Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik Ahoj, mohla bych se tě optat, za jak dlouho ti přišla po nevydařeném stimulovaném ketu menstruace? Nám to taky nevyšlo, léky jsem vysadila už před třemi dny a pořád nic. Když jsem brala utrogestan, tak mi přišla skoro okamžitě. Začínám z toho být trochu nervózní ![]()
@Pajka89 já muslim že to kazfym dnem dostaneš. Kolik jsi brala utrogestanu?
Já jfu nakonec na ket teď v úterý. Ovulaci nemám ale yo prý nevadí když mám dobrou sliznici. Estrogeny neberu
@kratjana utrogestan jsem ted prave nebrala.. Tentokrat jsem mela estrofem a duphaston a stale nic
No tak vidis, drzim palce, at mas vic stesti nez ja ![]()
@Pajka89 Já duphaston vysadila v sobotu, to byl asi 11. den po KET, pže semi začalo dělat špatně a bolela mě hlava, jak mají psáno v nežádoucích účinkách. Dostala jsem to v úterý. Brala jsem přesně totéž co Ty
Ono se to tím zdržuje, takže asi nezbývá než čekat. ![]()
V pátek jsem byla na kontrole a včera jsem píchla Pregnyl a v pátek mám jít na KET. Není to dlouho? Podle mě jsem ovulaci měla včera, pže mě od rána bolel podbřišek a až večer jsem dávala Pregnyl. Nemáte s tím zkušenost? ![]()
@kratjana hodně štěstí na KETu! Je zajímavý, že nemusíš mít ovulaci. Mně právě dal ty prášky, pže jsem asi ovu neměla, tak abych neztratila další měsíc, kdyby zase nebyla. A když jsem ovulaci neměla, tak mi právě KET nedělal. ![]()
@Tofik mám dobrou sliznici, to je prý důležitý. Ovulace být nemusí na to je ten utrogestan má v sobě látky jako ovulace.
Podle mě pokud jsi byla v pátek na kontrole a pak jsi pichla pregnyl tak ovu být nrmohla když tě bolelo břicho. Po pregnyl vyvolá. ovulaci a ta by měla být do 36hodin nebo za 36hodin..a od té doby jdeš na zavedení za pět dnů jestli máš blastocystu.
Hele já z toho že nemám ovu jsem.taky nervózní ale píšou yo i na Heliosu. Já vhodim do repromedy
@kratjana já pregnyl píchala až v sobotu večer a už ráno v sobotu mě bolelo břicho. Tak si myslím, že už večer bylo po ovulaci. Asi si ráno zavolám do CARu, jsem z toho tumpachová ![]()
@Tofik klidně zavolej, lepší se desetkrát zeptat. Já při ovulaci nikdy nic necítila. Jestli jsem ji Teda někdy měla protože teď minimálně rok ji nemám.
@Tofik Už přišla dneska mrcha červená… a stojí to fakt za to, je mi na umření
Ale děkuju za odpověď
V pátek sis píchala pregnyl a až další pátek máš jít na ket?
Já s pregnylem teda nemám osobní zkušenost, ale taky se mi to zdá nějak dlouho.. Tak snad v caru vědí, co dělají ![]()
@kratjana Mě teda taky nechtěli udělat ket, když jsem neměla přirozenou ovulaci a místo toho mi dali léky na stimulovaný cyklus ![]()
@Pajka89 no yaky jsem se divila. Ale když to tak dělají i v jiném centru… Kam chodíš?
@Pajka89 jo jo, to jsem měla stejný. Taky jsem myslela, že padnu. Holt ty hormony uměle podávaný nejsou to pravý
Injekci jsem píchla v sobotu večer, takže asi čekal, že ovu bude dnes a mám zmrazený 4denní morulky, takže ten pátek by odpovídal. Jenže jestli ovu byla už od soboty od rána..já večer píchla něco na zdržení, kdo ví co se v tom těle teď děje. Sestra se zeptá doktora, mám zavolat v deset
@Tofik pak dej vědět. To jsem zvědavá. A to je car nebo tvůj gynekolog kdo tě chystá na transfer?
Já jsem děsně nervózní na zitra
@kratjana tak prý to ničemu nevadí. Takže v pátek jdu. Ty jdeš zítra? To konzultuju s CARem, obvod. gynekologa do toho vůbec nezatahuju
@Tofik jj ka jdu zitra na 11. Pretim nude akupunktura. Já chodila ke své gyndarce.ona s nimi spolupracuje
@Tofik @kratjana No tak kocky, hlavne at vam to tentokrat vyjde
Ja vam to snad zavidim
My jsme zase tam, kde jsme byli a dalsi pokus mozna koncem brezna..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.