Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wani píše:
Tak smlouvu máš ještě dva roky, ne?
Jj, do 9/22,pak se uvidí, ale stejně by to chtělo něco většího
@Venetia píše:
Jj, do 9/22,pak se uvidí, ale stejně by to chtělo něco většího
To verim, ale kdo ví, jak to bude vypadat. Dají teď smlouvu na rok s dobrou cenou nájmu a za rok taky můžou zvýšit nebo neprodlouzit smlouvu. ![]()
@Wani píše:
To verim, ale kdo ví, jak to bude vypadat. Dají teď smlouvu na rok s dobrou cenou nájmu a za rok taky můžou zvýšit nebo neprodlouzit smlouvu.
No právě
@Wani píše:
No prave, ja mít peníze, tak bych do toho nešla. Docela koukám, že už to rozprodavaji. By mě zajímalo, jak je to zkolaudovane, protože to nemá ani kuchyň. Koupelny to má pěkne. Jako je to celkem fajn pokoj, kdyby to bylo na kolejiJeste se mi líbí, jak tam hned píšou, že měsíční výnos je 34 tisíc.
Já je mít, tak hned.
Ale jestli. jeste někdy budem investovat do nemovitostí, bude muz chtít, aby to nebyla takovahle vymyslenost, ale regulérní byt. Chjo.
@Bábrdl píše:
Já je mít, tak hned.
Ale jestli. jeste někdy budem investovat do nemovitostí, bude muz chtít, aby to nebyla takovahle vymyslenost, ale regulérní byt. Chjo.
No a komu bys ho pronajimala? Já mít 3 mega jen tak volne, tak koupím radsi řádnou garsonku nebo 1kk (beru pražské ceny), protože ty mají apson kuchyň. ![]()
@Wani píše:
No a komu bys ho pronajimala? Já mít 3 mega jen tak volne, tak koupím radsi řádnou garsonku nebo 1kk (beru pražské ceny), protože ty mají apson kuchyň.
Někdo, kdo chce žít v centru, se vždycky najde.
Proto pisu „kdybych ty prachy měla“.
Pokud někdy budem investovat a část dáme hypo, půjdem do větší jistoty, to je jasné. Pokud.