Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evineczka co to máš za test, není to test s citlivostí 25?
Mě se nejvíc osvědčily Mamatesty. Jako takhle - ono když není moč koncentrovaná ( chodíš často na wc), tak to myslím může takhle na začátku sílu té čárky ovlivnit ![]()
Kolikátý den jsi po ketu?
@bezinka.11 ja doufam, ze kdyz uz je mimco poradne zavrtany, ze se udrzi! Musime verit!
ale taky se silene bojim, aby test nezeslabnul ![]()
@Evineczka píše:
Teď v 8 hodin jsem v práci dělala ještě tento. Ale je to proste málo. Já jsem úplně v háji. Tak jsem tomu věřila
Máš pořád stejné testy? Nemá nižší citlivost? Hodnota toho progesteronu mi přišla dobrá.
@Maky1234 píše:
@Evineczka co to máš za test, není to test s citlivostí 25?
Mě se nejvíc osvědčily Mamatesty. Jako takhle - ono když není moč koncentrovaná ( chodíš často na wc), tak to myslím může takhle na začátku sílu té čárky ovlivnit
Kolikátý den jsi po ketu?
Kdyby to byl s citlivosti 25 tak to divny neni. Jestli je to 10, tak uz to divny je, ze to nesili ![]()
Je to citlivost 10 je to v prdeli. Moc byla už asi naredena ale i tak už by to mělo být silnější. Ano nevím jestli mám čekat do pátku na krev a nezajit zítra. Ještě Pisnu do caru.
@Evineczka Tak to je fakt asi v prdeli. Zavolej si do caru a uvidíš, co ti řeknou. A ozvi se, myslíme na tebe!
@Evineczka držím palce, ať je to jenom tím, žes byla víckrát na wc! ❣️ a dej vědět, co řekl car
@Toluma v neděli jsem testovala a to i tím digi a to bylo ještě v pořádku. A dnes jsem 11 den a skoro nic. S tím už nic nenadelam. Je třeba bojovat dále 🙏
Ahoj holky, tak ja se do babyboomu nepřidám
byl jsem na krev a nic…nechala jsem si nabrat i progesteron a u netěhotné by měla být hodnota do 2,5 a já ji mám 111…vůbec tomu nerozumím, ale mám ještě posledního mražáčka, tak si asi pro něj hned půjdu…máte některá zkušenost s tím progesteronem? Ta hodnota mi totiž přijde šílená, když to neklaplo ![]()
@maflik no, ale tak brala jsi léky s progesteronem, tak to bude tim