Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bezinka.11
Jsem z FM, nedokážu si představit jezdit třeba do Brna a Mnichov
to vůbec…ale jestli tenhle 7. pokus nevyjde, Olomouc je favorit, i když ještě nejsem rozhodnutá…5.ivf bez pojišťovny asi spousta peněz…mám měsíc čas, na nějaké rozhodnutí ![]()
@Evineczka
ach jooo…no nedá se nic dělat, než se prostě oklepat, zvednout a jít dál ![]()
@Toluma no dopr…
![]()
To je záhada u vás fakt…neměli byste nakonec fakt lepší zkoušet to přirozeně? ![]()
@Maky1234
To zkousime v mezidobi. Ale od tevize byli jen 2 mesice, kdy to slo. Jinak se vajicka valela v laborce
@maflik ty jsi z FM? Já tam odtud pocházím.😉 teď jsme ale 6 rokem v Pardubicích.
Holky nemáte prosím Vás některá zkušenosti, zda když beru Estrofem můžu brát Wobenzymem? jestli to třeba něčemu nevadí. diky za info
Holky, tak já už zase špiním… A je mi jasný, jak to bude pokračovat… Potratím vždycky ve stejnou dobu, jako přes kopírák… My se toho prcka snad nikdy nedočkáme
![]()
@Hnědočka vsak spineni nic neznamena, spinit muzes a prcek se muze v klidu udrzet! Jednou to musi vyjit a neznamena to hned, ze odejde.
@DandátkoP ne s mojí předchozí anamnézou… 2×těhu a pokaždé ve stejné době špinění, krvácení a potrat… Tentokrát to vypadá na naprosto stejný scénář… ![]()
@Hnědočka neboooooj, ještě se přece nic neděje! chápu tvoje obavy a strach, ale na začátku mělo špinění mnoho holek z těch, co už mají miminka u sebe… zkus být v klidu, už kvůli miminku…držím palce!
@Hnědočka no to snad neee!
Holky, vy mě desite. Jsem chvíli za vámi a mám strach, že to potratim taky, to je děsný. Partnerovi už s tím lezu na nervy. Dneska už mi rikal: " to nejsou klíče, abys to ztrácela. Přestaň blbnout a bude to dobry". Ale stejně mám strach, jak to tu čtu…
Zítra ráno jdu na UZ do CARu, tak uvidíme… Nic horšího než, že to zase nevyšlo už se stát nemůže… Ale je to lepší než odpoledne a nepřešlo to do klasického krvácení, tak šance snad ještě je…