Doprovázení starší dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
11.12.13 08:55

@KlaraBoch Taky ten postoj nechápu a když prostě jít nechce tak alespoň tak. Mě se stalo v 8 letech, že jsem šla sama a přepadli mě u nás v paneláku, naštěstí po spuštění mého ječáku ten hajzl zdrhl, ale mám prostě od té doby větší strach jít sama večer po ulici /i když toto se mi stalo za bílého dne/, takže pepřák nosím, modlím se, aby nebyl potřeba a foukal příznivý vítr 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.12.13 09:55

@Douby presne tak, hlavne, aby foukal priznivy vitr :D ja jsem misto toho drzela v ruce primo nuz - v mistech, kde jsem vedela, ze se casto prepadava a musela jsem tamtudy obcas za tmy chodit (radili tam Ukrajinci a cikani :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.12.13 11:55

Jo a mě honila černá sanitka když jsem jela z intru 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15113
11.12.13 13:26
@K-Black píše:
Jo a mě honila černá sanitka když jsem jela z intru 8o :mrgreen:

To víš, to byly dneska ještě krásný orgánky, čistý nepropitý, to už se ti dneska nestane :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.12.13 13:27

Tenkrát jsem chtěla napsat trdlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.12.13 13:40
@boball píše:
To víš, to byly dneska ještě krásný orgánky, čistý nepropitý, to už se ti dneska nestane :pankac: :mrgreen:

mnoo :think: u tom by se dalo diskutovat, nerada na tu dobu vzpomínám :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15113
11.12.13 13:46
@K-Black píše:
mnoo :think: u tom by se dalo diskutovat, nerada na tu dobu vzpomínám :oops: :mrgreen:

Já na to zas vzpomínám ráda, zrovna nedávno jsme byli na srazu z učiliště a ještě skoro po třiceti letech mi spolužák mírně vyčítal, že jsem mu nablinkala do tašky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.12.13 13:49

@boball jé to jsi teda stařenka :hug: já měla zatím od základky 25 :mrgreen: no já v té době co mě honila sanitka byla metálistka a to se pilo pivo a zelená, proto nerada vzpomínám, je mi nevolno jen to píšu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15113
11.12.13 13:54

@CokeLady Myslím si že pro ní nešla, protože v těch šest hodin strašila tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.12.13 13:55

@CokeLady podle mě nešla a proč? to si jen domýšlím.

• Citovat
  • Upravit
15113
11.12.13 13:56

@K-Black Já v té době pila všechno a taky to potom tak dopadlo :oops: :) S tou sanitkou by mne fakt ještě dnes zajímalo, jestli to byla jen fantazie lidí, nebo na každém šprochu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
11.12.13 14:03

Mě říct moje dítě v pubertě, jestli pro něj příjdu, tak jdu ani o tom nepřemýšlím. Navíc, když se v okolí vyskytuje pochybný člověk. Nechápu zakladatelku, že odmítla. 8o

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.12.13 14:04

@boball no hele, já byla nějak nemocná nebo nevím. A dojela jsem na intr, a tam se to řešilo, že černá sanitka film podle skutečné události :mrgreen: já byla vždycky srab i v těch 14 jsem si večer kontrolovala pokoj i pod postelí jestli tam není nějaký vrah :oops: No a v pátek jedu domů z intru, a ujel mi bus(randíčko na nádraží :roll: ) tak jsem musela jiným. A to znamenalo vystoupit o dvě vesnice jinde, a jít přes bývalé letiště, kolem lesa a silnice no něco na mě :roll: a tak si jdu bylo už šero, a najednou 8o na silnici jede sanitka 8o 8o taková divná, nikdy jsem ji u nás neviděla, hned mi bylo jasný že to je „černá sanitka“ a jde po mě, rozřežou mě a rozprodají na orgány. No hele já normálně vlítla do lesa, a utíkala jak blázen, teď tu tašku na týden, nějakou ještě kabelku či co :roll: no fakt jsem myslela že je po mě :mrgreen: doběhnu domů, tam si asi mysleli že mě někdo přepadl :nevim: :lol: no nakonec přišel strejda na kafe a povídali si jak v nemocnici mají konečně novou sanitku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
11.12.13 14:05
@K-Black píše:
@boball no hele, já byla nějak nemocná nebo nevím. A dojela jsem na intr, a tam se to řešilo, že černá sanitka film podle skutečné události :mrgreen: já byla vždycky srab i v těch 14 jsem si večer kontrolovala pokoj i pod postelí jestli tam není nějaký vrah :oops: No a v pátek jedu domů z intru, a ujel mi bus(randíčko na nádraží :roll: ) tak jsem musela jiným. A to znamenalo vystoupit o dvě vesnice jinde, a jít přes bývalé letiště, kolem lesa a silnice no něco na mě :roll: a tak si jdu bylo už šero, a najednou 8o na silnici jede sanitka 8o 8o taková divná, nikdy jsem ji u nás neviděla, hned mi bylo jasný že to je „černá sanitka“ a jde po mě, rozřežou mě a rozprodají na orgány. No hele já normálně vlítla do lesa, a utíkala jak blázen, teď tu tašku na týden, nějakou ještě kabelku či co :roll: no fakt jsem myslela že je po mě :mrgreen: doběhnu domů, tam si asi mysleli že mě někdo přepadl :nevim: :lol: no nakonec přišel strejda na kafe a povídali si jak v nemocnici mají konečně novou sanitku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:, ale teda, já bych byla taky vyděšená.
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
11.12.13 14:07

Jo a jednou jsem viděla nějaký film o nějakým přepadávači žen a co myslíte? zanedlouho po mě šel :mrgreen: :mrgreen: zase cesta z intru :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML