KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
16.2.21 19:36

@Petra Star
Ta hodnota byla 3,7 v pondělí, folikul 24 mm, Ovitrelle v ten den večer a další úterý byl KET 6 denní blastičky. Podle toho co píšeš to bylo asi pozdě, já byla vlastně zavádět až 21 den cyklu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 19:42

@maflik To bylo hrozne pozde! 24 mm! se zblaznili? 17 mm bohate staci, Ovitrelle to nacasuje. A navic ten progesteron uz napovidal zacatek lutalni faze. Ten sis nechala merit sama nebo ti ho brali oni? Co to mas za doktory? :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
16.2.21 19:57

@Petra Star taky doufám, ze posledníček už bude ten pravý. Musí 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.21 20:00

@Petra Star
To jsem si vyžádala od doktora, protože u 4.pokusu jsem ho měla ten progesteron 14 a KET mi zrušili…já měla 18 mm už v pátek a pořád se mu zdálo málo…já už nevím co dál…zdravá, chlap zdravý a 6 pokusů. Máme posledního mražáčka a asi konec, protože nevím jestli ušetříme na 5. ivf…ze 4. mi nezůstalo nic a to ze mně vytáhl osm vajíček. Zkusil jinou stimulaci, byla jsem jak pokusný králík…a mlčela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 20:32

@maflik Tak je to ale blbec, protoze 18 mm je uplne v poradku. 24 mm uz je moc. A navic jsi tam teda nesla ani v pondeli, ale az v utery, kdyz v patek bylo 18mm? Nechal ti nabrat progesteron, ale pak vubec nevyhodnotil zvysenou hladinu, to nemusel nabirat, ne?
Ja bych si snad vyzadala penize za zpackany KET. To je snad i na revizniho lekare - nevim, jak se to dela, ale maji ho pojistovny treba… Ted za to fakt muze ten doktor, ze vam nedal ani sanci, aby se chytlo.
Posledniho mrazacka si fakt osefuj, idealne zmen doktora v ramci centra. V jakem jsi centru? Prevazek kvuli KETu jinam se asi nevyplati.
No, a co dal.. Musi to klapnout. A muzes zkouset nativy, jako ja… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.21 20:37

@Petra Star
Já měla jen dva stimulované, jinak nativ…a chodím do gyncentra do Ostravy…nevím co mu mám teď říct, debilovi…prostě vidí jenom peníze…nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
16.2.21 21:05

@maflik Ja ti nechtela zkasit uz tak pokazenou naladu. Ale tohle je potreba si bohuzel ohlidat, nejsi prvni, komu chteli/udelali KET, kdyz byl folik nad 20 mm. Je to velky risk! Je potereba si uvedomit, ze nikdo nepredpovi, kdy to praskne. U stimulace se prasknuti potlaci pichanim antagonisty (nepr. cetrotide) ale v prirozenem cyklu ne.
Mne delali nativ pri 17 mm, obebrali zrale vajicko (blasta nebyla) a pak hned v tom cyklu KET posledniho a chytlo se (no, pribeh mozna znas, lizu si rano po zamlklem). Takze tech 17 mm a sliznice v pohode. Pokud nativ „neumi“, tak je jistejsi ten stimulovany, tam to snad nejde pokazit. A pozor, sestidenni je lepsi davat stejne jako petidenni, protoze vyvojem odpovida petidennimu, je trochu opozdene.
Ja moc neznam lidi z Ostravkeho regionu, ale uz jsem asi zanamenala nejake negativni reakce. Zkus Olomouc - klidne konzultovat i prevoz toho posledniho, ale to je asi zbytecne drahe. Kdyz si to pohlidas, tak to priste snad nezpackaji.
V Olomouci pak maji ty nativy relativne levne, co psaly nektere holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.21 21:30

@Petra Star Díky za rady, už jsi připadám jako blbec, řeším to 4 roky a pořád tomu nerozumím…prostě debil…převážet nebudu…už to u něj doklepu a pak uvidím co dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.21 21:40

@Maky1234 ahoj,muzu se zeptat, u koho jsi byla na konzultaci? Cekala jsi dlouho na termin? Delali Ti nejake odbery, stery apod.? A rovnou jste zazadali pojistovnu o IVF? To je rychlost :potlesk: a o te genetice embryi a platbu na pojistovnu rozhoduje kdo? Genetik??? Diky za pripadne odpovedi…drzim moc palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2717
16.2.21 22:00
@Anonymní píše:
@Maky1234 ahoj,muzu se zeptat, u koho jsi byla na konzultaci? Cekala jsi dlouho na termin? Delali Ti nejake odbery, stery apod.? A rovnou jste zazadali pojistovnu o IVF? To je rychlost :potlesk: a o te genetice embryi a platbu na pojistovnu rozhoduje kdo? Genetik??? Diky za pripadne odpovedi…drzim moc palce :mavam:

Ahoooj, já už jsem pacientkou Apolináře dlouho, nějakých 6 let určitě…už mám od nich syna a teď budu bojovat o druhé. Jinak na objednání na tu konzultaci je potřeba počítat tak měsíc a kus, měsíc a půl tak…
O tom, jestli se bude dělat genetika páru a případně jestli se bude dělat i genetika embryí rozhodoval lékařka, se kterou jsem konzultovala další postup…mám za sebou 2 potraty, z cyklu, ze kterého mám syna, mám za sebou 6 neúspěšných ketů…to doktorce připadalo jako dostatečný důvod ke genetice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4905
16.2.21 22:16

@Petra Star U mě je otázka, co pomohlo, no. Jestli vysoký dávky Gonalu, testosteron, inositol (ale ne v nějaké vysoké dávce), nebo prostě všechno dohromady. Ale já mám teorii, že nereaguji na preparáty s LH. Protože první stimulaci jsem měla jen s Gonalem, sice nebyla nijak extra výtěžná (8 foli, 5 vajec), ale minimálka s Fostimonem 0 a stimulace s Menopurem/Fostimonem (teď nevím) taky 0…a je prostě divné, že nevyrobím nic a pak najednou 16 foli a 13 vajec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
16.2.21 22:54

@Maky1234 no konecne se to hnulo 👏 👏 👏moc držíme palecky 😍 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.21 23:20

@Srabek :D moc děkuju :srdce:
Tak obavy tam jsou, to nebudu tvrdit, že ne…hlavně už nechci zažít žádnej potrat :,(
ale pravdou je to, že kdo nic nezkusí, taky nic nezíská :think:
pozdravuj princeznu :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
16.2.21 23:30

@Maky1234 no ta ted uz diky bohu spi 😂 🤣 ty zuby sou hroznej previt ???? ani prevliknout sem ji nestihla 😂 🤣 hlavne nam dej vedet i kdyz se snažíme občas nakukovat :* :* :srdce: Tohle si nenechame ujít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
17.2.21 01:03

@Maky1234
Ted frci jeste Q10, pak ory Dhea ci jak (ta se ale u nas neprodava) a jeste jsem narazika na zminku o omega 3 mastnych kyselinach. Jo a vit D - toho stejne ma vetsina nedostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí