Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pajka89 děkuju
já teda závidím všem, kterým se to povede a těm, který to nemusí řešit a otěhotní přirozeně. Ty si u toho ještě užijou ![]()
@Tofik tak to je jasny, ze lepsi to maji ti, co to nemusi vubec resit
Tak my si kolem toho taky,,uzijem"
Skoda no, ze ne zrovna prijemne veci.. ![]()
Ahoj
tak ja som 5 DC a 29.2.2016 idem do Prahy na kontrolne sono pred KET. Uzivam estrimax na rast sliznice tak dufam ze uz bude vsetko ok. Toto uz bude tretie sono. Mame dvoch mrazackov z 1 IVF. Po nom mame dcerku.
Cakali sme na nu desat rokov a chceli by sme este surodenca. Dufam ze rozmrazenie sa podari a ujme sa aspom jedno.
![]()
Inak holky neviete mi niektora povedat ci su bolesti krizov a podbuska po uziti estrimaxu normalne? Uzivam ho 3× denne a obcas je to vazne sila. ![]()
@Tutulka Taky nemam zkusenost s timto lekem, ale rekla bych ze u leku plneho umelych hormonu na rust sliznice to asi nebude nic moc neobvykleho… Nebo si radeji zavolej do caru, jestli je to jeste normalni.
Ahoj holky tak v letaku o bolestiach nic neni ale je tam zmienka o nadymani. Je pravda ze sa citim ako nafukli balon a to dokaze riadne potrapit
. no nasadila som espumisan a feniklovy caj. Tak uvidime ci to pomoze. Ak nie budem volat. ![]()
@Tutulka zkušenosti nemám a určo bych si zavolala do CARu. Lepší zavolat zbytečně než něco podceňovat, si myslím ![]()
Tak nakoniec sa z toho vyklubal problem s ladvinami. ![]()
Tak dufam ze to nebude problem a na ket budem moct ist.
@Tofik píše:
@kratjana tfuj tfuj tfuj, ať se brouček chytí
Ahoooj. Už jsem doma a doufám že se kuliferda chytne
@Tutulka já bych se radši vyléčila, jestli Tě to opravdu tak moc zlobí. Já teda minulý měsíc tak měla problémy s močákm, já to mám chronický od dětství a dr. mi řekl, že to ničemu nevadí. Mě teda bolel levý močovod. Doporučil mi Blokurimu, je to přírodní, ale drahý jako blázen. Mně se nechtějí brát atb kvůli tomu, takže to léčím jen bylinkami. A tahle Blokurima fakt pomohla. Musí se taky hodně pít
Ahoj holky všem vam držím palce.
Já jsem po KET 2 embryí třetí den a modlim se, aby to vyšlo Chodíte některa do IVF centra v Plzni? ![]()
@Eva1976 tak držíme palce! Já jdu v pátek. Do Plzně nechodím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.