A zas na noční

3866
26.7.11 00:32

a zas na noční

Ahojky holky … tak zas bubakuju na nocni .. je tu jeste taky nekdo , kdo nespi nebo je v praci?? Nebo tu snad vazne strasim sama v tyto nocni hodiny?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2053
26.7.11 00:42

Ahojky,kdepak,taky tu straším a né a né jít spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.7.11 00:46

No já místo abych si užívala poslední dny slastného spánku tak ponocuju :twisted: a pak se ráno starat o prvorozeného-ale naštěstí mám zatím v poledne energie dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.7.11 00:47

Ahoj,já si taky říkám že bych už měla jít spát, ale tady je tak dobře - v domě je ticho… :-D
Tak o čem pokecáme? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.7.11 00:55
3HE píše:
Ahoj,já si taky říkám že bych už měla jít spát, ale tady je tak dobře - v domě je ticho… :-D
Tak o čem pokecáme? :?: :?: :?:

hmmm,o počasí asi nee ne? :think: :lol: :lol: :mrgreen: já jsi jdu udělat konvici čaje,ať pak můžu hezky číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.7.11 01:02

ahoooj :-) no ja jsem se uz bala , ze jediny ponocujici emiminak jsem tu vzdy ja a je nas tu vic tak to je suuuper :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.7.11 01:03

Zdravim, taky ponocuju :-).

Berus, koukam, ze ses prestehovala sem :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.7.11 01:03
Mondík píše:
Zdravim, taky ponocuju :-).Berus, koukam, ze ses prestehovala sem :mrgreen:.

já myslela že u nás už se šlo po večerníčku spát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.7.11 01:04
kalimerko píše:
ahoooj :-) no ja jsem se uz bala , ze jediny ponocujici emiminak jsem tu vzdy ja a je nas tu vic tak to je suuuper :-) :dance:

kdepáááák,je nás tu určitě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.7.11 01:05
berusenka66 píše:
Mondík píše:
Zdravim, taky ponocuju :-).Berus, koukam, ze ses prestehovala sem :mrgreen:.
já myslela že u nás už se šlo po večerníčku spát :lol: :lol:

Ne ne a ja tu mam o hodku min :-P. Pritel ma v praci prescas, tak cumakuju tady :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.7.11 01:05

Klidně o počasí..... ale to by moc hezké povídání nebylo, protože bych musela jenom a jenom nadávat… to je léto :zed: :-x :twisted: :cert: Nevadí mi chladno, ale už se blíží srpen a chtělo by to aspoň 14dní vedra a koupání, a´t si užijeme tepla, protože potom už bude zase podzim a pořád jenom chladno, a to já teda zrovna nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.7.11 01:07

hele a dnes je Anna … a Anna chladna z rana ..podle pranostik by se melo od dnesniho dne uz pomalicku zacit ochlazovat ne?? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.7.11 01:07
3HE píše:
Klidně o počasí..... ale to by moc hezké povídání nebylo, protože bych musela jenom a jenom nadávat… to je léto :zed: :-x :twisted: :cert: Nevadí mi chladno, ale už se blíží srpen a chtělo by to aspoň 14dní vedra a koupání, a´t si užijeme tepla, protože potom už bude zase podzim a pořád jenom chladno, a to já teda zrovna nemusím…

to já to mám zase naopak,já jsem za tohle počasí ráááda :oops: venku chodím s krátkým rukávem,dobře se mi dýchá a nemusím se kontrolovat kde mi zase vylezl nějaký upocený koláč :lol:

Mondí ale ikdyž tam máte o hoďku míň furt jsi vzhůru dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.7.11 01:10

S tim pocasim, vsak si holky v CR posledni tydny stezovaly, ze tam je porad hrozne horko. Tady je to vzdycky naopak, kdyz je u vas krasne, tady prsi a naopak. Ale kde je poradne leto? Taky nevim, ale ani mi to nevadi, uz tak je mi porad horko. Pritel se v noci klepe, uz je chudak nachlazeny a ja v kratkem rukavu porad oteviram okno :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.7.11 01:11

no pro me bylo za trest jak jsem cekala synatora ten se narodil v zari a ty nejhorsi zahuly byly v lete … to bylo silene a ted loni jak jsem cekala Andulinu :mrgreen: jsem myslela , ze v lete padnu a to se vylihla v listopadu .. jsem kolikrat lezela priplacla na posteli na mokrem rucniku a druhy mela hozeny jeste na sobe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová