KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
7.3.21 23:13

@Srabek Tak to doufám, že pořád budeš chodit sem do skupiny, abych ti na č. 2 mohla fandit jako blázen :kytka: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
8.3.21 08:40

Ahoj holky, chci se optat máte někdo zkušenost s imunologie?? Nebo s vadou embrya? Kolik to stojí a kdy to dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
8.3.21 09:21

@Maky1234 no tak včera sme se začali snazit doma ale to nehrozí 🤣 😂 🤣 jinak se neboj me se jen tak nezbavite 😂 🤣 😂 a taky si pockam na zprávy o tvým porodu :wink: ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
8.3.21 09:45

@Srabek hele nikdy nevíš, proč by se vám doma nemohlo podařit? :andel:
Děkuju, snad se někdy dohrabu už výsledku :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.3.21 11:21

@Srabek aby ses nedivila. Naše zkusíme to doma bude mit ve čtvrtek 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.3.21 12:08

@Renata1991 :palec: krasne rostou ty vase deti.
my se taky ted snazime doma. Za 2 tydny testuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.3.21 12:29

@Petra Star máme to teď stejně :dance: není to, že by jsme se vyloženě snažili, ale necháváme tomu volny průběh.. I ldyz ;) taky bych mohla za 2 týdny testovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.3.21 14:33

@Katulina77 Hele, zkusenosti… ono hrozne zalezi na tom, jaky mate primarni problem, kolik mas neuspesnych transferu a kolik je ti let, aby se dalo rict, jestli mate resit nejaky dalsi problem, nebo proste byt jen trpelivy.
Napriklad mne je 39, mela jsem 6 neuspesnych transferu (z toho 2× se chytlo, ale potrat). Ikdyz jsem sla na imunologii nakonec sla, necekala jsem moc, ze neco najdou. Nejpravdepodobnejsi pricina neuspechu je muj vyssi vek a klesajici zasoba vajicek. Imunologii mam v poradku. Vysetrena jsem mela embryjka jednou, kdyz se podarilo ze stimulace ziskat 2 pekna, Jedno vadne, jedno OK, nechytlo se. Proste smula. Musime byt trpelivy a zkouset dal. Nas primarni problem byl muzsky faktor, ale zatimco ten se vyrazne zlepsil, tak ja starnu…
Imunologie je na pojistovnu, premimplantacni genetika zalezi, na to, v jakem jsi centru. Nejcasteji se plati za biopsii a zbytek proplati pojistovna. To si musis sama zjistit, jak je to v tvem centru. Nekde je to zadarmo, nekde chteji treba 10 tis.

@BecaP tak schvalne, kdo prvni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.3.21 14:52

@Petra Star já mám termín MS za 11 dní :lol: tak uvidíme jestli přijde nebo ne :pankac: tt dopředu dělat nebudu ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
8.3.21 16:46

@Maky1234 Přítel ma 1% spermii a prej je to jak pohřebiště 😂 🤣 a ja PCOS takze tomu šanci moc nedávám a ms mam porad nepravidelně přesně vse jak pred porodem @Renata1991 je nadherna :srdce: ja tomu moc neverim ted sem myslela ze by a nic sem to od Vánoc nedostala 😂 a celkem sem se bála nevim proč 😂 @Petra Star verim ze ty uz mas za sebou hodne a mozna je moje otázka uplne mimo ale hysteroskopii a hematologii mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
8.3.21 16:48

Holky tak jsem vám chtěla napsat ze jsem v tom domácím snažení s vama ale v tu chvíli mi dorazila MS, dokonce o 5 dni drive.. :zed: tak se obavám že za chvíli se k vám přidám spis s KETem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.3.21 18:36

@Srabek Jo, hysteroskopii ted po potratu, bylo potreba neco jeste „doladit“, takze ted je tam cisto. Hematologii ne, ale prvni tehotenstvi bylo uplne v pohode a napr. antifosfolipidovy syndrom se vysetruje i v rozsirene imunologii, kterou mam. Jako darce krve tak nejak predpokaldam, ze ji mam v poradku, ale samozrejme chapu, ze tam se hladeaji uplne jine parametry. Popravde hematologie je jedna z veci, na kterou jsem sve sily jeste nesoustredila a doufam, ze to ani neni potreba.
No, mate teda s partnerem peknou kombinaci. Ale treba se mu stav trochu zlepsi, meni se to kazdym mesicem… Kdyz jsme sli s muzem poprve do CAR, mel 100 tis, spermii a morfologii horsi nez 1%. Po trech letech skoro norma :) Ale nespechejte tolik, uz vite, jak na to tak snad se jeste druhe nebo treti podari :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
8.3.21 19:45

@BecaP @Petra Star @Lalady holky já vám moc držím palce, fakt člověk nikdy neví… @Renata1991 s tím taky nepočítala a jak se jim doma nádherně povedlo :srdce: :kytka:
Takže směle do toho, nožky do svíčky a to pudeeeee :pankac: :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
8.3.21 19:55

@Petra Star no přítel ma 65milionu ale jen jedno procento živých proste pohřebiště 😂 🤣 😂 🤣ale taky uz neni nejmladší a kdyz nevyjde mrazacek tak budu muset na ivf a cely se to jeste protahne… a rada bych aby běží sebou s Agatkou neměli zas moc velkej vekovej rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.3.21 19:59

Ahoj holky, krásně Vám rostou ty ratolesti :srdce: snad se taky jednou dočkám, i když nějak mě ta víra začíná opouštět :think: 4 roky snažení a pořád nulové výsledky… :( teď půjdu pro poslední zmrzlinku, ale kdyby zase nic, tak nevím jestli pokračovat, jestli nějaká šance vůbec bude v mém věku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí