když jsou ty volby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Missorka
3.6.06 14:49

Koukám, Diny, že icq ti nefachá… :-)

Výsledky jsou supeeeeer, jsem na to, Baboo, myslela, že volíme i za vás… ;-)

• Citovat
  • Upravit
2107
3.6.06 14:55

to si poklad :D :wink:

ja sledujem tu : http://volby.idnes.cz/
alebo tu : http://lidovky.zpravy.cz/db_online.asp?…

my sme si na SK uz odvolili - volba postou. potit sa budeme o 2 tyzdne.

no nic, idem postavit na tu hovadziu polievku a obratit zlostiace sa dieta z bruska na chrbat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.6.06 15:02

Já držím palce Paroubkovi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.6.06 15:32

Diny , já koukám na www.volby.cz - ale tyhle údaje o rozvrstvení voličů byly na ČT 1. Pokud máš ČT 24, tak tam je kontinuální volební vysílání, určo to budou říkat. Zatím je spočítáno 22 % okrsků a vede ČSSD, ale nejsou velká města, takže jsem v klidu. Až naskočí Praha, bude to hned jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
3.6.06 19:55

taky jsem byla volit,chodím vždycky.Jen ale doufám že si za pár měsíců nebudem hrůzou trhat vlasy.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.6.06 22:38

Mě teda nejvíc štve ten Kalousek, strana s malou podporou, ale zase nám budou vládnout a ještě se u toho naparovat.
Měla bych jásat, protože by nám rovná daň bodla - díky příjmům manžela, ale mechanizátor Tlustý jako ministr financí mě děsí. Vůbec z toho mám rozporuplné pocity a ty se ještě umocňují tím, jak jsou všichni pořád trapnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.6.06 22:26

No hlavně, aby nám nevzali ten rodičák dřív než se ho dočkáme. To samé porodné. Nejsem si jistá jestli je pro rodinu ODS vhodnější. Počkáme jak to dopadne. Udělají velkou koalici a vlastně se nic nezmění, jen přeob:,–(í posty. Myslím, že to se to dělá asi tak: „Franto, tak tys tam ještě za těch 14 let nebyl, tak dostaneš ministerstvo Nevímčeho. Pepík musí skončit, ale mohl by dělat poradce prezidentovi a Karel by mohl na velvyslanectví do Nevímkam.“
Smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová