KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3046
20.2.21 14:37

@Hnědočka a už je to naplno? Je mi to strašně líto a přesně vím jak se citis. 😔 Chjo to je tak nespravedlivé 😡 Kolikrat už se ti to stalo? A u vás je nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.2.21 14:42

@Hnědočka to snad neni mozne :,( to uz je po 3. snad vid? To uz proste neni nahoda, to musej nejak resit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
20.2.21 15:00

@Hnědočka
hee ted v jedne dizkuzy holka psala, ze se to udrzelo i pres normalni MS. ale HCG roste pomaleji, tak taky teprve uvidi.
a mas poradne vysetrenou tvou imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.2.21 16:05

Návštěva zubaře po KET

Ahoj holky. Potřebuji poradit a možná i uklidnit :,( Jsem trochu zoufalá - v pátek jsem podstoupila KET, vloženy byly dvě třídenní embrya. Připlatili jsme si jak asistovaný hatching tak embryo glue. Můj problém ale je, že mě strašně chytly zuby. Respektive mě pobolívá celá levá strana shodou. Shodou okolností mám jít v úterý k zubařce, ale vím, že když jsem tam byla vloni v prosinci, říkala, že mi bude muset vytáhnou osmičku a že bude muset taky opravit pár plomb. Jeden zub, který se jí nezdál, tehdy spravila hned. Objednala mě tehdy na únor a řekla, že se pak domluvíme, co a jak. Počítala jsem s tím jako více méně s běžnou prohlídkou, kde se konkrétně domluvíme, jestli tu osmičku vytáhnout, případně kdy nebo jestli ještě počkat. Teď mám ale strach, že řekne, že musí ven, nebo že se mi tam objevil nějaký kaz, který musí hned řešit. Bolest je snesitelná, vyplachuju pusu řepíkem, ale skoro to nezabírá. :zed: A já se bojím, že kvůli tomu teď KET nevyjde :(. Máte některá zkušenosti, nějakou radu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.2.21 16:15

Imumologii mám a není tam nic, co by bránilo otěhotnění nebo ovlivňovalo průběh těhotenství. Vajíčka máme darované, takže těžko říct, jak je na tom dárkyné s genetickou výbavou… Když jsem to chtěla nějak řešit, bylo mi řečeno, že není jak… Že je to prostě příroda, že v tomto období zanikají embrya s chromozomální vadou… Genetiku na embryích nemáme. Je to potřetí, co jsem otěhotněla a ve stejné době době potratila. S UZ nebudu čekat do úterý, ale půjdu hned v pondělí… Krvácet jsem přestala, protože jsem si dala Utroš a Estrofem navíc, ty to drží, na jak dlouho…Nevím… Ale asi stačí, když to podrží do pondělí, kdy půjdu na UZ, Texl mi řekne, že embryo není a vysadím léky… Už nevím, jak víc to řešit, jaký vyšetření nebo jak líp se připravit, ale s každým dalším takovým pokusem mi ubývá sil a chuť něco dál zkoušet… Nevím, jestli by bylo řešením změnit centrum a lékaře, pravda je, že Texl má jako jediný alespoň nějaký úspěch v podobě pozitivního testu… Ninak nikdy nikdo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.21 16:23

@Hnědočka proc vam neudelali genetiku embryi??? Nechapu…

• Citovat
  • Upravit
328
20.2.21 16:40

Protože u darovaných se dělá jen ve výjimečných případech… Měla jsem 4 různé dárkyně… A nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
20.2.21 18:19

@Hnědočka
No a taky ma ty vajicka bejdrazsi, co jsem cetla.
Hele tak fakt nevim. A vsechny tri tehotenstvi byly z vajicek id stejne darkyne? Kolik uz mas teda za sebou transferu z darovanych?
Hematologii a stitnou zkazu vysetrenou mas, asi jo, vid?
A poradne vysetreni spermiigramu? Tu imunologii mas hloubkovou, od imunologa pres reprodukci? Jinak uz me nic nenapada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.2.21 19:03

@Toluma nejdražší jo, ale měli jsme od něj od dárkyně 7 vajiček, to jsme nikdy neměli… Ve všech předchozích 3 pokusech se odebralo od dárkyně vajíček dost, ale po kultivaci „kupodivu“ zůstaly max 2, a to to druhé pochybné kvality… On je sice drahej, ale… Když jsme to ve finále spočítali, vyšel nás nejlevněji
Imunolgii mám, spermiogram je dělaný jen v centru, štítka je ok…
Já už taky nevím… Jsem z toho zoufalá
Tranferů dohromady 8, od 4 různých dárkyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
20.2.21 19:05

@Hnědočka a stěry na pohlavní choroby a tu debilni ureu mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.21 19:14

@Hnědočka a zkoušeli ti dát k tomu píchat Clexane? Já taky potratila v 6.tt s DV. Když můj doktor z CAR mluvil s doktorkou z Obilňáku, která tam má poradnu pro rizikové těhu, tak mu doporučila, ať mi dá k utrošu ještě Clexane. A je fakt, že další KET úspěšný, máme skoro 4letého kluka.

• Citovat
  • Upravit
7486
20.2.21 19:44

@Hnědočka
Mas od nej 7 vajicek nebo 7 embryii?
A ty tehotenstvi jsou id stejne darkyne?
Spg teda na apoptozu a fragmentaci mate? Mas ve stitce i pritilatky? Tu hematologii? Imunologii od reprodukcniho imunologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.2.21 19:44

@Evineczka to máme, ale na prvním KETi jsme byli před rokem, tak to budu chtít určitě znova… Zkoušeli jsme Clexane, Anopyrin… Vždy stejný scénář :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
20.2.21 20:42

Tak to je asi tedy spis špatnou genetikou embryjek 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
20.2.21 20:48

@Hnědočka :( :( to ne :( držím palce, ať je to jen hematom a mimi tam pořád je :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí