Kendamil 1 - jaké máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
4.1.19 19:49

Jake mate zkusenosti s Kendamilem? Davame ho 5. den a synek ma zelenou stolicku a asi ho trapi brisko i kdyz prdi jak chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.19 20:17
@janickaIII píše:
Jake mate zkusenosti s Kendamilem? Davame ho 5. den a synek ma zelenou stolicku a asi ho trapi brisko i kdyz prdi jak chlap.

Já to řešila v nemocnici - zelena vodnatá stolice. Zelenejsi je v norme- v UM je železo. Nakonec máme Nutrilon allergy care, i když malá alergii na kravskou bílkovinu nemá, tak mlíčko zatím vyhovuje. Rozbor stolice bude po víkendu. Kendamil je plnotučné- je těžší pro strávení-teda alespoň u male jsem to vypozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
4.1.19 20:31

@Lea2610 my prave na kendamil presli z hipp ha, alergii na mleko taky nema, tak mi prislo zbytecne davat ha. Maly se prave ted posledni dva dny hrozne vzteka tak premyslim cim to muze byt. je mu 11 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.19 20:41

@janickaIII
Třeba ho to přejde a bude zas dobre. A probiotika dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
4.1.19 20:43

@Lea2610
Nám delal hrozny průjem. Po vysazeni stolice zas normální. Takže už nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.19 20:44

@janickaIII
Nechcete Kendamil? Mám tu ještě jednu neotevrenou krabici . Samozřejmě levněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.19 20:45
@veria píše:
@Lea2610
Nám delal hrozny průjem. Po vysazeni stolice zas normální. Takže už nekupuju.

Tak to věřím, taky si myslím, že ji Kendamil nesedl + třeba měla nějakou bakterií ve střevech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
4.1.19 20:59

@Lea2610 diky, zatim ne. Pockam do nedele a pokud to bude porad stejne vratime se k hippu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.1.19 21:08
@janickaIII píše:
@Lea2610 diky, zatim ne. Pockam do nedele a pokud to bude porad stejne vratime se k hippu.

Jasně chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.2.19 05:40

Kendamil ne!

Ahoj meli jsme ho asi 14 dni a hruza strašný křeče a vubec mi tim nespala… přešli jsme na nej. Z nutrilonu to zacalo taky tak jsme na obyc. Sunaru ase budeme zkouset ten ar sunar tak uvidime ale za.me.kendamil ne ac se tu vetsinou chvali… no jo kazde mimi snasi jinak 🙂 clovek musi jedine zkusit 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.19 15:07

Davkovani

Dobrý den . Mohu se zeptat , dávkování na krabice je 5 dávek za den což vychází skoro až po 5 hod ,to se mi zda teda dost . Dodržovali jste ?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.4.19 16:21

Ahojky, my ho máme třetí den, krásně voní a chutná, jen jak píšou stolice je řidší jinak žádné trable. Čekám co se bude dít dál, popřípadě pokud bude nějaké trápení tak zase dáme změnu ale doufám že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.19 20:50

Dotaz na kendamilk

Dobry den chtela Bych se zeptat dcwea bude mit mesic ba na sunaru complex zvraceni, boleni briska potom presla na hipp po konzultaci s lekarem ale po ani ne tydnu se to zaclo opakovat stejne jako u sunaru. Chtela bych prejit na kendamilk jake mate zkusenosti zacly vam ratolesti pribirat. Protoze mame problem i s pribiranim a uz jsme a toho bez radna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.19 15:22

My na Kendamil Organic 1 presli pred 5 dny a zatim si ho nemuzeme vynachvalit. Male ocividne chutna nebot od te doby zacala pekne pribyvat na vaze, kaka pouze kdyz ji ho toho pridame Espumissan (zatim), jednou denne davame Bio Gaia, od te doby skoro zadne kolikove krece, nekrouti se, ma daleko lepsi naladu, daleko mene breci, obcas trochu ublinkne ale proti tomu co bylo drive to je mnohem lepsi, proste se nam potvrdilo ze to je mercedes mezi umelymi mlecky. Predtim jsme zkouseli Nutrilon HA a po tom totalni prujem a zvracela, Nutrilon AR zase delal brutalni zacpu, HIPP HA taktez zvraceni a prujmy, HIPP AR zase kolikove krece, uz jsme byli zoufali a vypada to ze Kendamil nas zachranil. A chutna to opravdu jako mleko (sam jsem ochutnal), kdyz ted ublinkne tak to opravdu smrdi po zvratkach, predtim kdyz blila tak to vubec nesmrdelo, prijde mi ze ty ostatni odtucnena mlika jsou vetsi umelotiny. Todle je poctive plnotucne mleko. Cena je tedy vyssi ale co bychom pro malou neudelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
31.5.19 23:03

My kupujeme ne bio ale klasik 900g. 385,– v Dr max a taky jsme spokojený. Nevím jak velký je rozdíl mezi organickým a neor. ale i tak jsme nadmíru spokojený. Už jsme zkusili kaše od 4 měsíců a to se po nich může ztlouct! :) Hlavně je to kravské mléko a ne sójové, palmové a podobně. Za nás TOP! :) jinak jsme též byly na Nutrilonu Ha a to je hrůza, pak další značky a lituju že jsem syna,,mučila,, umělými hnusy když na trhu je tohle skvělé mléko. Je to o tom aby si člověk vše lépe zjistil než dětem něco začne podávat. Je to ponaučení pro příště. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová