Kdy už bude líp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
26.7.11 20:18

Lepší než odpovídat na inzerát je rovnou volat a nebo zajít osobně. Mailů dostane firma moc a myslím, že málo která si vše přečte a na všechny odpoví. Držím palce, ať něco seženeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.7.11 20:21

Veru,dekuju ale on je nekde dany prave jen ten email…jinak ja volam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.7.11 20:25
terisek21 píše:
Veru,dekuju ale on je nekde dany prave jen ten email…jinak ja volam

Já vím, že u manžela v práci, když se scháněl člověk, tak dostali na inzerát přes 500 nabídek a prostě vzali do užšího výběru toho, kdo volal a domluvil se na osobní schůzce. To je blbé, když je u nabídek jen mail :-( Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.7.11 20:27

Veru tak to je dost lidi teda…fakt je tezky v dnesni dobe sehnat praci pokud clovek nechce podnikat na vlastní pest coz ja nechci…a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.7.11 20:29

Manžel byl OSVČ a teď scháněl práci. Sehnal tak, že si našel firmu, ta dělá to, co dělal jako OSVČ, ale chce být zaměstnancem, tak jim zavolal, zda neschání a pozvali ho na pohovor a v pondělí nastupuje. Co to zkusit takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.7.11 20:30

A já jsem pošťačka a taky se tam nabírá tak, že lidi si nosí k vedoucím žádosti a pak když se někdo schání, tak to projedou, vyberou, pozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.7.11 20:31

Ahoj,
no mě napadá jedině rozšířit pole hledání tak na hodinu dojezdu. To není tak hrozné. A nebo se zkusit přestěhovat jinam? Vím, že je to v dnešní době hůř proveditelné, ale spoustě lidem to pomohlo. My se třeba s mužem přestěhovali a on má bezvadnou práci, já si ji našla při škole taky a už jsme tu zůstali. Akorát je potřeba mít peníze do začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.11 20:46

Veru tak na poste neberou u nas, mama tam dela a navic by me nepustili ty dva dny v mesici na skolu, ja ji budu delat dalkove…to ja se taky ptam , v supermarketech atd..clovek vyplni ten jejich dotaznik a uz se neozvou:-(

Laaja ja prave budu dojízdet do prahy do skoly, jako stehovani beru v uvahu,ale nemam zadny peníze tak potrebuju neco tady abysme se s pritelem mohli popripadne odstehovat

• Citovat
  • Upravit
1505
27.7.11 14:32

Je to maso planá (nebo kostelecké uzeniny :nevim: ) on to teď má někdo jiný … ta kamarádka je zdravotní sestra :-D takže se toho určitě neboj! Když přibírají, tak máš velkou šanci!!! Akorát jim musíš pořád volat a psát a upozorňovat na sebe … Holčina tam volala tak 5× a nakonec jí vzali ještě o 3 měsíce dřív, jen proto, že byla dotěrná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
27.7.11 17:08

Klari dekuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie