj vcerejsi prispevek… Takze asi je mozne vsechno :-( dnes jsem 11dc a bt zase kousek vylezla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 13:35

Ty jo, to fakt tedy vypadá, že ovulace můžu po biochem. být dřív. No, tak to jsme prokoučovali příležitost :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 13:36
@Anonymní píše:
Vcera jsem obnovovala podobne tema-Cyklus po biochemickem tehotenstvi.. Me se to nejak splasilo a ovu test byl pozitivni uz 8dc a to mam bezne ovu kolem 16dc…je to nejake divne :think:

A nemohlo to způsobit ještě hcg, tu pozitivitu? Těhotenský už byl negativní?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 14:17
@Anonymní píše:
A nemohlo to způsobit ještě hcg, tu pozitivitu? Těhotenský už byl negativní?

Chodila jsem na krev hcg bylo uz negativni…a 7dc byl i ovulak negativ a 8dc pozitiv…sama to nechapu a tapu proc to tak je :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 19:52
@Anonymní píše:
Chodila jsem na krev hcg bylo uz negativni…a 7dc byl i ovulak negativ a 8dc pozitiv…sama to nechapu a tapu proc to tak je :-(

A měli jste v té době sex? Třeba vám to ted vyjde…my to právě asi prošvihli…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 20:30
@Anonymní píše:
A měli jste v té době sex? Třeba vám to ted vyjde…my to právě asi prošvihli…

Meli jsme v den pozitiv ot a den po…jenze dnes jeste stale spinim tj. treti den…to asi neni moc ok :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 21:04
@Anonymní píše:
Meli jsme v den pozitiv ot a den po…jenze dnes jeste stale spinim tj. treti den…to asi neni moc ok :zed:

To je divný tedy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí