Kdy při ovulačních bolestech nastává ovulace

37
2.8.17 18:15

Kdy při ovulačních bolestech nastává ovulace

Ahoj holky,

chtěla by jsem se zeptat hlavně těch, které to máte vysledované (buď od lékaře nebo měřením bazální teploty), kdy vám po ovulačních bolestech a pozitivním ovu testu dorazila ovulace. Jsem dnes 13 DC, délku cyklu mám 27 dní a již asi třetí den mám bolesti pobřišku, nicméně dnes od odpoledne a teď navečer mám opravdu silnou bolest na pravém straně v podbřišku a k tomu hodně bílkovitý výtok (ten už mám jinak asi taky několik dní). Ovulační testy si dělám dvakrát denně a dnes odpoledne mám čárky nejsilnější, nicméně úplně stejně silné nejsou a tak by mě zajímalo, kdy tak ovulace dorazí? Minulý cyklus to bylo podobné - nejsilnější ovulační test byl 14 DC - nicméně opět ne úplně stejný a další den už čárka zase slabší, den před ním také, 13 a 14 DC jsem pociťovala také silné bolesti pobřišku a graf bazální teploty mi pak ukázal ovulaci 14 DC. Nicméně jsem to nečekala, když test nebyl 100% pozitivní a navíc píší, že od pozitivního testu, pokud by se tedy dal tak brát nastává ovulace za 12-36 hodin a mě by to vycházelo v ten den toho testu, tak teď nevím a bojím se, že ovu zase promeškám. Máte někdo zkušenost? Děkuji

PS Přikládám i foto testů - ty tři napravo jsou z minulého cyklu a ty nalevo z tohoto, kdy dva poslední jsou teď z odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
2.8.17 19:00

Nooo pozitivní si myslím, že úplně nejsou, ale to trefit se se nemusí úplně povést…
Já mívala ovu bolesti den, dva… Bolesti skončily prakticky hned po ní, max pár hodin po jsem to tam měla ještě citlivý nebo jak to napsat.. Ale to může mít každý jinak no :nevim: snad ti to pomůže, ale nejlepsi by bylo jeden měsíc si říct doktorovi, aby ti to zkouknul :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.8.17 19:03

Dle bazalni teploty, bolesti 2 dny po ovulaci. Ale asi nejsem ukázkový případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.8.17 19:28

Snad nikdy jsem neměla úplně pozitivní test, že by čárky byly stejně tmavé, ovulace byla buď v den nejsilnějšího testu nebo následující (zpětně podle teploty a čípku). Snažila bych se určitě dnes (plodné dny jsou i dva dny předem), a dále bych testovala, snažila bych se ještě i první den kdy čárka zeslábne nebo prostě do zvýšení bazální teploty. Předem jsem si nikdy nebyla jistá jestli už je ta čárka nejsilnější, ale když budeš čekat, může být pak pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.8.17 12:19

Moc vám všem děkuji za odpovědi. Přikládám foto dnešních testů -dělala jsem jeden hned ráno (vím, že se to nemá, ale byl asi nejsilnější ze všech i když úplně pozitivní také nebyl)a pak teď v poledne a tam už je druhá čárka jen nepatrná. Bolesti v podbřišku už také zmizely a hlen ustává. Ale dle BT mi to zase ukazuje ovu na 12 Dc kdy jsem měla naposledy 36,2 a včera už 36,5 a dnes 36,6. Tak vůbec nevím kdy ovulace byla - zda 12 DC, dle BT, ale tam ovu testy byly skoro bílé, nebo včera 13 DC kdy jsem měla bolesti, skoro pozitivní ovu test a hodně hlenu a nebo bude dnes když ráno byl ovu test nejsilnější :-( Jsem z toho smutná, že vůbec nevím. Navíc s manželem máme šanci se posnažit až dnes večer a to už je asi pozdě, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 18:15

Ahoj holky, muzete mi poradit prosim? Ovu si nemerim ani netestuju. Zhruba pred vikendem me obcas pichlo na boku podbrisku.. Vcera jsem mela ovu hlen. Kdy tedy pak jsou plodne dny? Stale se v tom nejak ztracim :(.. Snazeni bylo v patek, mohlo by se to uchytit, co myslite? A dekuju za pomoc, preji fajn zacatek noveho tydne :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex