Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, snad nebude vadit, že se zeptám tady…
po porodu se mi ustálil cyklus na 32 dní (před těhotenstvím jsem měla cykly 29-60 dní
) teď bychom rádi pořídili druhé škvrně do party a měla bych mít tedy v dohledné době KET… jen si prostě nepamatuju ten postup, teď jsem objednaná na 10 DC na UTZ, co bude následovat pak, pokud chce doktorka zkusit, zda by to nešlo v nativu???
Předchozí pokusy se o nativ ani nikdo nepokoušel a vždy jsem měla nasazen hned od začátku cyklu estrofem. Myslím, už si to moc nepamatuju… ![]()
@kaiserin Jsou v databazi zamestnancu VFN. Musis vybrat konkretni osobu.
@Petra Star Jo, tyhle maily mám. Myslela jsem, zda je nějaký obecný. Dík.
@Chrochča V tom 10DC se koukne, zda to vypadá na ovulaci a podle toho buď naplanuje KET (nekdy s Ovitrelle) a nebo tě pozve ještě jednou ![]()
@kaiserin a nevíš kolikátý cca den cyklu se Ket provádí? Ve stimulovaném cyklu se myslím čekalo jen na sliznici a to bylo třeba i 28 den
@kaiserin taky jsem vždycky volala…leda zavolat a poprosit o email ![]()
Tradá dámy
zítra startuju s Gonalem, prosím všechny o držení všech palců, budu to potřebovat
![]()
@Maky1234 drzime palce i s malou. Doufam ze uz to konecne vyjde. ![]()
@Chrochča To prave je závislé na té ovulaci. Pokud bude 14.den a 5denni embryo, tak cca 19.den a tak podobně. Ja ovulaci nemám vždy, tak jsme krom jednoho pokusu o nativ, dělali jen stimulovane (a transfer byl posledně uz 14DC) Ale holky třeba budou vědět víc.
@maflik @Renata1991 @kaiserin holky jste moc hodné, vážím si toho ![]()
@kaiserin ahá… takže od ovulace se odpočítá stáří embrya a v ten moment se vloží… jasný… to dává smysl… já jsem právě nechápala, jak poznají kdy je ten správný čas…
@Maky1234 Tak at to pekne roste!
@Chrochča v nativu by te tak dlouho nemeli nechat cekat, kdyz nebude rust folik do rozumne doby, vyhodnoti to jako anovulacni cyklus. Vsak oni ti to na prvni konzultaci vysvetli, kazdy to ma troch jinak. Tak drzim palce, at se chyti!