Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
22.2.16 12:52

@Pajka89 děkuju :hug: já teda závidím všem, kterým se to povede a těm, který to nemusí řešit a otěhotní přirozeně. Ty si u toho ještě užijou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.2.16 13:22

@Tofik tak to je jasny, ze lepsi to maji ti, co to nemusi vubec resit :D Tak my si kolem toho taky,,uzijem" :lol: Skoda no, ze ne zrovna prijemne veci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.2.16 13:35

@Pajka89 no právě. Ale co bysme pro sebe neudělaly, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.2.16 16:28

Ket

Ahoj :D tak ja som 5 DC a 29.2.2016 idem do Prahy na kontrolne sono pred KET. Uzivam estrimax na rast sliznice tak dufam ze uz bude vsetko ok. Toto uz bude tretie sono. Mame dvoch mrazackov z 1 IVF. Po nom mame dcerku. :srdce: Cakali sme na nu desat rokov a chceli by sme este surodenca. Dufam ze rozmrazenie sa podari a ujme sa aspom jedno. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.2.16 16:39

Ket

Inak holky neviete mi niektora povedat ci su bolesti krizov a podbuska po uziti estrimaxu normalne? Uzivam ho 3× denne a obcas je to vazne sila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.2.16 17:24

@Tutulka tak to jetusim. Četla jsi leták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.2.16 19:30

@Tutulka Taky nemam zkusenost s timto lekem, ale rekla bych ze u leku plneho umelych hormonu na rust sliznice to asi nebude nic moc neobvykleho… Nebo si radeji zavolej do caru, jestli je to jeste normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.2.16 20:34

Ket

Ahoj holky tak v letaku o bolestiach nic neni ale je tam zmienka o nadymani. Je pravda ze sa citim ako nafukli balon a to dokaze riadne potrapit :(. no nasadila som espumisan a feniklovy caj. Tak uvidime ci to pomoze. Ak nie budem volat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.2.16 20:44

@Tutulka zkušenosti nemám a určo bych si zavolala do CARu. Lepší zavolat zbytečně než něco podceňovat, si myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.2.16 11:19

@kratjana tfuj tfuj tfuj, ať se brouček chytí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.2.16 14:45

Ket

Tak nakoniec sa z toho vyklubal problem s ladvinami. :,(
Tak dufam ze to nebude problem a na ket budem moct ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.2.16 15:39
@Tofik píše:
@kratjana tfuj tfuj tfuj, ať se brouček chytí :palec:

Ahoooj. Už jsem doma a doufám že se kuliferda chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.2.16 20:39

@Tutulka já bych se radši vyléčila, jestli Tě to opravdu tak moc zlobí. Já teda minulý měsíc tak měla problémy s močákm, já to mám chronický od dětství a dr. mi řekl, že to ničemu nevadí. Mě teda bolel levý močovod. Doporučil mi Blokurimu, je to přírodní, ale drahý jako blázen. Mně se nechtějí brát atb kvůli tomu, takže to léčím jen bylinkami. A tahle Blokurima fakt pomohla. Musí se taky hodně pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.2.16 14:26

KET

Ahoj holky všem vam držím palce. :) Já jsem po KET 2 embryí třetí den a modlim se, aby to vyšlo Chodíte některa do IVF centra v Plzni? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
24.2.16 14:29

@Eva1976 tak držíme palce! Já jdu v pátek. Do Plzně nechodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.