Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KlaraBoch Taky ten postoj nechápu a když prostě jít nechce tak alespoň tak. Mě se stalo v 8 letech, že jsem šla sama a přepadli mě u nás v paneláku, naštěstí po spuštění mého ječáku ten hajzl zdrhl, ale mám prostě od té doby větší strach jít sama večer po ulici /i když toto se mi stalo za bílého dne/, takže pepřák nosím, modlím se, aby nebyl potřeba a foukal příznivý vítr ![]()
@Douby presne tak, hlavne, aby foukal priznivy vitr
ja jsem misto toho drzela v ruce primo nuz - v mistech, kde jsem vedela, ze se casto prepadava a musela jsem tamtudy obcas za tmy chodit (radili tam Ukrajinci a cikani
)
@K-Black píše:
Jo a mě honila černá sanitka když jsem jela z intru![]()
To víš, to byly dneska ještě krásný orgánky, čistý nepropitý, to už se ti dneska nestane
![]()
@boball píše:
To víš, to byly dneska ještě krásný orgánky, čistý nepropitý, to už se ti dneska nestane![]()
mnoo
u tom by se dalo diskutovat, nerada na tu dobu vzpomínám
![]()
@K-Black píše:
mnoou tom by se dalo diskutovat, nerada na tu dobu vzpomínám
![]()
Já na to zas vzpomínám ráda, zrovna nedávno jsme byli na srazu z učiliště a ještě skoro po třiceti letech mi spolužák mírně vyčítal, že jsem mu nablinkala do tašky ![]()
@boball jé to jsi teda stařenka
já měla zatím od základky 25
no já v té době co mě honila sanitka byla metálistka a to se pilo pivo a zelená, proto nerada vzpomínám, je mi nevolno jen to píšu
![]()
@CokeLady Myslím si že pro ní nešla, protože v těch šest hodin strašila tady.
@K-Black Já v té době pila všechno a taky to potom tak dopadlo
S tou sanitkou by mne fakt ještě dnes zajímalo, jestli to byla jen fantazie lidí, nebo na každém šprochu? ![]()
Mě říct moje dítě v pubertě, jestli pro něj příjdu, tak jdu ani o tom nepřemýšlím. Navíc, když se v okolí vyskytuje pochybný člověk. Nechápu zakladatelku, že odmítla. ![]()
@boball no hele, já byla nějak nemocná nebo nevím. A dojela jsem na intr, a tam se to řešilo, že černá sanitka film podle skutečné události
já byla vždycky srab i v těch 14 jsem si večer kontrolovala pokoj i pod postelí jestli tam není nějaký vrah
No a v pátek jedu domů z intru, a ujel mi bus(randíčko na nádraží
) tak jsem musela jiným. A to znamenalo vystoupit o dvě vesnice jinde, a jít přes bývalé letiště, kolem lesa a silnice no něco na mě
a tak si jdu bylo už šero, a najednou
na silnici jede sanitka
taková divná, nikdy jsem ji u nás neviděla, hned mi bylo jasný že to je „černá sanitka“ a jde po mě, rozřežou mě a rozprodají na orgány. No hele já normálně vlítla do lesa, a utíkala jak blázen, teď tu tašku na týden, nějakou ještě kabelku či co
no fakt jsem myslela že je po mě
doběhnu domů, tam si asi mysleli že mě někdo přepadl
no nakonec přišel strejda na kafe a povídali si jak v nemocnici mají konečně novou sanitku
![]()
@K-Black píše:
@boball no hele, já byla nějak nemocná nebo nevím. A dojela jsem na intr, a tam se to řešilo, že černá sanitka film podle skutečné událostijá byla vždycky srab i v těch 14 jsem si večer kontrolovala pokoj i pod postelí jestli tam není nějaký vrah
No a v pátek jedu domů z intru, a ujel mi bus(randíčko na nádraží
) tak jsem musela jiným. A to znamenalo vystoupit o dvě vesnice jinde, a jít přes bývalé letiště, kolem lesa a silnice no něco na mě
a tak si jdu bylo už šero, a najednou
na silnici jede sanitka
![]()
taková divná, nikdy jsem ji u nás neviděla, hned mi bylo jasný že to je „černá sanitka“ a jde po mě, rozřežou mě a rozprodají na orgány. No hele já normálně vlítla do lesa, a utíkala jak blázen, teď tu tašku na týden, nějakou ještě kabelku či co
no fakt jsem myslela že je po mě
doběhnu domů, tam si asi mysleli že mě někdo přepadl
![]()
no nakonec přišel strejda na kafe a povídali si jak v nemocnici mají konečně novou sanitku
![]()
![]()
Jo a jednou jsem viděla nějaký film o nějakým přepadávači žen a co myslíte? zanedlouho po mě šel
zase cesta z intru ![]()