Kendamil 1 - jaké máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
31.5.19 23:03

My kupujeme ne bio ale klasik 900g. 385,– v Dr max a taky jsme spokojený. Nevím jak velký je rozdíl mezi organickým a neor. ale i tak jsme nadmíru spokojený. Už jsme zkusili kaše od 4 měsíců a to se po nich může ztlouct! :) Hlavně je to kravské mléko a ne sójové, palmové a podobně. Za nás TOP! :) jinak jsme též byly na Nutrilonu Ha a to je hrůza, pak další značky a lituju že jsem syna,,mučila,, umělými hnusy když na trhu je tohle skvělé mléko. Je to o tom aby si člověk vše lépe zjistil než dětem něco začne podávat. Je to ponaučení pro příště. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.19 09:29

Ahoj chtěla jsem se zeptat mám miminko měsíc staré už bohužel nemůžeme kojit tak jsme používali chvilku nutrilon jenže potom mi někdy u toho jak jedl zvracel. Tak jsme přešli na kendamil recenze jsem viděla ze super kendamil měl 5 dávek a zatím skoro pokaždé po jídle odkrknul tak jak má a potom do půl hodky si trosku ublinknul myslíte, že se to ustálí?? Nebo máme přejít zase na jiné?

Příspěvek upraven 29.08.19 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.19 09:40

@janickaIII Ahoj mužů se zeptat jak to dopadlo s vama s tím kendamilem? Malý má měsíc kendamilu měl zatím 5 dávek a skoro pokaždé se trochu poblil nevím zda zůstat a počkat jestli si zvykne přešli jsme z nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.8.19 11:58

@Lucie.73925 ahoj, my jsme na kendamil vůbec pak nepřešli, protože měl pořád zelenou řídkou stoličku. Doktorka výtěry dělat nechtěla, tak jsme zůstali na Hipp HA, který měl z porodnice a bylo to naprosto bez problémů. To ublinkávání, ale může mít jiný důvod než mléko. Nedáváš mu toho třeba hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.19 12:15

@janickaIII aha. Nene pravé, že dávám tolik kolik je na krabici má měsíc a dávám 120ml vody a 4 odmerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
29.8.19 12:21

@Lucie.73925 dostala jsem od doktorky docela vynadáno, že dávám kendamil. Prý mám dávat už zavedená mléka. S těmihle prý nemají lékaři dostatečné zkušenosti. Ale to bych zas nebrala jako něco podstatného. Je to prostě jen její názor. Nebo zkus Hipp, prodávají i zkušební balení (třeba v DM).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.19 05:23

Dobrý den. Mám doma 3× Kendamil 1 900g, který už nevyuzijeme. Pokud by měl někdo zájem, prosím kontaktujte mě na pavla. kovar@email.cz. Levněji samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
10.1.20 05:20

Ahoj, synovi je 5m. Od cca 2 měsíců má na noc Kendamil 1,k tomu kojení. Teď má 5 měsíců a bohužel jsem musela přestat kojit úplně, tak dávám celý den UM. Je to cca týden, co je jen na UM a začal se budit hlady, třeba 3× za noc. Přijde mi, že ho nezasytí tolik jako mateřské mléko. Tak se chci zeptat, jestli nemáte některá zkušenost, že by se ro za čas srovnalo, nebo mám koupit jiné sytější mléko, popř. jaké? Starší byl na Bebě a spal mi krásně celou noc, ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
10.1.20 06:26

@Lychee13 není čas na první příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
10.1.20 06:58

@edding400 Ty už jí a sní dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
10.1.20 11:19
@Lychee13 píše:
@edding400 Ty už jí a sní dost.

aha, tak to může být jen takové období, kdy si zvyká, že už je bez kojení. Podle mého je kendamil jedno z nejsytějších mlék, co jsou u nás na trhu. Hladem by neměl mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
10.1.20 11:27

@edding400 Díky,zkusím vydržet ;) Teď mi prodavačka říkala, že mám zkusit dát na noc o odměrku navíc, ale to se bojím, abych ji neodrovnala ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.1.20 12:39

Kendamil je za me top. Objednavala jsem na netu, ted ho maji konecne i v dr.max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.20 10:00

Malá je na Kendamilu už víc než měsíc a stolici má v pohodě, každý den. Není vůbec nazelenalá. A prdi jak starý chlap :D takže za nás super, ale je pravda ze každému miminku sedne něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.4.22 12:52

Kendamil

Holky jaké mate zkušenosti s Kendamilem 1?
Budeme přecházet z Nutrilonu Profutura, kvůli problémům s briskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová