Doprovázení starší dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
10.12.13 16:46
@CokeLady píše:
ale já jsme z toho právě jednoznačně nepochopila, zda ta dcera se bojí a chce mámu jako doprovod nebo se prostě jen zeptala aby věděla. a zakladatelka teď buď řeší, že udělala chybu nebo jen polemizuje že jí měla říct, že jo i když třeba dcera to nevyžadovala.

to já taky moc ne. Každopádně pokud by mi o to dítě poprosilo, tak mu vyhovim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.12.13 16:54

Pokud by se moje dítě bálo, tak bych pro něj samozřejmě šla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
10.12.13 17:21

Osobně myslím že už je v 15ti na pedofila „stará“. Pořídila bych něco na osobní obranu. Třeba takový ten alarm co začne strašně řvát, nebo tak něco

• Citovat
  • Upravit
563
10.12.13 17:24

Nechápu, že se o ní nebojíš. Má strach a tobě se evidentně nechce tak „pozdě“ někam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.12.13 17:28

Urcite bych sla. Pro me mamka taky chodila v zime, kdyz uz byla tma v 5 a mi koncil nejaky jaz. kurz az v 7. Plne mesto cikanu, ruznych uchylaku a particek takovych tech namachrovanych pubertaku - bylo mi tehdy tak kolem 21, 22 let… 8)
Kdyz te dcera sama pozadala, tak odmitnout ji byla podle me fakt chyba :roll: :roll:
nekdo tady psal o pepraku - kdyz blbe zafouka vitr, tak to nakonec muze mit v ocich spis obet nez utocnik, takze nevim, jestli se to zase tak vyplati :? zkusenost z praxe nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
10.12.13 17:39

A ty máš nějaký důvod proč ji nejít naproti? Něco ti brání? Pokud ne, tak bych šla. Ono přeci jenom, říct si v 15letech o doprovod rodiče je už z nějakého důvodu, třeba se bojí nebo se něco děje. Taky by se mohlo stát, že se příště neodhodlá, nepožádá tě znovu a kdoví co se může stát…Pořád ale zakladatelko nechápu jedno, dcera tě poprosí, jestli by jsi jí nešla naproti a ty odmítneš? Proč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
10.12.13 17:41

Děvčata, možná jsem to přehlédla nebo nepochopila - z jakého důvodu dceru zakladatelka odmítla? Musela se starat o malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
10.12.13 17:45
@CokeLady píše:
Nikdo neví a taky nikdo neví, jestli starší CHTĚLA aby přišla nebo s eptala jen informativně. Miluju, když někdo založí diskusi a zmizí :palec:

jj, souhlasím…já to pochopila tak, že starší chtěla, aby ji mamka šla naproti a ona odmítla…ale to může být jen má domněnka vydedukovaná z psaného textu…a zakladatelka nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
10.12.13 17:51
@Keyllah píše:
jj, souhlasím…já to pochopila tak, že starší chtěla, aby ji mamka šla naproti a ona odmítla…ale to může být jen má domněnka vydedukovaná z psaného textu…a zakladatelka nikde.

Jj, já jsem to pochopila stejně.

Zakladatelka ale nijak blíže nevysvětlila, tj. vaříme z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
10.12.13 17:54
@CokeLady píše:
Miluju, když někdo založí diskusi a zmizí :palec:

No eslivá jí nešla naproti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.12.13 18:06

Já nevím, v okolí řádí peďák, holka mi řekne ať ji přijdu naproti, já odmítnu s tím že už je velká.
Pochybuju že by 15 letá holka toužila po doprovodu matky bez důvodu, takže strach asi má.
Nechápu proč jsi nešla :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9867
10.12.13 18:08
@Kossuthe píše:
Potrebuji poradit, zda-li jsem udelala dobre. Mam dve dcery (7 a 15let). V okoli radi pedofil a starsi dceri konci krouzek az v 18. Ptala se mne, jestli ji prijdu naproti, ale ja ji rekla, ze ne, pritom mladsi dceru vodim i par metru. Myslite, ze jsem udelala dobre? Ze o mladsi mam vetsi strach?

V okolí řádí pedofil - mohu se zeptat jak řádí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.12.13 18:09

Starsi chtela, at ji jdu naproti. Ale ja nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.12.13 18:12
@Kossuthe píše:

proč?

• Citovat
  • Upravit
15575
10.12.13 18:12
@Kossuthe píše:

A mohu se zeptat proc kdyz v radi pedofil? 8o
K-Black byla rychlejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí