Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
tak se musím pochlubit. Mám strašnou radost. Snad prcek vydrží
![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat? Dnes jsem pichala první injekci bemfola, dostala jsem ještě fraxiparine, ale ten mám píchat až od 6dc, meli ste to tak taky? Děkuji za odpověď
Ahoj holky, úplně jsem zapomněla dát do diskuze. Po 5 letech snažení, dvou mimodeloznich se nám v listopadu narodil náš chlapeček Elliot. ![]()
Tak to nevzdávejte. Mám nižší AMH, vysokou imunitu a stejně se to jednou zlomilo.
Teď čekám až dokojim a čeká nás ivf na sourozence ![]()
@romca1403
drzim palce, to je poradna lajna ![]()
@Lamicka2016 no, tak to je parada! Moc gratuluju!
@Maky1234 Hele, ja myslim, ze ted to stejne zrusi vlada. Jdem dneska 2DC a doufam, ze bude nativ (opu), ale spis to vypada, ze se budeme snazit doma…
Ups, uz to vypada, ze bych se mela aspon objednat a zapomnela jsem…
Ahojky holky. Moc děkuji všem, co na mě myslely nebo poradily… U nás to, bohužel, zase nedopadlo… V pondělí na UZ nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice a HCG kleslo z cca 2500j na 1700j. Vysadila jsem léky a čekám, až se tělo zase vyčistí… Chvilku jsem si pobrečela a nabrala nové síly… Dneska mám konzultaci s Texlem a uvidíme, co bude dál. Ještě jsem měla blbý nápad vzít si službu na pohotovosti, kde jsem se včera málem složila pro masivní krvácení, asi prdla nějaká malá cévka a nechtělo se to zastavit… Tak jsem si obsadila jedno pohotovostní lůžko a chvilku si poležela s TK 80/40 a kolapsovým stavem… No, pro příště vím, že brát si službu hned po potratu je fakt blbost… Ale…
Všem moc děkuji za podporu, já teď sice vůbec nevím, co bude dál, jestli má cenu zkoušet další IVF s DV nebo ne, ale třeba to nějak vymyslíme…
@Hnědočka je mi to moc líto 😔 hlavně buď na sebe opatrná. Uvidíš co ti řekne mudr. Držím palce ať se dobře rozhodneš a nevzdate se. Jednou se musí stesti obrátit i na nás.
@Hnědočka ách jo, to snad neni mozny, to je cely jak zly sen.
Drz se!!
@Hnědočka no doprčic
je mi to moc líto ![]()
držím ti palce, nech to chvíli uzrát a věřím, že sílu v sobě zase najdeš ![]()
@Petra Star já jsem dneska volala k Apo s tím, jestli to není problém o měsíc posunout, tak prý není, jen si musím pohlídat expiraci léků.
Rovnou jsem se ptala, jestli mají nějaký info, že by museli zavřít a sestřička říkala, že zatím nic ![]()
@romca1403 super, potichu gratuluju, jak dlouho jsi po transferu?
@Lamicka2016 ten je krásnej broučínek
veliká, obrovská gratulace ![]()
@Maky1234
Teprve 9 dne. Ale i tak mám hroznou radost, že jsem se dostala k první metě ![]()
@Hnědočka je mi to moc lito, ze to zas nevyslo. Bohuzel, jak jsem si psala, aby tentokrat bylo vice stastnych zprav z tech pozitivnich testu nez minule, tak jsem se bala, ze to zas nektere z vas nevyjde a byly jste dve
Je jasne, ze my, co uz se snazime dlouho, mame proste horsi prognozu. Ale obcas nas nejaka stalice opusti a zaradi se mezi prosperujici tehotne. Snad uz to brzy budes ty! ![]()
@Maky1234 Hm, tak oni zatim nic nevi, to bychom vedeli taky, se dozvime az z novin zase… Ale ocekavam, ze to bude zas blby. Ja to chapu, situace je fakt horsi nez kriticka, takze neco se zas udelat musi.
@romca1403 na devaty den fakt parada ![]()