Doprovázení starší dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
10.12.13 17:54
@CokeLady píše:
Miluju, když někdo založí diskusi a zmizí :palec:

No eslivá jí nešla naproti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.12.13 18:06

Já nevím, v okolí řádí peďák, holka mi řekne ať ji přijdu naproti, já odmítnu s tím že už je velká.
Pochybuju že by 15 letá holka toužila po doprovodu matky bez důvodu, takže strach asi má.
Nechápu proč jsi nešla :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9867
10.12.13 18:08
@Kossuthe píše:
Potrebuji poradit, zda-li jsem udelala dobre. Mam dve dcery (7 a 15let). V okoli radi pedofil a starsi dceri konci krouzek az v 18. Ptala se mne, jestli ji prijdu naproti, ale ja ji rekla, ze ne, pritom mladsi dceru vodim i par metru. Myslite, ze jsem udelala dobre? Ze o mladsi mam vetsi strach?

V okolí řádí pedofil - mohu se zeptat jak řádí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.12.13 18:09

Starsi chtela, at ji jdu naproti. Ale ja nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.12.13 18:12
@Kossuthe píše:

proč?

• Citovat
  • Upravit
15575
10.12.13 18:12
@Kossuthe píše:

A mohu se zeptat proc kdyz v radi pedofil? 8o
K-Black byla rychlejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
10.12.13 18:13

Pokud by moje dítě, byť 15ti leté, chtělo, ať mu příjdu naproti a já bych přijít mohla, tak bych šla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.12.13 18:14
@Michaela23 píše:
Pokud by moje dítě, byť 15ti leté, chtělo, ať mu příjdu naproti a já bych přijít mohla, tak bych šla… :nevim:

Asi tak ;) Kdyby se nedejboze neco stalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
10.12.13 19:04

Jestli Tě o to požádal a bojí se - no já bych pro ní došla, já osobně mám 16 a ještě loni jsem se bála jít domů z hudebkdy v šest večer za tmy---v našem městě je hodně cikánů a já mám prostě strach…

• Citovat
  • Upravit
41603
10.12.13 20:56
@Kossuthe píše:

Tak když jsi nechtěla, tak nechtěla…asi bylo něco důležitějšího, že? Jen počítej s tím, že je to puberťačka, takže příště, až bude mít zase nějaký problém nebo strach, už po tobě pomoc třeba chtít nebude…snad se jí nic pak nestane. Já osobně bych si vážila toho, že se dcera odvážila ti říct, když měla nějaký problém, tuto důvěru bych si pěstovala a doufala, že až bude mít další problém, že mi řekne a bude mi věřit, že ji vyslechnu a pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
10.12.13 21:02

Kossuthe: Zakladatelko, jen tak pro informaci, která asi zajímá více z nás - proč jsi nechtěla? Neber to jako útok, jen přemýšlím, co důležitějšího bych dělala, abych jí nevyhověla. Ikdyž ty vlastně nepíšeš, že jsi nemohla, ale NECHTĚLA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
10.12.13 21:04
@MarkétkaBeruška píše:
Jestli Tě o to požádal a bojí se - no já bych pro ní došla, já osobně mám 16 a ještě loni jsem se bála jít domů z hudebkdy v šest večer za tmy---v našem městě je hodně cikánů a já mám prostě strach…

Právě, předpokládám, že když už si puberťačka vyžádá doprovod jednoho z rodičů, tak asi opravu není jen tak…doufám, že až přijde čas u nás, že se malá nebu bát požádat a řekne si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
10.12.13 22:14
@Kossuthe píše:

tak to je síla 8o snad hlčina došla domů v pořadku jako mě se nechce běž sama děs a hrůza snad to dobře dopadlo jinak by jsi mohla mít vyčitky do konce života já bych jela i pro 20letou natož pro 15letou a kdybych jsem nemohla tak bych jsem požadala někoho ať pro ní zajede a klidně bych mu zaplatila

• Citovat
  • Upravit
1319
11.12.13 08:16

Koupit pepřák a doufat, že nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.12.13 08:46

@Douby ale s tim peprakem bych si davala pozor - zafouka vitr na stranu k tobe a jsi jeste ve vetsim pruseru 8o znamy to takhle udelal jakoze na zkousku…
Jinak zakladatelku vubec nechapu- uz jen ten dodatek, ze se o starsi dceru boji mene nez o mladsi. Jako matka bych byla rada, ze se dite v 15 letech nestydi za muj doprovod a jeste me samo pozada!! Odmitnuti byla velka chyba - a ne kvuli pedofila (ten ma pravdepodobne „spadeno“ na mladsi), ale kvuli jinym uchylum, zlodejum nebo ciste jen proto, ze ma dcera strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí