KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
24.2.21 22:11

@Hnědočka
A tech 7 embryjek jste meli z kolika vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.2.21 22:23

@Toluma Tuším, že z osmi. Ale jistá si tím nejsem. Každopádně určitě jich nebylo víc, jak 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
25.2.21 07:36

@Hnědočka
no takze vajicka mela kvalitni, kdyz prakticky z kazdeho je blasta. otazka je, jak kvalitni ty blasty jsou. :think: pokud ti teda Texl rekl, ze jsou vhodne k biopsii, tak uz by mely byt expandovane. tak se ho schvalne zeptej, jake ty blasty jsou.
rekla bych, ze kdyby tam byla nejaka vada, tak odpad bude vyssi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
25.2.21 07:55
@Toluma píše:
@Hnědočka
no takze vajicka mela kvalitni, kdyz prakticky z kazdeho je blasta. otazka je, jak kvalitni ty blasty jsou. :think: pokud ti teda Texl rekl, ze jsou vhodne k biopsii, tak uz by mely byt expandovane. tak se ho schvalne zeptej, jake ty blasty jsou.
rekla bych, ze kdyby tam byla nejaka vada, tak odpad bude vyssi :think:

Hele z toho jak tady ctu, tak stojim za nazorem holek. Podle me musi byt problem jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.21 09:52

@Petra Star ahoj, tak jen pro info…potvrdili mi, ze by jeste pockali do menstruace max 2 tydny, pak mam urcite dorazit na UTZ. Nabizela mi injekci, ktera by mohla obsah vypudit, ale zatim jsem ji nechtela a zkusim vyckat na menstruaci..
Drzim Ti palce, at jsi co nejdriv pripravena k dalsimu boji :mavam: Dekuji za reakci, byla jsi jedina :hug:

• Citovat
  • Upravit
1681
25.2.21 10:29

@Hnědočka 🥺moc mě to mrzí, ze to zase tak dopadlo. Taková malá tajná radost, když je testik pozitivní, ale ten strach a obavy tam jsou.Je to těžký, co dal. Nedávno jsem taky řešila co dal s embryi (dvě po dvou),z várky, ze kterého jsem měla už dva potraty a nechala jsem je zlikvidovat. Měla jsem strach je použit. Teď jsem měla konzultaci v novém car a dr mi to taky nedoporučoval a ani rozmrazit udělat PGS a znovu zamrazit. Takže jdeme do noveho IVF komplet s genetikou embryi.
Ať je brzy lepe🙏Co konzultace v jihem car v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
25.2.21 10:41

@Hnědočka Ja myslim, ze je dobre mit vyloucene geneticke vady. Nemusi byt od darkyne, ale od muze. Proste informace navic. Ale sla by udelat biopsie, to embryo zavest a dozvedet se vysledek pozdeji. Pokud by nebylo v poradku, tak vysadis leky. Neni to mozna optimalni, kvuli te nejistote, co budes mit, ale usetri se to mrazeni.
A mozna jeste otestovat NK bunky, jestli se po opakovanem pokusu nezvysili… Nebo plnou imunologii.
A oni ti nedokazou rict, jestli darkyne uz nekomu pomohla k diteti? Sice se z tolika blastocyst nezda pravdepodobne, ze by darkyne mela prblem, ale nekdy muze byt nahoda fakt az neskutecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
25.2.21 11:07
@Anonymní píše:
@Petra Star ahoj, tak jen pro info…potvrdili mi, ze by jeste pockali do menstruace max 2 tydny, pak mam urcite dorazit na UTZ. Nabizela mi injekci, ktera by mohla obsah vypudit, ale zatim jsem ji nechtela a zkusim vyckat na menstruaci..
Drzim Ti palce, at jsi co nejdriv pripravena k dalsimu boji :mavam: Dekuji za reakci, byla jsi jedina :hug:

Hele já bych možná na procisteni zkusila bylinky Kokošku pastusi tobolku. Čaj nebo tinkturu. Já použila po potratu abych nemusela na revizi a krásně me vycistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
25.2.21 14:17

@Evineczka Dik, mam ted nejaky zensky cas, ale kokoska tam teda neni. Mrknu. Ale zatim teda MS jede fest, tak to sand bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.2.21 14:25

Ahoj holky, vím, že máte spoustu zkušeností a proto se chci zeptat, jestli některá víte, proč je vysoký progesteron? Hledala jsem na netu a nic jsem nenašla :think: Většina holek progesteron potřebuje a já ho mám evidentně na rozdávání :think: Dvakrát mi zrušili KET kvůli vysokému progesteronu a já pořád nevím, čím to je a evidentně ani doktor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
25.2.21 14:29

@maflik a to ho mas tolik, ze to rusi jo? Ja beru utrogestan 2-2-2 a picham prolutex jestec, takze vse progesteron a kdyz jsem se zeptala doktorky, zda to nemuze byt moc, tak mi rikala, ze progesteronu nemuze byt nikdy tolik, aby to vadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.2.21 15:06

@DandátkoP
Já měla jednou hodnotu 14 před KET a bylo to už moc…podle toho, jak psala Petra star melo by to byt 0,5-0,8 a ja to měla v těch jednotkách 4,41…prostě bych chtěla znát důvod proč tak moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
25.2.21 16:34

@maflik
a tymas KET stimulovany nebo v nativu? jesti si dobre pamatuju, co psala Petra star, tak se progesteron zvedne po ovulaci. takze v tom prirozenem jde tusim o to, ze uz je po ovulaci a nebude mt sliznice takovou receptivitu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.2.21 17:20

@Toluma
V nativu a stejně tak vysoký. Takže chápu správně, že u mně třeba asi zavádět dříve? Prostě mám ho hodně asi pořád, ale nevím proč… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
25.2.21 18:49

@maflik no, radsi zopakuj, v jakych jednotkach ti to merili. Protoze 1 ng/ml = 3.18 nmol/l.
Ale i pokud ta hodnota je v nmol/l tak je to moc, pred ovulaci ma byt pohodlne pod 1 ng/ml, tedy pod 3.18 nmol/l.
Pokud jsi ho mela zvyseny a navic uz jsi mela folik 24 mm, tak ti to proste pozde nabrali a pozde nacasovali KET. kdybys mela odber krve pri foliku treba 16mm, tak by byl progesteron pravdepodobne nizsi. Zajdi si na odber okolo 9-10DC a uvidis, jestli ho mas vyssi porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí