Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klidne I ted, ale zalezi od ovulace. Ja treba mela v druhem tehu posunutou, testovala jsem v den ocekavane ms a nic, pockala jsem tyden a byla hezka carka. V zaujmu neloveni duchu vydrz, co muzes ![]()
Tak test je pořád negativní. 3dny zpoždění
tak asi nic noo ![]()
Dobrý den, omlouvám se, že Vám sem pridávám příspěvek, ale nechci zakládat další tema, když je toho tu, už hafo. Chtěla bych se zeptat co si myslíte o tomto tt, myslite že je to slaba čárka nebo jen ryska? Tt je dr max dělány včera, dnes jsem dělala mamatest a ten negativni
jsem 9-10dpo. Dekuji
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se, že Vám sem pridávám příspěvek, ale nechci zakládat další tema, když je toho tu, už hafo. Chtěla bych se zeptat co si myslíte o tomto tt, myslite že je to slaba čárka nebo jen ryska? Tt je dr max dělány včera, dnes jsem dělala mamatest a ten negativnijsem 9-10dpo. Dekuji
Ja bohužel nic nevidím ![]()
Holky, 3 dny před MS mě docela dost bolelo břicho, čekala jsem že každou chvíli přijde, ale nic. Dneska mám 2 dny zpoždění a celé dva dny mě břicho absolutně neboli, občas mě píchne, ale to tak 3× za den. TT jsem dělala den před termínem MS a byl negativní. Kdy myslíte, že by se mohl ukázat pozitivní?